Şimdi Ara

Mobilite 'En iyisi hangisi: HTC 10, LG G5, Huawei P9 ve fazlası: Galaxy Note 6, Meizu Pro 6..' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leica ilkkez kullanılmıyor yanlız. Bkz: Panasonic CM1

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ben kendi tercihimi, benim için önem arzeden kilit noktalarımı yazdım orada zaten.

Keskin görüntü çok iyi kamera (http://www.dxomark.com/Mobiles/BlackBerry-Priv-Mobile-Review-Mobile-photography-for-the-Privileged ) ve kaliteli ses Privde mevcut.

Güvenlik konusunda ise BlackBerry'den iyisi yoktur. Bunu da dünya bilir. Priv çıktığı günden itibaren android güvenlik güncellemelerini ilk dağıtan BlackBerry'dir mesela.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 18 Nisan 2016; 1:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 5S i satıp lenova vibe p1 aldım ve benim için gerçekten mükemmel bir deneyim oluyor

• samsungun kullandigi cam yuzey metalin o kalite tadini vermiyor. On yuzuyle arkasiyla ses ozellikleriyle, kamerasiyla, bataryasiyla ve iyi optimize edilmis arayuzuyle tabiki htc 10

• S7 ezer

• Her sene HTC telefon tanıttığında oooo bu sefer olmuş Samsung LG halt etmiş.Telefon manyak uçuyor kaçıyor herkese öneriyorlar HTC den başkasına para verilmez diye.Yıl sonu HTC satışlardan memnun değil HTC %200 zarar etti HTC batıyor haberlerini okuyoruz..

Yine yazmaya başlamışlar power 10. HTC 10diye tüm sayfaya

• Note 5 e ithafen HTC 10 Pro bekliyorum 823 lü iyileştirilmiş tasarım.
    Haziran 1 de HTC 10 alıyorum bende 1 ay rötarlı alıcam ama olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: SC0RPI0N

Yüksek çözünürlükte Ses, Görüntü, Kamera, Performans, Tasarım, Aksesuar daha ne olsun ?
    Tabi ki HTC PowerOf10

htc çöp en iyisi samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa080

Yılbaşında telefon alıcam. Şuan için en iyi seçenek htc 10 duruyor. Fakat 8 ay sonra 2000TLye s7edge bulunursa diğer firmaların işi zor.(Apple grubu hariç)Tercihen s7edge alırım.Ayrıca site yetkilisine bir sorum olucak bu video oynatıcılar ile ilgili;Flash player kullanımında kalite belirlenebiliyor.Fakat html oynatıcıda sd/hd görüntü var tam kalite değer nedir sd/hd görüntünün yazabilir misiniz?(En azından ufak bir bilgilendirme iyi olur)Teşekkürler.

Yok artık. s7 edge 2000 liraya 2 seneden önce düşmez. 2 seneye bile düşmez. s6 bile yeni yeni 2000 lira altına düştü. Paralel bile 1600-1800 arasında geziyor. Diğer modelleri de hep 2000 üstünde.

• Bana göre şu an en alınası telefon
    1. S7 edge
    2.htc 10 (batarya?)
    3. Mİ5

• en alısa telefon dizilimim

1- düz s7 (edge-kavis ekran sevemedim)
    2- htc 10
    3- huawei p9
    4- lg g5
  • LG G5 her yönden hayal kırıklığı oldu.

• Teknik verilere bakalım istersen.

Biri 1/2.6 inçlik sensöre ve 18 MP çözünürlüğe sahipken diğeri 1/2.3 inçlik sensöre ve 12 MP çözünürlüğe sahip. Sensörü daha büyük ve çözünürlüğü daha düşük olduğu için pikselleri daha büyük olacaktır. Pikseller ne kadar büyük olursa kumlanma oranı da o kadar az olur. Bu da daha kaliteli fotoğraf çekimini sağlayacak temel faktördür. Bir diğeri de diyafram açıklığıdır. Biri f/2.2 diğeri ise f/1.8 diyafram açıklığına sahip. Özellikle de gece çekimlerinde çok ciddi bir fark yaratır. Hem piksel boyutundan hem de diyafram açıklığından dolayı kesinlikle bir HTC 10 kalitesi sunamaz. Müzik kalitesi ise zaten ortada. Wolfson çipe sahip Hi-Res ses kalitesi, 24-bit DAC destekli bir cihaz diyorum. Ben hiçbir zaman Priv'den bu denli ses kalitesi alamayacağım ve fotoğraf çekemeyeceğim.

