arkadaşlar benim mobil imza almam lazım ama geçen ay tüm bankalardaki kartlarımı iptal ettirdim ön başvurunun da internet bankacılığından yapıldığını söylediler bunun başka bir yolu yokmudur?
5 yıl öncesinden bildiğim kadarıyla Türkcell sitesinden ön başvuru yapıp noter imzalı beyannameyle bayiye gidiliyor ve sim kartı alınıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: kollektivist
arkadaşlar benim mobil imza almam lazım ama geçen ay tüm bankalardaki kartlarımı iptal ettirdim ön başvurunun da internet bankacılığından yapıldığını söylediler bunun başka bir yolu yokmudur?
Turkcell bayisine kimliğin ile gidip mobil imza talebinde bulunuyorsun. Sana bir başvuru formu doldurtacaklar başka bir olayı yok. Aylık da 5 TL ödemesi var. Sonrasında onay çıkınca yeni sim kart verecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: Baelros
quote:
Orijinalden alıntı: kollektivist
Turkcell bayisine kimliğin ile gidip mobil imza talebinde bulunuyorsun. Sana bir başvuru formu doldurtacaklar başka bir olayı yok. Aylık da 5 TL ödemesi var. Sonrasında onay çıkınca yeni sim kart verecekler.
söylediğiniz gibi turkcell bayisine gittim konuya pek hakim değiller zaten en son çalışanlardan biri gidip bankadan ön başvuru yapın sonra buraya gelin dedi iyice kafam karıştı