Şimdi Ara

Mobilite 'En iyisi hangisi: HTC 10, LG G5, Huawei P9 ve fazlası: Galaxy Note 6, Meizu Pro 6..' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su an icin s7edge onde. hemen ardindan htc10 gelir.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Dxomark htc 10'a 88 vermiş prive 82. Yani öyle ahım şahım bir fotoğraf kalitesi farkı olmayacak. Gidip de htc 10 almaya zorlayacak bir mevzu değil.

Onun dışında priv, htc 10 ve diğer androidlerden daha güvenli mi? güvenli. Google'a entegre her ay güvenlik güncellemesi dağıtan şuan tek firma.

Cihaz çıksın testler başlasın, ses konusunda da abartılacak bir fark olmadığını göreceğiz. Her neyse sonra görüşmek üzere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iki hafta önce General Mobile 4g aldım KİPA'dan, etikette 749 tl yazıyordu, görevli 699 tl dedi, tamam alayım dedim, kasada 649 tl olduğunu söyledi ve aldım.:) Bir hafta sonra yine 749 tl yapmışlar fiyatı.. Ben memnun kaldım telefondan, hiç bir sorunu görmedim 700 tl civarında çok iyi cihaz.. Yanlız görerek almakta yine fayda var ilk elime aldığım cihazda ekranda ölü piksel gördüm, hemen başka bir kutu açtırdım.

• HTC 10 tur bindirir gibi görünüyor ama hele bir gelsin, kullanılsın daha kesin konuşmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Şu yurtdışı fiyatıyla türkiye fiyatlarını bir tutmayın orda adam 2000 dolar maaş alıp 800 dolarını vericekse türkiyede adam 1300 1500 alıyor 2500 lira veriyor telefona karşılaştırma çok yanlış

Öyledir hocam. Bu sebeple biz düşürünce, çizilince canımız yanıyor ama yabancılar acımasızca testler yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 820'li telefonlar doğru düzgün satışa sunulmadan, overclock versiyonu diyebileceğimiz Qualcomm Snapdragon 823 ortaya çıktı. Hey gözünü sevdiğimin dünyası!

• Yakında ikinci el oto pazarlarının yanına ikinci el telefon pazarları da açılacak. Pazarlık usulü esas alınacak. Pazarlıkların yetersiz kaldığı yerlerde, yeminli arabulucular devreye girecek!

Sebep: Pazarlıksız bu fiyatların düşmesini beklemek hayaldir! :)

• mesut çevik'in vaktiyle bu zorla reklam izletme olayını eleştirdiğini hatırlıyorum; bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? gün oksay'a mı atmalı topu?

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

Türkçe asistan kullanmıyoruz biz hiç ki bu yüzden iphoneları eledik. Usb type c can alıcı bir neden değil deyip henüz, cihazı şarja gece takıp sabah alıyorum zaten ki işte evde her yer şarj aleti deyip htc 10i eledik. Su geçirmezlik yılda bir defa belki (sürekli havuzda takılmıyoruz ki bir şekilde cihaz nedense su alıyor illa) gerekli olur, şart değil deyip z5 premiumu eledik. Aman canım görüntülü görüşme yaptığımız mı var ki operatör üzerinden yapalım bunu deyip s7 edgeyi de eledik. Ha parmağımın iziyle açılmış telefon ha dokunuşuyla, cihaz zaten hep yanımda, benden uzaktayken de yeterli sayıda güvenlik çözümleri mevcut. Esas mesele iç güvenlikte. Bununla beraber cihazı masadayken parmak iziyle açamayacaksam adamlar bunu arkaya koymuş lg g5te, elime alıp açacaksam ne anladım ben bu özellikten deyip onu da eledik. Ne türkçe asistanı ne parmak izi sensörünü ne su geçirmezliği, ne görüntülü görüşmeyi ne de görece daha hızlı şarjı abartmayıp alışkanlıklarımı gözönüne aldığımda bana tüm iletişim akışımı bir arada görmemi güvenli bir şekilde sağlayan iyi de bir kameraya sahip ve gerektiğinde iş icabı fiziksel klavye gerektiren durumlarda bunu barındıran (ki bu sayede ekranın tamamı emrime amade oluyor) BlackBerry Priv almaya karar verdim, tavsiye ederim.

kendi adına konuş. siri çok işime yarıyor.

• deoksiriboz1001 D kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşuyorum benim gün içinde ne çok boş vaktim var ne de siriyi bekleyecek zamanım. Aklıma dahi gelmiyor.

• sadece ses performansı için bile htc 10 alan çok insan olacaktır. kulaklığa bile 400-500 tl veren benim gibi kullanıcılar için kaçırılmayacak bir telefon

• Mevcut özellikleriyle ve tasarımıyla htc 10 diğer bütün rakiplerini eziyor hala samsung telefonlarına para veren var mı inanılmaz gerçekten çim biçme makinesi, dozer vs yapan markaların telefona ne kadar yoğunlaştıkları ortada. Android olarak alınabilecek en iyi premium telefon htc 10 satış performansı nasıl olursa olsun bu bir gerçek uzun kullanım testlerinde bir sıkıntısı çıkmadığı takdirde alırız fiyat Tr şartlarında 2500 üstü her türlü kasar zaten vergi çok biniyor ama adamlar yapmış yani ben çok beğendim.

• HTC 10 Fazlasıyla Iyi

• Bazi arkadaslar samsungun sesiyle htc nin sesini karsilastirmislar. Samsung note5 den cikan sesle htc m8 den cikan sesler desibel olarak ayni olabilir ama azcik muzikle ilginiz varsa aradaki kalite farkini anlarsiniz. Ses kalitesi olarak htc tek gecilir. Birbirleryle denk cihazlar. Cokta bariz ustunlukleri yok. Haangisnin sekli hosunuza giderse onu alin derim. Yarin bugun bi guncelleme gelirse HTC daha erken veriyor

• Tabiki htc 10

• HTC 10 dozerciyi ezer

• Hiç biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Her sene HTC telefon tanıttığında oooo bu sefer olmuş Samsung LG halt etmiş.Telefon manyak uçuyor kaçıyor herkese öneriyorlar HTC den başkasına para verilmez diye.Yıl sonu HTC satışlardan memnun değil HTC %200 zarar etti HTC batıyor haberlerini okuyoruz.. Yine yazmaya başlamışlar power 10. HTC 10diye tüm sayfaya

Dediğin gibi her sene bu sefer Htc güzel telefon yapmış denilmiyordu. Kimse de önermiyordu Htc modellerini. Bu telefon başarılı olmuş, M7'den sonra başarılı bulduğum ilk amiral gemi modeli, önereceğim bir cihaz olmuş tabi parası çok olana. Yoksa şu anda alınacak cihazlar S6, Note 5. Tabi bu telefon iyi ama Htcyi eski günlerine döndürmeye yetmez.

• S7 serileri ile birlikte HTC 10'da bu sene bayağı götürür arkadaş!

Sadece benim gibi büyük ekran kullanıcalarını da düşünseydi çok iyi olurdu.

• 2000'e 5SE alınır mı sizce?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.