Güvenlik konusunda BlackBerry'den iyisi yok ama bu BlackBerry OS varken geçerliydi. Bir kere Android'in kendisi güvensiz bir sistemken bu sistemden güvenlik beklemek fantastik bir yaklaşım. Güvenlik söz konusu olduğunda bu konuda en güveniliri Apple'dır. Şayet BlackBerry OS olsaydı evet hâlâ en güvenlisi olurdu ama Android'e geçtiği an güvenlik lüksünden de feragat etmiş oldu. Doğruya doğru ve Android kullandığı sürece de bir iPhone'un sunduğu güvenliği sunamaz. İstediği kadar uğraşsın neticede kendi sistemi değil ve olmadığı gibi de iOS Android'den çok daha güvenli bir sistemdir. BlackBerry'nin yaptığı şey pazarlama taktiği. Çünkü Android piyasasında rakipler çok sıkı. Çok iyi kameram var diyemez, çok iyi müzik kalitesi sunuyorum diyemez bunları zaten yapıyorlar. Mecburen güvenlikten girmek zorundaydı ve öyle de yaptı. Ama Android ile ne kadar sunabilir bunu? Kime sorarsan sor Android güvenlik söz konusu olduğunda hiçbir zaman iOS'u geçemez. Güvenliği birinci önceliği olarak gören insan da ya iPhone alır ya da gider BlackBerry OS'lu bir cihaz alır bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Nisan 2016; 1:38:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Lg g5 yenilikçi moduler tasarımı ile en iyisi olmayı hak ediyor.

Modüler yapı aksesuarları alt seviye telefon fiyatları kadar olunca he en iyisi.Telefon dizayn faciası.Aslında neredeyse birçok şeyi kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 18 Nisan 2016; 1:39:31 >
  • Forumun htccileri forumun mazdacıları gibi. Herkes övüyor, herkes göklere çıkarıyor ama iş almaya gelince, fıss. Galaxy s3 zamanıdna beri aynı goygoy sürer gördüğüm kadarıyla. htc one x ve galaxy s3 çıktı, one x'i yere göğe sığdıramayanlar s3'e sövenler oldu satış rakamından tut da hala kullanım oranına kadar her şeyde s3 ezdi geçti. daha sonraki seriler one m7, m8 ve m9 da ona keza yüksek fiyatlı ve ölü cihazlardı. Evet Htc 10 kağıt üzerinden güzel olmuş ama yine satmayacak, kendimizi kandırmayalım. Lg android'de samsung tekelini ucuz fiyat politikasıyla kırdı, htc ise ısrarla yüksek fiyata konumlandırıyor. Bu iş sadece metal kasayla falan açıklanacak şeyler de değil üstelik, plastik kasa orta seviye ciahzları da pahalı.

Şu piyasa koşullarında, cihazlar ve özellikleri artık oturmuşken çok ekstra ve farklı bir özellik yoksa aynı fiyata çıkan her android ciahz samsung'a yenilmeye mahkum. Ben de bir lg kullanıcısıyım ama alma sebebim diğer her lg kullanıcısı gibi ucuz ve fiyata göre tatminkar performans.

• zorla reklam izletmece furyası başladı burdada diğer sitelerde de.
    htc 10 fiyat sınırlaması olmayan için s7ye ciddi rakip olarak geldi.
    g5in eli daha da zorlaştı bu arada sonyden ses yok kepenk mi kapatacaklar acaba?
    gün sonunda üst segmentte fiyat odaklıysanız note5 ben durdayım diyor.

• şahsi sıralamam s7 edge-s7-htc m10 ve lg g5 ....

• Yüksek ihtimalle Amerikan s820'li s7 alıcam bende

• LG premium bir marka değil ki 2800 liradan satsın. Biz LG'yi makul performans ve güzel özellikleri uygun fiyata verdiği için sevdik. G2'den beri tasarım olarak geriye gidiyorlar. G3 yine fena değildi hadi G4 de köşeli hat, deri kapak kurtardı diyelim G5 nedir? Çok mu zor üzerine plastik kaplamadan metal kasalı, sd820'li bir G2 çıkarmak. Güzel de bir pille 2200'den girecektiniz piyasaya bir de en kötü G4 kamerası, Micro SD kart desteği... Anca hayallerde kalacak sanırım :(

• Htc ses özellikleri ile vurgulanıyorda samsung zaten senelerdir cihazlarında ses çipi kullanıyor.Ses çıkışlarıda gayet kaliteli.Tabi karşılaştırmak lazım ses karakterlerini.Hoparlör konusu ise bence balon.Telefonun hoparlöründen müzik dinleyen insan yok ki.Keko takımı dışarı insanları rahatsız ederek dinliyor onları ayrı tutuyorum tabi.Hoparlör çağrı sesini alarm sesini düzgün ve güçlü versin yeterli.Onun dışında htc 10 fena bir cihaz değil.Ancak telefon hem geç tanıtıldı hemde daha çıkmasına 20 gün var.Telefon almak isteyen kişiler zaten s7 serine yöneldi.Video da bahsedildiği gibi tatil ramazan sezonu başlıyor para başka yere kayıyor, tasarımsal olarakta rekabetçi değil işi zor htc sinin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.