Şimdi Ara

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
728
Cevap
28
Favori
28.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizdeki operatörler nasıl kar edecek yoksa!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mobilde sınırsız internet bir tek bizde yok sanırım.

Gürcistan operatör tarifeleri
    https://s****.com/en

• Sene 2030: Yeter ki kotasız mobil internet ülkemize gelsin, aylık 10.000₺ olmasına da razıyım, 5G var ama sınırsız tarifemiz hala yok.

İş o raddeye doğru ilerliyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nisan ayında yurtdışında internetin türkiyeden daha uzun gittiği ortaya çıkıp twitterda gündem olunca denenen hat türkcell oldugu icin turkcell karsiti kampanya basladı mayıs ayında turkcell 1 ay herkesin internetini 2ye katladı. Bu kampanya ise türktekekom ceosunun olaya atlayıp millete damacana hesabı yapmasıyla türktelekoma kaldı o da gitti saldırgan politika güdüp halka gb dağıtmak yerine ünlülere para dağıtıp reklam çekti her akşam haberlerden sonra aynı dakikada o saçma reklamını verecek kadar saldırganlığın boyutunu arttırdı diğerleri de katıldı gsm operatörü propogandasından televizyon izlenemez oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekomda ki limtisiz internet tarifesi yeni mi çıktı şikayetlerden sonra bilgisi olan varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paslicivii P kullanıcısına yanıt
    Hangi tarife o?

Link veya görsel var mı?

Bu mesajın üzerine Türk Telekom'u aradım, limitsiz mobil internet içeren tarifeniz var mı dedim, 10 saniye kadar duraksadı ardından 70 GB + SM olan tarifemiz en yüksek içerikli falan dedi, üsteledim komple limitsiz tarifeniz yok mu dedim, o şekilde yok dedi, ben de tamam iyi günler dedim ve telefonu kapattım.
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

70 GB günümüzde çok komik bir kota. 700 GB olmalıydı.

O ev interneti gibi bir şey, alt yapısı olmayanlara özel.

Mobil gibi görünse de, mobil ile pek alakası yok hocam.
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    süperbox misali data hattı veriyorlar büyük ihtimal o hattı çift hatlı telefonda kullanmayı bi deniycem sorun olmazsa alınır yazarım buraya

altyapısı olmayanlara özel olanlarda adres kısıtı var büyük ihtimalle. adres kısıtı olmayan cep magnetler var.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    hocam altyapı olmayan bir adres verin sorun olmaz ki

sorun o değil. kısıt koymuşlarsa data hattı sadece o adreste çalışır başka yere götürürsen sinyal almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 7 Ekim 2024; 10:44:17 >
  • hocam ben kendim turkcell de kullanıyorum sorun olmuyor kaldı ki mantığına aykırı o zaman taşınanilir demiycekler . diğer konu ile özel diye paketler var farklı ilde kullanırsan ek ücret yansıyor tyg gibi bu zaten daha saçma ama en fazla bu olabilir ainyal almama durumu olmaz böyle bir olay yaşadıyaanız tamam ama fikir olarak söylüyorsanız mümkün değil dediğim gibi adı üstünde taşınabilir

• Youtubeda bir belgesel izlerken rastladım.
    Dünyanın öbür ucunda, okyanusun ortasındaki ülke Tuvalu'daki mobil ücretler. Diyecek birşey kalmadı artık, bu faiş ücretlerle kanimizin nasıl emildiği ortada, sahipsiz kalmış bir milletiz maalesef

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)

Joe HaTTabyoutube
    سافرت إلى الدولة الأقل زيارة بالعالم ! 🇹🇻 توفالو
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=jourRsNUeV4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 7 Ekim 2024; 20:13:24 >

• Operatörlerin bizi kazıklama sebebi az çok belli oldu bence.

x (formerly twitter)
    Triger (@TrigerOsman) on X
    https://x.com/trigerosman/status/1843210002540175658?s=46

• Lexco kullanıcısına yanıt
    kahrolmamak elde degil. gostere gostere kul hakki yiyorlar, liyakatsizlikten devleti boyle islemez hale getiriyorlar.
    85 milyon turk halki bunlara calisiyor, her eziyeti dunden daha fazla artarak cektikce cekiyor…

• Kampanyaya destek olmaya devam edelim

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

sahipsiz değil, 22 yıldır bunlara oy vererek bu halk böyle olmasını istedi.

• canlari istediklerinde padisahlarda bile olmayan yetkiye sahipler ancak milletin akliyla alay etmek ve vatandasi soydurmak icin her seyi yapiyorlar…

https://www.donanimhaber.com/uraloglu-internet-ve-cep-telefonu-faturalari-hakkinda-konustu--182895

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.