Şimdi Ara

Mobil imza konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şahsıma ait Türkcell hattı ve aboneliğim yok. Bu yüzden Türkcell'e faturasız hat almak üzere başvurup aynı anda mobil imza başvurusu yapmayı düşünüyorum ancak aklımda cevapsız bazı sorular var.

1) Standart tarife üzerinden, aylık herhangi bir dk/sms/internet paketi kullanmadan ve gerektiğinde mobil imza ücreti tahsil edilsin diye sadece bir miktar TL yükleyerek (sanırım tek seferde en az 30 lira) mobil imza özelliğini bu şekilde kullanabiliyor muyuz?

2) Simkart sanırım 128k 4G LTE olacak. Bunu herhangi bir TİM'den alabilir miyiz, ne kadar beklememiz gerekiyor?

3) Uyumlu telefonlardan aldığım bilgiye göre menüsünde Sim Kart uygulaması çıkan eski tuşlu dede telefonları bile mobil imza uyumlu imiş. Bu doğru mudur? Yani Gprs/3G/4G bile gerekmiyor sanırım telefonda Sim Kart 4G LTE olmasına rağmen?

Yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ocak 2019; 13:54:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorunların sorulduğu başka bir başlık vardı, 1-2 ay önce açılan.

tekrar cevap veriyorum,

1. bir tarife ihtiyaç yok. evet oluyor.
    2. 3g 4g fark etmiyor, 4g yokkende mobil imza vardı, illaki 128 kb olması önemli, alırken direk 128lik kart al, başka kartla al sorna değiştirirsin masalları söylerlerse inanma, ya bulamıyorlar, ve de çok kazık gereksiz değişim parası istiyorlar.
    3. aynen 5110 8110 gibi telefonlarda birtek çalışmıyor diye hatırlıyorum, son 10-15 yıllık telefonların hepsinde çalışır, sim menüsü çıkan her cihazda kullanılıyor.

ayrıca yoğun kullanacaksan e-imza al, iş için kullanacaksan zaten kurumlar alıp veriyor, çevre görevlisi ve ikametgah taşıma dışında mobil imzanın pek bir işe yararlılığını görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOBİL UYGULAMA İÇİN
    3 yıl önce açıldı
    Turkcell mobil imza
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.