< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferayvazoglu -- 1 Kasım 2024; 16:6:34 > |
MOBİL İNTERNETİMİN SÜREKLİ GİDİP GELMESİ
-
-
Xiaomide aylarca yaşamıştım bu sorunu. Bende hep 4G yazıyordu ama internet bi var bi yoktu. Sitelere falan girmiyordu garipti. Arama sizdeki gibi sorunsuzdu. Cihazı servise falan yolladık düzgün çalışıyor diye geri yolladılar. En son ne olduysa kendi kendine düzeldi sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 4 Kasım 2024; 1:7:58 > -
-
Hat başka telefonda da aynı hatayı yapıyorsa Sistemsel sorun olmuştur .
Hattınızı sıfırlayacaklar o zaman düzelecek
Btk ya yazarak çözmeye çalışın
Hattının Faturasız sa bi ayar deneteceğim ?
-
Play Store'dan Force LTE uygulamasını indirip uygulama araccılığıyla şebeke ayarları menüsüne girip şebeke modunu LTE Only moduna alıp deneyebilir misiniz?
-
Uygulama olmadan da görülüyor ama orası ile alakalı olsa diğer hatlarda çalışmazdı .
Sistem ile alakalı üye açmış konuyu gitmiş
-
Telefonda sorun yok zaten 3 telefonda denedim ama gene videodakinin aynısını yapıyordu ama o telefonların hatlarını taktım kendi telefonuma normal çalışıyordu yapmadı onu. -
Btk'ya yazmadım ama hattı sıfırlattım gene aynısını yaptı. -
Bir deniyecem bakim bunu. -
Soruma cevap vermemişsiniz ama ?
onlime işlemler ayarlar hat ayarları hat resetlemeye basın
3 g ye alıp öyle deneyin yine yapacakmı
sorun devam ediyorsa yazmadan çözülmesi için beklersiniz
-
Hattım faturalı bu arada şimdi deniyecem işe yarar mı ki.? -
Bugün benimde başıma geldi. Türk Telekom internet mobil veri açık olmasına rağmen internet yoktu. Müşteri hizmetlerini arayarak sim karta hard reset çektiler ve kullamına açıldı.
-
Uygulamadan da kendin yapabilirsin
Benzer içerikler
- açık hat nasıl alınır
- aradığınız numara kullanılmamaktadır
- türk telekom sınırsız youtube internet yiyor
- istekte bulunduğunuz öğe satın alınamıyor
- hat resetleme nedir
- gizli numaradan arama
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vowifi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X