Şimdi Ara

Mobil Operatörler Hangi Cihazı Kullandığımı Nasıl Biliyorlar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben AV*A heryöne sınırsız bir hat aldım. İş yerimde şirket hattlarım (Trcell) için 2 Adet FCT cihazı aldım. Bu AV*A hattı işyerimde FCT cihazına 1 saatliğine taktım (denemek için).
    1 Gün sonra AV*A hattım aramaya kapatıldı. Müşteri hizmetlerini aradım FCT cihazına takmış olduğum için kapatılmış ve iptal edilmiş. Geri dönüşsüz. Yani aylık s.ücreti ile birlikte 400 tlye mal oldu ufak bir hatam.

Sizden istediğim şu:
    Bu operatörler nasıl olurda benim FCT taktığımı anladılar. Bunu anlayamamaları için ne yapabilirim?
    Hattı cep telefonuma taktığımda cep telefonum benden izinsiz mesaj atıyor. Acaba bu gönderdiği mesajmı cihaz bilgisini gönderiyor?
    Eğer öyle ise mesaj merkez numarasını silsem veya ilgisiz bir numara girsem fark ederlermi?
    yada
    FCT cihazıma taktığım hattı İphone lerde kullanılan bir turbo sim ile kullansam yakalayabilirlermi?

Bu bilgi alış verişinin nasıl olduğunu teknik olarak bilen varmı? Yardımcı olurmusunuz?

Syg..

• ????????
  • İmei den ulaşıyor. Fct nin imei ini imei.tk.gov.tr ye yazarsan sende görebilirsin ne olduğunu. İmei bilgileride üretici firma tarafından saklanıyor ve cihaz içinde şebeke ile alakalı bir bölümle ilişkilendiriliyor.
  • yani ben bu FCT nin IMEI ni değiştirirsem yakalayamazlarmı?
    IMEI emin olduğum bir telefonun kodunu bo cihaza attırırsam sıkıntı yaşamazmıyım?
    Syg.
  • Hocam niye antin kuntin işler peşinde koşuyorsun kul hakkı denen şeyi sen duymadın mı?Eğer bir hizmet alıyorsan karşılığını vermek zorundasın bırakın bu şark kurnazlıklarını helalinden kazanın helalinden harcayın..Ayıp deenen günah denen bişee var!..
  • o hattı alırken açık açık fct cihazlarında kullanılması yasaktır deniyor, sözleşmede okumadınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.