ben buna karşıyım arkadaş böyle bi şey kabul edilemez. kablonet kadar dandik bi altyapı yok zaten.tt bile ondan daha sorunsuz . çalışıyor. millet zaten akşam 7 den sonra evde oluyor. açayım bi film dizi izliyim diyor ama izleyemiyor habire donup duruyor. gece 12 den sonra istlerse 100 cigamilyon hızında olsun millet yatıp uyuyo sonuçta. hız olacaksa her saat eşit olacak. indirme yükleme de eşit olacak. 100 mb indirme 5mb yükleme böyle saçma iş mi olur . adamlar 5g ye geçti evlerinde en kötü 500-1000mbps net var herkeste. bize gelince dilenciye sadaka verir gibi bi de övüne övüne fiber internet auuuvvvvvvv . ulan 100mbps fiberin olsa olsa f si olur anca. |
MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (36. sayfa)
-
-
Mantıklı; daha düşük veya yüksek hız paketleride sunulabilir. Test amaçlı 35-24 paketleri sunulabilir. Önce davranan operatör kazanır; kazanmak istiyorsa. Benim laptopda direkt sim kart girişi var; 4g lte 150 mbs'e kadar destekliyor. Çok işime gelir.
-
Hiç olmamasından iyidir; zamanla bindirme hızlarıda artar.
-
-
türkiye ile eş değer olamayacak romanya gibi ülkeleri bile geçtim, ekonomisi bizden daha kötü denilen arjantin bile asgari ücretli alım gücünde bizden daha öndeyse demek ki biz en kötüymüşüz be arkadaş en kötü!
-
Güzelim ülkenin güzelim potansiyeli siyasal islamcılar tarafından yok ediliyor ne yazık ki. Starlink'e bu yüzden izin vermiyorlar işte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 2 Aralık 2024; 20:31:52 > -
-
Çekya
O2o2Tarify od O2 nabízí neomezené volání, SMS i Data naplnohttps://www.o2.cz/osobni/volani/mobilni-tarify
T-mobileeshop.t-mobile.czMobilní tarify | Psaní, volání i internet neomezeně | T-Mobile.czhttps://eshop.t-mobile.cz/tarify/mobilni-tarify?pers_position=MM1&pers_content=MobilniTarify&autoLogin=true&error=guest_access&state=dc956f33-6626-413c-8feb-3aeb65633bde
Vodafone
https://www.vodafone.cz/tarify/neomezena-data/
Polonya
Orange
-
çekya'da bile t-mobile var. burda da yabancı olarak vodafone var ancak devletin elinde iki operatör vodafone'u almışlar aralarına sınırsıza hala izin vermiyorlar. starlink'i bile engelleyip milyar dolarlara doymanyanların ellerinde güzel ülkem teknolojide hala taş devrini yaşıyor.
-
Vodafone'a kalsa komple sınırsız tarifeleri kendi müşterileri dışında, diğer operatörlere numara taşıma ve yeni hat alımına açacak da Turkcell den çekiniyor, zaten 5G röportajların da vs onlar sınırsız tarifeler olacağını da ima ediyorlar.
her şey onların başından çıkıyor zaten hocam. vodafone onların 320 liraya verdiği gb'ın iki katını verdi kampanyasında. aynı şekilde eğer onlar engellemese full sınırsıza çevirecek tarifelerini diye düşünüyorum.
-
Bir de vodafone'daki şarj sıkıntısı çözülse güzel olacak bence.
evet bazı kullanıcılar da forumda bundan bahsediyordu. ancak ben telefonumda telekom, turkcell ve vodafone'da gözle görülür bir şarj farkı hissedememiştim. hepsi de aynı akıp gidiyordu. belki de iphone'un zaten şarjının iyi olmadığından anlayamadım bilemiyorum hocam. ancak telekom hariç ikisinde de internet stabil değil bulunduğum bölgede onu kesinlikle deneyimledim.
-
-
-
hadi gözünüz aydın hocam, güle güle kullanın.
devletin elindeki telekom ve turkcell yüzünden hem sınırsız interneti hem de bu 5g'yi çok ama çok geciktirdiler. vodafone artık bu iş böyle gitmez diyerek umarım onları daha çok sıkıştırır bu sınırsız tarifeleriyle. yoksa bunlar bizi taş devrinde yaşatıp soymaya devam edecek...
-
Haklısınız hocam, teşekkür ederim.
İnşallah 5G den sonra güzel şeyler elde edebiliriz diğer ikiliden de.
Hayırlı olsun hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X