Şimdi Ara

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
28
Favori
31.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam kimse bedavaya hizmet versinler demiyor ki zaten. Dunya ortalaması neyse gelire göre uygun bir fiyat belirlenir bu kadar basit. Ki bence operatorlerinde işine gelir çünkü temel amaçları maksimum kazanç olan sirketler ve ne kadar üst paketten satış yaparlarsa onlar için o kadar iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca bu millete zulmettiler. Bitik durumdaki devletlerde bile sınırsız internet varken biz hala kota takibi yapıyoruz. Kotalar ise hem düşük hem de pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cvp geldi. Özet fiyatlar normal…

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Bütün camilerin minaresine baz istasyonu dikilirse şebeke problemi çözülür ve herkes sınırsız net kullanır kesin çözüm.

• Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt

mevcut malum yönetim aklı bilimi temel alsa ve memlekette adam gibi bir mimar olsa o minarelerin estetiğini bozmadan öyle bir tasarlar ki baz istasyonu var mı yok mu anlayamazsın ama işte bunların politikaları cami altlarına market dükkan açmakla kaldığı ve hiçbir zaman vatandaşın lehine inovasyona yönelik güdülmediği için, senden bin kat geride kalmış milletlerin yıllardır 5g kotasız sınırsız internet kullandığı yerde, 2025 yılına girsen de böyle hala millattan kalma üç beş gb kotalı fahiş fiyatlı paketlerle ceplerinin boşaltılmasına devam edilirsin

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Valla usttede dediğim gibi kota problemim yok kendim sınırsız kullanıyorum, çaba gösterince de küfür yediğim yerde kimsenin hakkını savunmam artık. Operatörler kotasiz seçenek koymasa dahi ben her daim sınırsız kullanıyorum hava hoş bana. Bu saatten sonra operatörleri savunanlar ağlasın :)

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Aaa lütfen 5g geliyor bizede hatta hediyeler hazır 5g ye özel 5g hediye . Şaka bir yana durumun hükümet devlet ile ilgisi yok sorun millet . Milletler hak ettiği şekilde yönetilir . Burada ses çıkardığımız gibi kaçımız dışarda sesini çıkarabiliyor sizce gidelim meclis önüne sesimizi duyuralım desek 10 kişi gelir mi . Biz Burdan konuşuyoruz onlar meclisten konuşuyor vs vs bu ülkede hiçbiri şey değişmez .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • destek verelim yukarda kalsın

• Cimer den cevap gelmiş

Başvurunuzdaki görüş ve önerileriniz değerlendirilmek üzere Kurumumuzun ilgili birimine iletilmiştir.

• by_siverekli B kullanıcısına yanıt
    Ne kadar çok şikayet olursa o kadar iyi

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.