Şimdi Ara

Mobil için sınırsız internet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınırsız internet paketi var mı? Yıllardır bir çıkarmadılar telefon için 😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 96 kbps ye duşun faturalı Tarifeler var
    Paran çoksa 256 kbps de var Türk Telekom da

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

96 kbps ye duşun faturalı Tarifeler var

Tam olarak adı ne 256 kb için ? Faturasız Olanı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim hocam .

• quote:

Dediğiniz 256 kb olanını bulamadım şimdi

• quote:

Ultra 8 10 12 gb internet paketlerini diyorsunuz sanırım ama açıklamalarında 4 kez 5 tl ile 500 mg aldıktan sonra 256 kb internet yazıyor . Bu durumda ekstra 20 lira veriyorsun demek , ben mi yanlış anladım bilmiyorum . Böylece 59 lira 79 oluyor . Ne saçma şey ya o Zaman direkt 79 lira de. Allahım akıl fikir ver bunlara.

• Türkücümmm T kullanıcısına yanıt
    Bizde böle diyolar 96 ya mahkum olacaksiñ yada

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkücümmm

quote:

Ultra 8 10 12 gb internet paketlerini diyorsunuz sanırım ama açıklamalarında 4 kez 5 tl ile 500 mg aldıktan sonra 256 kb internet yazıyor . Bu durumda ekstra 20 lira veriyorsun demek , ben mi yanlış anladım bilmiyorum . Böylece 59 lira 79 oluyor . Ne saçma şey ya o Zaman direkt 79 lira de. Allahım akıl fikir ver bunlara.

Bu tarifeleri bilmiyorum ama Haklısınız ben de TTPrime Klasik tarifesine bakarken öyle düşünmüştüm ilk başta. Ama böylesi doğrudan 79TL'ye göre daha avantajlı aslında. Herkes her zaman kotasını sonuna kadar dolduracak diye bir şey yok, kullanmazsan zaten 59'da kalırsın, her ay zoraki 79TL ödemek yerine daha avantajlı.

TT Prime klasik tarifesi 49TL 6 GB. 6gb bitince 4 defa 5TL'den 500MB alıyorsun sonrası 256kbps'den sınırsız. 8GB sonrasında sınırsız kullanım için 69 TL ödeyeceksin yani. Ama keşke tarife kotası bitince doğrudan sınırsıza geçse, isteyen 5'er TL'ye 4 defa 500MB'ı opsiyonel olarak isterse alabilseydi çok daha güzel olurdu.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/prime-klasik-yeni-musteri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 29 Mayıs 2016; 12:05:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

quote:

Orijinalden alıntı: Türkücümmm

quote:

Bu tarifeleri bilmiyorum ama Haklısınız ben de TTPrime Klasik tarifesine bakarken öyle düşünmüştüm ilk başta. Ama böylesi doğrudan 79TL'ye göre daha avantajlı aslında. Herkes her zaman kotasını sonuna kadar dolduracak diye bir şey yok, kullanmazsan zaten 59'da kalırsın, her ay zoraki 79TL ödemek yerine daha avantajlı.

TT Prime klasik tarifesi 49TL 6 GB. 6gb bitince 4 defa 5TL'den 500MB alıyorsun sonrası 256kbps'den sınırsız. 8GB sonrasında sınırsız kullanım için 69 TL ödeyeceksin yani. Ama keşke tarife kotası bitince doğrudan sınırsıza geçse, isteyen 5'er TL'ye 4 defa 500MB'ı opsiyonel olarak isterse alabilseydi çok daha güzel olurdu.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/prime-klasik-yeni-musteri.aspx

Siz de mi faturasızsınıx şu an . Ya şunu 5 lira fazla ile faturasıza koy alırım düşünmeden ya illa faturalı

Faturalı Turkcell benim şu anda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Faturalı Turkcell benim şu anda.

Yukarıda 49 tl demişsiniz de ben neden göremedim 65 yazıyor verdiğiniz linkte

49 TL işte.
  • quote:

49 TL işte.

Telden bakıyorum da bende görünmedi. Tşk ederim :)

Yeni müşteriyi seçmeniz gerekiyor, mevcutlara 65 TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.