Bildirim
Mobilite 'En iyisi hangisi: HTC 10, LG G5, Huawei P9 ve fazlası: Galaxy Note 6, Meizu Pro 6..'
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Htc10
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe asistan kullanmıyoruz biz hiç ki bu yüzden iphoneları eledik.
Usb type c can alıcı bir neden değil deyip henüz, cihazı şarja gece takıp sabah alıyorum zaten ki işte evde her yer şarj aleti deyip htc 10'i eledik.
Su geçirmezlik yılda bir defa belki (sürekli havuzda takılmıyoruz ki bir şekilde cihaz nedense su alıyor illa) gerekli olur, şart değil deyip z5 premiumu eledik.
Aman canım görüntülü görüşme yaptığımız mı var ki operatör üzerinden yapalım bunu deyip s7 edgeyi de eledik.
Ha parmağımın iziyle açılmış telefon ha dokunuşuyla, cihaz zaten hep yanımda, benden uzaktayken de yeterli sayıda güvenlik çözümleri mevcut. Esas mesele iç güvenlikte. Bununla beraber cihazı masadayken parmak iziyle açamayacaksam adamlar bunu arkaya koymuş lg g5te, elime alıp açacaksam ne anladım ben bu özellikten deyip onu da eledik.
Ne türkçe asistanı ne parmak izi sensörünü ne su geçirmezliği, ne görüntülü görüşmeyi ne de görece daha hızlı şarjı abartmayıp alışkanlıklarımı gözönüne aldığımda bana tüm iletişim akışımı bir arada görmemi güvenli bir şekilde sağlayan iyi de bir kameraya sahip ve gerektiğinde iş icabı fiziksel klavye gerektiren durumlarda bunu barındıran (ki bu sayede ekranın tamamı emrime amade oluyor) BlackBerry Priv almaya karar verdim, tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 17 Nisan 2016; 22:38:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lg g5 yenilikçi moduler tasarımı ile en iyisi olmayı hak ediyor.
En iyi belli.iphone 6s plus :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: User Friendly
Usb type c can alıcı bir neden değil deyip henüz, cihazı şarja gece takıp sabah alıyorum zaten ki işte evde her yer şarj aleti deyip htc 10'i eledik.
Su geçirmezlik yılda bir defa belki (sürekli havuzda takılmıyoruz ki bir şekilde cihaz nedense su alıyor illa) gerekli olur, şart değil deyip z5 premiumu eledik.
Aman canım görüntülü görüşme yaptığımız mı var ki operatör üzerinden yapalım bunu deyip s7 edgeyi de eledik.
Ha parmağımın iziyle açılmış telefon ha dokunuşuyla, cihaz zaten hep yanımda, benden uzaktayken de yeterli sayıda güvenlik çözümleri mevcut. Esas mesele iç güvenlikte. Bununla beraber cihazı masadayken parmak iziyle açamayacaksam adamlar bunu arkaya koymuş lg g5te, elime alıp açacaksam ne anladım ben bu özellikten deyip onu da eledik.
Ne türkçe asistanı ne parmak izi sensörünü ne su geçirmezliği, ne görüntülü görüşmeyi ne de görece daha hızlı şarjı abartmayıp alışkanlıklarımı gözönüne aldığımda bana tüm iletişim akışımı bir arada görmemi güvenli bir şekilde sağlayan iyi de bir kameraya sahip ve gerektiğinde iş icabı fiziksel klavye gerektir durumlarda bunu barındıran (ki bu sayede ekranın tamamı emrime amade oluyor) BlackBerry Priv almaya karar verdim tavsiye ederim.
Siri Türkçe desteği sunuyor ve söylenen çok şeyi algılıyor. Keza, Google da öyle. BB övmek için bu kadar da sallanmaz ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
LG G5 olduğu yerde neden s7 edge yok
-
PowerOf10!
-
Şu yurtdışı fiyatıyla türkiye fiyatlarını bir tutmayın orda adam 2000 dolar maaş alıp 800 dolarını vericekse türkiyede adam 1300 1500 alıyor 2500 lira veriyor telefona karşılaştırma çok yanlış
-
Videoyu açmadan önce çıkan reklamların neden KAPAATTTTT seçeneği yok.İzlemek zorunlu mu bu sitede reklamları..!!!!!!?????
