Şimdi Ara

Mobilite 'En iyisi hangisi: HTC 10, LG G5, Huawei P9 ve fazlası: Galaxy Note 6, Meizu Pro 6..' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En alinabilir cihaz olarak not5 diyorsunuz. Ancak bu gorusunuze maalesef katilmiyorum. Not5 olu dogmus bir cihazdir tamamiyle. Not5 alacakken not4 alan cok kisi var. Neden mi? Not serisinde olmazsa olmaz sd kart girisi ve cikarilabilir bataryadir. Bunlar not5 denen cihazda yok. Samsung agir sacmaladi bu cihazi cikarirken. Bkz. Tukurdugunu yalamak. Yeni cikanlarda geri aldilar. Batarya cikmasa da ad kart yuvasi koydular seve seve. Ha standart kullanici icin yeterli gelebilir bu haliyle. Ancak tam manasiyla kullananlar icin not5 rezalet bir cihaz. Bataryayı gectim en azindan sd kart yuvası olmaliydi. G2de kac kez goctu cihaz. Sd karti olsaydi tum bilgilerim duruyor olacakti. Diyeceklerim bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında ligtv gibi şifreli inceleme yaparsınız.

Reklamı görünce kapattım
  • Bu arada Samsung S7 Edge Samsung Türkiye Garantili olduğu söylenerek 2.825 ?'ye satılıyor.http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMS7E32-GD
    İthalatçı Garantili 2.568?http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMS7E3G-GD

• Mi5 yazmamış başlıkta. Umarım içeriğinde değinmişlerdir.

• LG bu sene fiyatıyla çok saçmaladı. Neyse G5, LG için bir ders olur bir daha böyle bir hata yapmaz.

• Hiç kimse de farketmemiş, bu htc 10 tasarımı samsung tasarımına benzememiş mi? Ortadaki home butonu? Bu nee!!?!?!
    (Yanlış bilgi biliyorsam dikkate almayın)

• HTC ne bakımdan yılın telefonu oluyor? Leş tasarımı var bence zaten donanım bütün amiral gemilerde aynı. Bi akım başlıyor hodooo HTC 10 best falan, tamamen balon bence.

• Cok guzel bir inceleme ..Uzun zamandir bir dh videonuzu sıkılmadan sonuna kadar uzledim...

• Kafam çok karıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlı bir şekilde yorumluyorsunuz telefonları.. Lg iyi bi telefon yaptı. 6s de cat6 modem kullanıyor tamam daha iyisini koyabilirdi ama böyle birşey açıkcası benim telefonu alırken kararımı etkilemez diğer kullanıcıları da etkilemez. Cat6 nedir kaç kişi biliyor ki? Telefonun pili küçük değil. 2800 mah pile küçük diyorsunuz. G4 8mm iken 7mm bir telefon ürettiler pilin küçülmesi normal karşılanabilir. Yenilikçi tasarım insanları para almaya sürükleyebilir ama bu kişinin tercihi ben bu telefonu alırsam zaten iyi ses kalitesine sahip iyi bir pili olan bir telefon alıcam. Ama elimde ikinci bir pil taşıma, telefona göre kaliteli bir ses sistemi takma alternatifi her zaman olacak. Bu önemli birşey. Her videoda daha da samsungu kayırdığınızı düşünüyorum. Böyle olmasa bile bana böyle düşündürdünüz. Telefonların sahip olduğu özelliklerin yanında basit kalacak kusurlarını öyle bir abartıyorsunuz ki bilmeyen insanı soğutacak cinsten. S7 iyi bir telefon note serisi de öyle ama lg htc gibi başka markalarında telefonları bir çok anlamda gayet rekabetçi olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 20 Nisan 2016; 13:53:47 >

• bu sene samsung ve htc nin olacak. lg kendi kendini bitirdi
  • Her sene ayni terane....seneye bu modellerde unutulur.o kadar para veriliyor en azından markette bu tur amiral gemi modelleri icin ozel yazilim(oyun -program vs) olsa...bkz tegra 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Nisan 2016; 19:11:48 >
  • Erdi bey e clark kent modeli yakışmış :)

• 6s Candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

Türkçe asistan kullanmıyoruz biz hiç ki bu yüzden iphoneları eledik.

Usb type c can alıcı bir neden değil deyip henüz, cihazı şarja gece takıp sabah alıyorum zaten ki işte evde her yer şarj aleti deyip htc 10'i eledik.

Su geçirmezlik yılda bir defa belki (sürekli havuzda takılmıyoruz ki bir şekilde cihaz nedense su alıyor illa) gerekli olur, şart değil deyip z5 premiumu eledik.

Aman canım görüntülü görüşme yaptığımız mı var ki operatör üzerinden yapalım bunu deyip s7 edgeyi de eledik.

Ha parmağımın iziyle açılmış telefon ha dokunuşuyla, cihaz zaten hep yanımda, benden uzaktayken de yeterli sayıda güvenlik çözümleri mevcut. Esas mesele iç güvenlikte. Bununla beraber cihazı masadayken parmak iziyle açamayacaksam adamlar bunu arkaya koymuş lg g5te, elime alıp açacaksam ne anladım ben bu özellikten deyip onu da eledik.

Ne türkçe asistanı ne parmak izi sensörünü ne su geçirmezliği, ne görüntülü görüşmeyi ne de görece daha hızlı şarjı abartmayıp alışkanlıklarımı gözönüne aldığımda bana tüm iletişim akışımı bir arada görmemi güvenli bir şekilde sağlayan iyi de bir kameraya sahip ve gerektiğinde iş icabı fiziksel klavye gerektir durumlarda bunu barındıran (ki bu sayede ekranın tamamı emrime amade oluyor) BlackBerry Priv almaya karar verdim tavsiye ederim.

Siri Türkçe desteği sunuyor ve söylenen çok şeyi algılıyor. Keza, Google da öyle. BB övmek için bu kadar da sallanmaz ki.

Siz onu övüyor mu sandınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumsuz...

• Htc 10 hepsinin içinden geçer, finişte lambada yaparak bekler.

• Htc 10 un tek kotu tarafi s7 note 5 s7 edge ve iphone 6s dan pahali olmasi. Bu ulke de iphone ve samsung hastaligi var ve haklilarda . iphone prestij samsung cok yonlu modelleriyle her halka hitab ederek piyasayi sekillendiriyor. Lg g5 modulerle iyi reklam yapti ama hepsini almaya kalksan kac para tutuyor bi arastirin. Huawei desen yerini saglamlastirmaya basladi p9 kamera da donum noktasi oldu tek sikinti cpu kendi chiplerine bi tek dusukler mi uyuyor yoksa bilerek mi yapiyorlar anlam veremedim. Ama alinabilecek ilk 3 markadan biri artik dunyada. Htc lg sony silinip gidecek nokia gibi yada donum noktasi yakalayip saglam f/p cihazi yapip piyasayi sallayacaklar baska sekilde olmaz...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.