Bende patlıcana üyeydim, ama oraya üye olmak yetmiyormuş, banada gelmedi dakika, müşteri hizmetlerini aradım, patlıcan klübünede üye olmak gerekiyormuş, oda neyin nesiyse...
quote:
Orjinalden alıntı: Noxco
Bende patlıcana üyeydim, ama oraya üye olmak yetmiyormuş, banada gelmedi dakika, müşteri hizmetlerini aradım, patlıcan klübünede üye olmak gerekiyormuş, oda neyin nesiyse...
sen bide böyle dene internetten üye olmak garanti olmuyor sen böyle dene bu daha garanti KAYIT, ad, soyad, il plaka kodu, doğum yılı ve cinsiyetinin ilk harfini yazıp 4362’ye ücretsiz SMS gönder
Ben internetten üye olmustum,direk kullanabiliyorum sorun çıkmadı.
Bidakine hocam bidakinde 150 veya 250 kontör yüklemeden önce patlıcana üye ol
Merhaba Arkadaşlar,
Bu kampanyadan ayda bir defa yararlanılabiliyormuş.
Mesela Ağustos ayında faydalandıniz ve 180 dk ücretsiz hakkınızı kullandınız diyelim; aynı ay tekrardan kontor yükleyince hattınıza ücretsiz 180 dk yüklenmiyor. Bunun için eylül ayını beklemek gerekiyor. Eylül ayında kontor yükleyince tekrardan 180 dk kazanıyorsunuz.
Dikkat edin 30 gün geçmesi gerekmiyor, yeni bir aya geçmek gerekiyor.
Yani 31 Agustosta kontor yüklediniz diyelim, ay değişeceği için ertesi gün yani 1 eylülde kontor yükleyince bu 180 dk ücretsiz konusmayı tekrardan alabiliryorsunuz.
Umarım mesajım kafa karışıklığını giderebilecek kadar açıklayıcı olmuştur.
Selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: qwert007
Merhaba Arkadaşlar,
Bu kampanyadan ayda bir defa yararlanılabiliyormuş.
Mesela Ağustos ayında faydalandıniz ve 180 dk ücretsiz hakkınızı kullandınız diyelim; aynı ay tekrardan kontor yükleyince hattınıza ücretsiz 180 dk yüklenmiyor. Bunun için eylül ayını beklemek gerekiyor. Eylül ayında kontor yükleyince tekrardan 180 dk kazanıyorsunuz.
Dikkat edin 30 gün geçmesi gerekmiyor, yeni bir aya geçmek gerekiyor.
Yani 31 Agustosta kontor yüklediniz diyelim, ay değişeceği için ertesi gün yani 1 eylülde kontor yükleyince bu 180 dk ücretsiz konusmayı tekrardan alabiliryorsunuz.
Umarım mesajım kafa karışıklığını giderebilecek kadar açıklayıcı olmuştur.
Selamlar.
bilgi için saol bilmeyenler için iyi oldu bn bunun için 31 ağustosta kontör yükleyecem
ben üye olmadanda konşuyom ama dikakt edilecek bi husus war oda şu her ay ilk kontör yüklemenizde beleş dk gelir 2. kez yğklerseniz aynı ay içersinde gelmez şahsen ben 5 dk ile 500 dk heba ettim trh 31/07/08 saat 11.50 kntr yükledim 10 dk fln daha sabretseydim 500 dk gelicekti ndn gelmedi o ay içerisinde yine kntr yüklemiştim ilk i geldi 2. si gelmedi yani bu hususa dikkat edin
Cidden aveanın saçmalığı. Ucuz konuşacağız diye 10 takla atmak gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: SKELETER
Cidden aveanın saçmalığı. Ucuz konuşacağız diye 10 takla atmak gerekiyor.
Sadece Patlıcan'a üye olşman gerekiyor 180 dakika hediye konusma süresini kullanabilmen için,baska birşey yok ki
Güzel kampanya ne derseniz diyin aman sonunda patlıcan yerine koymasınlarda bizi
quote:
Orjinalden alıntı: Deviilll
Güzel kampanya ne derseniz diyin aman sonunda patlıcan yerine koymasınlarda bizi
Hiç bişey olacağını sanmıyorum,çok güzel kampanya bence de..
yani anladğım şu ben ağustosun ortalarında kontür yüklemiştim ve konuşma sürem gelmişti şimdi eylül oldu 150 yükleyince gelecekmi süre???