Bunlar genelde 5 ve 10 Mbps ile sınırlandırılmış oluyor. Sınır olmasa bile Vodafone'da alabileceğimiz hız zaten bu civarlarda |
MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (3. sayfa)
-
-
Son satırlara bakın. Ben, ben, ben..
Şimdi o Vodafone hattı ile ilgili bir kaç satır bir şey yazarım ama değmez.
-
Adamlar aslında bizi düşünüyor. İnternet, sosyal ağ bağımlılığı derinleşmesin istiyorlar. Sağlığımızı düşünüyorlar. Yoksa isteseler sınırsız verirler.
-
-
Türkiye'de alenen soygun var fiyatlara bak
-
Borsada hiçbir küçük yatırımcı bunların hissesini almasın depremde yaptıkları da ortada -
Geç bile kalındı. Tam destek
-
Hocam selamlar. Change.org imza kampanyası veya rekabet kurumu başvurusu hakkında bilgin varsa destek olabilir misin? Linkleri ve yönlendirmeleri de ana mesaja ekleyip tepkimizi daha üst kurumlara duyurabiliriz belki.
-
Depremlerde mobil operatörlerden bir şey beklemeyi bırakın, hazırlıklarınızı düzgün yapın. Her depremde aynısı olacak. Jeneratörsüz baz istasyonu çalışmaz, yıkılan binada baz istasyonu çalışmaz. İletişimsiz kalırsınız.
-
Suistimal edilir diyerek sınırsız olmuyorsa da bir 0 eklenmeli paketlere su an 50gb kullanıyorum inanın 500gb ucu ucuna yeter. -
500 lira sınırsız gayet iyi. Bizde o kadar olmaz ama, 700 - 800 yapsalar bari, ihtiyacı olan kullanır.
-
Destekliyorum.
Zaten cell'leri aramalar dışında sms ve internet artık fazlasıyla meşgul etmiyor. Ayrıca yatırımlarını tamamen çıkardı operatörler.
15 yıl evvel ingilterede sadece internette kota vardı. sınırsız konuşma ve text vardı. Şimdi baktım vodafone UK
Bu da O2
Bu hususta operatörler bu kaymağa alıştılar. Bir şey yapmazlar. Yapacak olan varsa o da BTK'dır.
-
Yunanistan'da ben 5G olarak kullandım bu hattı, Olimpos dağına çıkıp YouTube'dan müzik dinleyebildim. Türkiye'de bu seçeneği sunamayıp üstüne daha pahalıya satmasına izin vermek saçmalığın daniskası.
-
700 - 800 liraya şöyle 10 Mbit sınırlı bir şey verebilirler uzun vadede.
Kısa vadede muazzam şeyler beklemeyin. Baz istasyonu istemezükçüler yüzünden baz istasyonu kuramıyor operatörler. O kapasiteyi kaldıracak altyapı kurulumu zor iş. Her baz istasyonuna N78 5G kurmaları lazım önce. Sabitle karşılaştırmayın, sabitte kullanıcı başına altyapı çok daha az kişiye bölünüyor ve abone başı hat gidiyor hatta.
Turkcell Superbox olayı ile güzel patlamıştı. Adam baz istasyonuna yakın, 7/24 400 Mbps hızla indirme yapıyor. Böyle sömürücüler ayrı sıkıntı. Çok yayıldıkça iptal oldu bu paketler.
Hani gönülden destekliyorum ama çok da büyük hayaller kurmamak lazım.
Bir de konuyu niye Konu Dışı bölümüne açtınız? Kimse görmesin diye mi? Mobil Operatörler bölümünün konusu bu. Orada sanırım benzer bir başlık vardı zaten.
-
Geçen yaz Rusya'dan bir stajyer gelmişti çocuğa hat almaya gittik tutturdu sınırsız istiyorum diye sınırsız diye birşey olmadığını anlatana kadar canımız çıkmıştı.
Hava gibi su gibi doğal birşeydi onun için.
-
Destek -
Saçma da sıkıntı hem tüm ekipmanı dövizle alacaksın, hem devlete güzel vergiler ödeyeceksin, hem de döviz kurları ortada. Daha 5G yatırımı yapılmış olmadan ucuza bir şey beklemeyin.
Daha devlete milyar euro 5G lisans ücreti ödeyeceksin, daha milyarlar euro 5G altyapı yatırımı yapacaksın. Yapabiliyorsanız bakan olun, destekleyelim. 😎
-
Hocam sanırım artık yeni kabul almıyor gerçekten. Eskiden katılmış olanlar yenileyebiliyor
-
Yenilemeye de son verirler zamanla...
-
O zaman hazır bilginiz varmış siz vs elektronik mühendisi olarak kapışalım. ZATEN mevcut altyapı ile internet kullanımı var (her ne kadar çekim gücü rezalet olsa da), baz istasyonuna ne gibi bir yük binecek sınır kalkınca? Ayın başından sonuna kadar millet zaten kullanıyor bu altyapıyı ve ben hiç "x şehrindeyim öğle saatleri çok yoğun olunca hız 10'da 1'e düşüyor sonra yükseliyor" gibi bir şey duymadım? Ki, altyapı yatırımı yapması gerekmiyor mu bu heriflerin zaten, yoksa 5G nereden gelecek.
İnternet kullanmanın neresi sömürülme ayrıca? Herkes mobile geçecek gibi yaygara koparıyor ekşi'de millet ama ping değerleri düşünülmüyor, baz istasyondan uzaklaşınca düşen hız düşünülmüyor sanki 100 Mbps simetrik olacak sınır kalkınca da millet evindeki modemleri yakacak.
Konuya katılıyorum, mobil operatörler sayfasına taşınmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X