Şimdi Ara

mobil öğrenci 180 dakika ücretsiz olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 250 kontor yükledim ancak 180 dakika bedava görüşmem gelmedi
    mobil öğrenci olunca olmuyor mu yoksa o kampanyamı bitti ?

• patlican üyesi olman lazım kardeş. yoksa 250 değil 500 de yüklesen bi fayda etmez
  • 2 3 ay once yüklemiştim yine gelmişti patlıcanda değildim ama.
    bu sabitlendi denilen kampanya ne oluyor ozaman ?
  • İşte bu da aveanın başka bir saçmalığı, neymiş patlican üyesi olacakmışsın. Niye herkese ver ne olacak sanki, batar mısın
  • Patlıcan'a üye olmakta ne var ki?
  • altından ne cıkacaı belli olmaz o patlıcan illetinin

yaw bu sabitlendi muhabbeti ne ozaman sacmalık
    aveanın hizmeti değil patlicanın hizmeti olur bu
  • Patlıcan'a üyelik ücretsiz zaten,bi kaç aydır kullanıyorum hiç ekstra bi kontör kesimi olmadı.180 dakikayı da çatır çatır harcadım

http://patlican.ekolay.net/index.asp Buradan üye olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üzüldüm adınıza 180 dk heba olmuş
  • Bende patlıcana üyeydim, ama oraya üye olmak yetmiyormuş, banada gelmedi dakika, müşteri hizmetlerini aradım, patlıcan klübünede üye olmak gerekiyormuş, oda neyin nesiyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bende patlıcana üyeydim, ama oraya üye olmak yetmiyormuş, banada gelmedi dakika, müşteri hizmetlerini aradım, patlıcan klübünede üye olmak gerekiyormuş, oda neyin nesiyse...

sen bide böyle dene internetten üye olmak garanti olmuyor
    sen böyle dene bu daha garanti
    KAYIT, ad, soyad, il plaka kodu, doğum yılı ve cinsiyetinin ilk harfini yazıp 4362’ye ücretsiz SMS gönder
  • Ben internetten üye olmustum,direk kullanabiliyorum sorun çıkmadı.
  • Bidakine hocam bidakinde 150 veya 250 kontör yüklemeden önce patlıcana üye ol
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bu kampanyadan ayda bir defa yararlanılabiliyormuş.

Mesela Ağustos ayında faydalandıniz ve 180 dk ücretsiz hakkınızı kullandınız diyelim; aynı ay tekrardan kontor yükleyince hattınıza ücretsiz 180 dk yüklenmiyor. Bunun için eylül ayını beklemek gerekiyor. Eylül ayında kontor yükleyince tekrardan 180 dk kazanıyorsunuz.

Dikkat edin 30 gün geçmesi gerekmiyor, yeni bir aya geçmek gerekiyor.

Yani 31 Agustosta kontor yüklediniz diyelim, ay değişeceği için ertesi gün yani 1 eylülde kontor yükleyince bu 180 dk ücretsiz konusmayı tekrardan alabiliryorsunuz.

Umarım mesajım kafa karışıklığını giderebilecek kadar açıklayıcı olmuştur.

Selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwert007

Merhaba Arkadaşlar,

Bu kampanyadan ayda bir defa yararlanılabiliyormuş.

Mesela Ağustos ayında faydalandıniz ve 180 dk ücretsiz hakkınızı kullandınız diyelim; aynı ay tekrardan kontor yükleyince hattınıza ücretsiz 180 dk yüklenmiyor. Bunun için eylül ayını beklemek gerekiyor. Eylül ayında kontor yükleyince tekrardan 180 dk kazanıyorsunuz.

Dikkat edin 30 gün geçmesi gerekmiyor, yeni bir aya geçmek gerekiyor.

Yani 31 Agustosta kontor yüklediniz diyelim, ay değişeceği için ertesi gün yani 1 eylülde kontor yükleyince bu 180 dk ücretsiz konusmayı tekrardan alabiliryorsunuz.

Umarım mesajım kafa karışıklığını giderebilecek kadar açıklayıcı olmuştur.

Selamlar.

bilgi için saol bilmeyenler için iyi oldu bn bunun için 31 ağustosta kontör yükleyecem

• ben üye olmadanda konşuyom ama dikakt edilecek bi husus war oda şu her ay ilk kontör yüklemenizde beleş dk gelir 2. kez yğklerseniz aynı ay içersinde gelmez şahsen ben 5 dk ile 500 dk heba ettim trh 31/07/08 saat 11.50 kntr yükledim
    10 dk fln daha sabretseydim 500 dk gelicekti ndn gelmedi o ay içerisinde yine kntr yüklemiştim ilk i geldi 2. si gelmedi yani bu hususa dikkat edin
  • Cidden aveanın saçmalığı. Ucuz konuşacağız diye 10 takla atmak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Cidden aveanın saçmalığı. Ucuz konuşacağız diye 10 takla atmak gerekiyor.

Sadece Patlıcan'a üye olşman gerekiyor 180 dakika hediye konusma süresini kullanabilmen için,baska birşey yok ki
  • Güzel kampanya ne derseniz diyin aman sonunda patlıcan yerine koymasınlarda bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Güzel kampanya ne derseniz diyin aman sonunda patlıcan yerine koymasınlarda bizi

Hiç bişey olacağını sanmıyorum,çok güzel kampanya bence de..
  • yani anladğım şu ben ağustosun ortalarında kontür yüklemiştim ve konuşma sürem gelmişti şimdi eylül oldu 150 yükleyince gelecekmi süre???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.