Şimdi Ara

#Mobility HD3470 vs 8400M GS HD Video Görüntü Karşılaştırma#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  #Mobility HD3470 vs 8400M GS HD Video Görüntü Karşılaştırma#

Toshiba: (soldaki)

Core 2 Duo T6500 2.1 Ghz
    4 GB DDR2 Ram
    400 GB 5,400 rpm SATA
    1280x800 çözünürlük
    ATI Mobility Radeon HD3470 256MB 64Bit DDR2

HP: (sağdaki)

Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz
    2 GB DDR2 Ram
    160 GB 5,400 rpm SATA
    1280x800 çözünürlük
    Nvidia 8400M GS 64MB 64Bit DDR3

Karşılaştırma testinde:

Her iki kartında resmi olan son sürümlerini yükledim
    Splash Lite 1.4.3 kullandım ( her iki kartta da donanımsal hızlandırma aktif)
    SS ler Fraps ile alındı.
    Kullanılan video 1280x720 çözünürlükte ve mkv uzantılıdır.
    Her iki kartın control panel özellikleri default halde.

Mobility HD3470:

8400M GS:

Mobility HD3470:

8400M GS:

Mobility HD3470:

8400M GS:

Görüntü kalitesindeki farkın yorumu size kalmış...

• ben bir fark göremedim.
  • atide renkler daha doygun gibi geldi bana
    monitörden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

atide renkler daha doygun gibi geldi bana
    monitörden olmasın?

ss ler direkt olarak fraps tan alındığından monitörlerle alakası yok.
  • ama ben hiç bir fark göremedim renklerin doygunlugu falan tıpatıp aynısı...konuyu açan arkadaş bu mkv neyin mkvsi..link alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 26 Haziran 2010; 11:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

ama ben hiç bir fark göremedim renklerin doygunlugu falan tıpatıp aynısı...konuyu açan arkadaş bu mkv neyin mkvsi..link alabilirmiyim

Benim arşivden bir mkv , bana 8400 ün görüntüsü daha doygun gibi geldi mesela ilk ss den.
  • Atinin renkleri daha doygun, öyle ahım şahım bi fark yok. Monitörden de olabilir aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Chucky-

quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

ama ben hiç bir fark göremedim renklerin doygunlugu falan tıpatıp aynısı...konuyu açan arkadaş bu mkv neyin mkvsi..link alabilirmiyim

Benim arşivden bir mkv , bana 8400 ün görüntüsü daha doygun gibi geldi mesela ilk ss den.

fark yok gözüme çarpan tek fark resimlerin çekiliş zamanı.2. resimde hareket etmiş kamera azıcık oda biraz bulanıklandırmış resmi

• Ben ve bürodaki 2 arkadaş daha baktık. Arada hiçbir fark göremedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Ben ve bürodaki 2 arkadaş daha baktık. Arada hiçbir fark göremedik.

Dostum testi yapma amacımda zaten, atilerin görüntüsü bariz daha iyi diyenlere bir cevap olsun diye , ilk ss dışında bende bir fark göremedim.
  • Kırmızı Ferraride Atinin renkleri daha canlı. Nvidianınki biraz bulanık gibi. Ama diğerleri tıpa tıp aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Ben ve bürodaki 2 arkadaş daha baktık. Arada hiçbir fark göremedik.

Dostum testi yapma amacımda zaten, atilerin görüntüsü bariz daha iyi diyenlere bir cevap olsun diye , ilk ss dışında bende bir fark göremedim.

Birkaç sene öncesine kadar ati kartlarda görüntüde bir canlılık, göze hoş gelme durumu vardı, kart değişiminde yaşamıştım bende bu durumu. Ama son 1 yıldır o kadar ati-nvidia değişimi yaptım arada bir fark göremiyorum artık.
  • Ati nin goruntusunun daha iyi oldugunu gosteren bir topik. Aynen websitelerde yapilan incelemelerde oldugu gibi sonuc ayni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 26 Haziran 2010; 12:14:14 >
  • atinin renkleri daha doygun bunu ben kendi pcimde de test ettim ince ayarlarla.ss2 mkv vs .iki farklı kartı aynı siteme takarak(biri onb 4200). verdiğin ferrari ssinde de bu belli zaten, ikinci resimde kırmızı şapkalı adamın şapka ve tişört renklerine bakın son resimde crystal cove yazan duvardaki yazının ve duvar renginin doygunluğuna da bakabilirsiniz .cevap değil de kanıt olmuşbenim tecrübem nvidianın renkleri (özellikle digital vibrance ile) canlı yaparken gerçeklikten uzaklaştırıyor binevi vestel pixellence teknolojisi gibi, atide ise daha doygun ve gerçeğe yakın hale getiriyor özellikle koyu rengi çok güzel belirgin gösteriyor yani siyahı siyah gibi veriyor.mesela bu durum video playerlardan Neuview playerin renklerdeki doygunluğu ve canlılığı vermesine benzetebilriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 26 Haziran 2010; 12:51:05 >

• Yav konuyu açan elemanın istediği cevapları vermiyorsunuz
    <Bariz bir şekilde nvidia daha iyi tabikide> cevap olarak bunu ifade edin lütfen

Neyse forum hakikaten çocuk parkına döndü bunu daha iyi anlıyorum
  • Arkdaşlar Nvidia filan daha iyi yazarsanız adamı tatmin edersiniz sadece kendini tatmin etmek için bu başlığı açmış millet Nvidia daha iyi yazsın diyerek.
  • ss lerde bir fark yok başlık da neden açılmış anlayamadım
  • quote:

• Saldırı olarak görmeyin ama konu açanın kim olduğunu gördükten sonra 8400GS bu testin galibidir dedim direk.Ama değilmiş hayret,sslerde hiçbir fark yok.
  • Bende bir fark göremedim...

Bende 4890 ve gts250 var. 2'si arasındada bir fark göremedim...
    (Oyunda tabiki fark var. Videoda göremedim..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 26 Haziran 2010; 17:20:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.