-
G5 in modüler yapısı güzel gibi görünse de o parçalar büyük ihtimalle alanların elinde patlayacak. Zamanında gördük bu tip cihazlar Nokia dan, ama hiç biri devamlılığı koruyamadı, ayrıca o modüller çok pahalı, G5 alacaksanız modüller yokmuş gibi alın, modüllerin fiyatlarının ucuzlamasını beklerim diyorsanız o zaman geldiğinde telefon eskimiş olcak artık
-
Okuduğunu anlamamışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tartışmasız HTC 10.
Firmalar Çin'e fabrika kurunca buradaki çalışacak insanlar nereden ekmek yiyecek... :)
Donumuza kadar Çin'den ithal etmeyelim artık...
-
Note 6 gelsin de, gerisi faso fiso.
-
quote:
Orijinalden alıntı: User Friendly
Ne türkçe asistanı ne parmak izi sensörünü ne su geçirmezliği, ne görüntülü görüşmeyi ne de görece daha hızlı şarjı abartmayıp alışkanlıklarımı gözönüne aldığımda bana tüm iletişim akışımı bir arada görmemi güvenli bir şekilde sağlayan iyi de bir kameraya sahip ve gerektiğinde iş icabı fiziksel klavye gerektiren durumlarda bunu barındıran (ki bu sayede ekranın tamamı emrime amade oluyor) BlackBerry Priv almaya karar verdim, tavsiye ederim.
Ama bu senin kendi ihtiyacın doğrultusunda vermiş olduğun karar. Kendi tercihlerine göre önemsiz bulduğun şeyleri eleyip en iyisi bu demek doğru değil. Ki önemsiz bulduğun özellikler şu an fiziksel klavyeden çok daha önem arz ediyorlar.
Priv'de yaptığın her şeyi diğer cihazlarda yaparsın ama 1.55um piksel boyutu ile keskin görüntüleri Priv ile yakalayamazsın. Wolfson ses çipine ve Hi-Res teknolojisine sahip 24-bit DAC destekli bir cihaza attığın FLAC dosyasından aldığın müzik zevkini bu cihazdan alamazsın. Bu özellikler bana Priv'in hiçbir zaman sunamayacağı şeyler. Ama onunla yaptığım her şeyi S7, G5, 10 ve P9 ile yapabilirsin. Klavye artık çok kilit bir özellik değil. Hele ki 192 gr ağırlığı düşününce ciddi bir handikap. Geriye kalan şey güvenlik. BlackBerry istediği kadar kendini yırtsın. Apple'ın sunduğu güvenliği sunamaz. Neticede sistem Android kimse kimseyi kandırmasın. Güvenlik isteyen adam gider iOS cihaz alır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
HTC 10 bu yılın açık ara en iyi telefonu s7'den tek eksiği su geçirmezlik olmasına rağmen sesten tut yazılıma kadar dünya artısı var
-
Yüksek çözünürlükte Ses, Görüntü, Kamera, Performans, Tasarım, Aksesuar daha ne olsun ?
Tabi ki HTC PowerOf10
-
Yılbaşında telefon alıcam. Şuan için en iyi seçenek htc 10 duruyor. Fakat 8 ay sonra 2000TLye s7edge bulunursa diğer firmaların işi zor.(Apple grubu hariç)Tercihen s7edge alırım.
Ayrıca site yetkilisine bir sorum olucak bu video oynatıcılar ile ilgili;
Flash player kullanımında kalite belirlenebiliyor.Fakat html oynatıcıda sd/hd görüntü var tam kalite değer nedir sd/hd görüntünün yazabilir misiniz?(En azından ufak bir bilgilendirme iyi olur)
Teşekkürler.
-
#powerof10 :)
Benzer içerikler
- instagram hikaye gizleme
- iphone alarm çalmıyor
- uygulama indirmeden karekod okutma
- gizli story izleme
- numara sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X