Şimdi Ara

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
771
Cevap
28
Favori
31.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell sınırsız vermez geçiniz. Verirse Telekom verir Vodafone da zaten var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Bir de bunlar yetmezmiş gibi 5g ihalesinin ücretini 10 yıllık taksitle ödeyecekleri söyleniyor. O zaman kadar kadar gelişmiş ülkeler 7g’ye, afrika ve orta asyadaki ülkeler de 6g’ye geçmiş olur herhalde. Teknolojik açıdan bu kadar geride kalmamız hiç ama hiç hayra alamet değil bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    İhale bedelinin düşük tutulması taraftarıyım ben de bu konuda her ne kadar Turkcell i sevmesem de haklılar.

• Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt
    Son 22 yılda ülkeye öylesine büyük zararlar verdiler ki, geri dönüşü çok ama çok zor bence.

Hak etti bu halk ayrı bir tartışmanın konusu bu ama üzülmüyorum. Benim tuzum kuru. Uzuldugum tek nokta doğaya ve hayvanlara verilen zarar

• Olan bizim gibi hakkını aramak isteyenlere oluyor ne yazık ki.

Evet öyle oluyor herkes kendini kurtarmaya bakacak artık bu saatten sonra hocam. Benim kendi kullandığım mobil net sınırsız kotalı kullananlar için mücadele verelim dedik forumda bir tek küfür yemedigimiz kaldı. O yüzden i am done :)

• Valla bu konuda, forumda ne örnekler verdim. Yurt dışı fiyatlarını milletin gözüne soktum. Kalkıp abuk sabuk mesajlara maruz kaldım. Bu saatten sonra çokta lülü beyler bayanlar. Ne haliniz varsa görün. Parası olmayan nokia 1100 alsın alo desin umrumda değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

türklerin ülkesinde türklerin parasıyla türklere değil türk hariç her yere yetişiyorlar...

başları üstünde yerleri olan suriyelilere, sınırsız kotasız sudan ucuz 5g internetini de ilk oraya verirler...

• Niğde Adana otobanı özel şirket otobanıdır. Bu otobanın her yeri baz istasyonları ile bezeli. Benim köyümde ise köyün az bir kısmında Turkcell çekiyor diye ne BTK ne de operatörler baz istasyonu kurmuyor. Kısacası millet dert etse dahi bir şey değişmiyor.

• Tek yapmadıkları şey Suriye’ye fiber altyapı döşemekti, yakında onu da yaparak ordaki halka sudan ucuza gbps hızında internet sağlarlar artık. Bizlere de 500-600 liraya 50-100 mbps interneti layık görürler anca.

@freeleaks
    Merak etmeyin onlara da sesimizi çıkarıyoruz. En çok asgari ücretli çalışan bizde olması yetmezmiş gibi en çok vergi alan ülkelerden biriyiz üstelik. Çoğu şeyin en kalitesizine sahip olmamız da cabası.

Sınırsız internetin bizde olmamasının sebebi insanları sırt pırt kota takibiyle uğraştırıp ek paket yada paket aşımlarıyla parayı kırmak ve ev internetinin gelişmesini engellemek.

• eğer yanlış anlamadıysam turkcell efendi 5g'de kotasız interneti ek paketlerle saatlik satacakmış...

bunlardan her şey beklenir mi beklenir ama umarım ben yanlış anlamışımdır, yoksa eyvah ki ne eyvah...

https://www.youtube.com/watch?t=155&v=k1rGon5ElMQ&feature=youtu.be

• Az önce e devlet üzerinden girip, btk ya da şikayet metnini kopyalayıp şikeyeti yaptım.

Hiç umudum yok umarım başarılı olur.

• Yolladım gitti

• Tekrar gündeme gelmiş olması güzel bu konunun

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Hiç değilse sonunda kotasız internet sorulmuş, bakalım İnşallah pahalı bile olsa kotasız tarifeleri sunarlar, sunmayı planlıyorlar imiş 5G ile bakalım...

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.