Şimdi Ara

MOBİL İNTERNETİMİN SÜREKLİ GİDİP GELMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetim 2 gündür kullanamıyorum. Sürekli 4.5 g saniyelik açılıp kapanıyor. Yeni bir kullanıcıyım. Türk Telekom'a 1 hafta önce geçiş yaptım. Arkadaşımın internetini kullanıyorum veya evde Wi-Fi kullanıyorum. Telefonla arayabiliyorum sorun yok sadece internetim sürekli saniyelik gidip geliyor. 2 gün önce olmaya başladı saat 14.00 gibi. Türk Telekom'la görüştüm yeni APN ayarı yaptırdılar hat resetleme yaptım başka bir telefona taktım o telefonda da internet gidip geliyor üstte 4.5G yanıp sönüyor.

Arkadaşın hattını bana taktık hiçbir şey olmadı gayet düzgün çalışıyor. Telefonumda bir sıkıntı olmadığını düşündüm hattımdan kaynaklı galiba. Hatta aynı numaraya 300 TL para verdim yeni SIM kart aldım taktım gene olmadı. Her şeyi denedim internetten araştırdım böyle bir sorunla karşılaşan var ama çözümleri yok. Türk Telekom müşteri hizmetlerinde internetim açık normal gözüküyor her şey tamam bu sorun gözükmüyor onlarda ama bende böyle oluyor.

Şikayet yolladım defalarca aradım daha dönüş olmadı.

Yardımcı olursanız sevinirim. Ne gibi bir sorun var ve çözümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferayvazoglu -- 1 Kasım 2024; 16:6:34 >

• Xiaomide aylarca yaşamıştım bu sorunu. Bende hep 4G yazıyordu ama internet bi var bi yoktu. Sitelere falan girmiyordu garipti. Arama sizdeki gibi sorunsuzdu. Cihazı servise falan yolladık düzgün çalışıyor diye geri yolladılar. En son ne olduysa kendi kendine düzeldi sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 4 Kasım 2024; 1:7:58 >
  • Hat başka telefonda da aynı hatayı yapıyorsa Sistemsel sorun olmuştur .

Hattınızı sıfırlayacaklar o zaman düzelecek

Btk ya yazarak çözmeye çalışın MOBİL İNTERNETİMİN SÜREKLİ GİDİP GELMESİ 

Hattının Faturasız sa bi ayar deneteceğim ?

• Play Store'dan Force LTE uygulamasını indirip uygulama araccılığıyla şebeke ayarları menüsüne girip şebeke modunu LTE Only moduna alıp deneyebilir misiniz?

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Uygulama olmadan da görülüyor ama orası ile alakalı olsa diğer hatlarda çalışmazdı .

Sistem ile alakalı üye açmış konuyu gitmiş MOBİL İNTERNETİMİN SÜREKLİ GİDİP GELMESİ 

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Telefonda sorun yok zaten 3 telefonda denedim ama gene videodakinin aynısını yapıyordu ama o telefonların hatlarını taktım kendi telefonuma normal çalışıyordu yapmadı onu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Btk'ya yazmadım ama hattı sıfırlattım gene aynısını yaptı.
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Bir deniyecem bakim bunu.
  • seferayvazoglu S kullanıcısına yanıt

Soruma cevap vermemişsiniz ama ?

onlime işlemler ayarlar hat ayarları hat resetlemeye basın

3 g ye alıp öyle deneyin yine yapacakmı

sorun devam ediyorsa yazmadan çözülmesi için beklersiniz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hattım faturalı bu arada şimdi deniyecem işe yarar mı ki.?
  • Bugün benimde başıma geldi. Türk Telekom internet mobil veri açık olmasına rağmen internet yoktu. Müşteri hizmetlerini arayarak sim karta hard reset çektiler ve kullamına açıldı.

• byskandal B kullanıcısına yanıt

Uygulamadan da kendin yapabilirsin

MOBİL İNTERNETİMİN SÜREKLİ GİDİP GELMESİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.