arkadaşlar slmlar herkse.Bende bir havalı tüfek edinmek istiyorum önceden kötü bitane vardı ama kaliteli değildi tad alamıyordum 10-20 mt de tel halat ve çok ince şeyleri vurmaya çalıyodum.ama şimdi yeni bi tane almak istiyorum ve aklım kesinlikle mod125 sniper da ama bugün gidip sorduğum tüfekci önermem sana dedi şaşırdım gereğinde fazla güclü bi silah dedi ve biraz kullandıktan sonra vidalar falan dağılıyo dürbün düzenini tutturan yok falan dedi ayrıca kurarken de bazılarında sorun olabiliyor dedi mod85 öneririm hem daha uygun hemde ona yakın dedi. ama gönlüm tamamen 125 sniper den yana ama dediği gibi sorunlar almaktan korkuyorum çok araştırdım 4000 atış yapıp ufacık bi sorun olmayan da gördüm alıp pişman olanları da mod 85 tek eksisi şimdilik gördüğüm ikisindede 5.5 mm lik te mod 125 saniyede 305 mt atarken mod 85 245 mt atıyor ama mod 85 gerçekten daha sessiz ve sarsıntız kesinlikle alınabilir ama aklım mod 125 de hayran kaldım ona sizce ne yapmalıyım uzun süreli kullanan arkadaşlardan olumlu ve olumsuz yönlerini alabilirmiyim ve sizde 125 mi yoksa 85 mi
Hocam valla satıcının zihniyetine şaşırdım.Galiba elinde hatsan mod125 sniper yok.Ondan sana mod85 önermiş olabilir.Çünkü hatsan mod 125 ile mod85 Arasına kalan ve gidip mod 85 daha iyi diyen biri bence kesinlikle ya bu işten anlamıyordur.Ya da yalan söylüyordur.Hatsan 125 sniper ı elime aldım.Çok güzel ve gerçekçi bir havalı tüfek.gerek bu forumda gerekse de internette ki diğer yorumları oku olumsuz pek birşey bulamazsın.Ama söylediklerim yanlış anlaşılmasın.Hatsan mod85 kötü demiyorum.Sadece ikisi arasında kalınırsa mod125 sniper daha üstün diyorum.tabi arada fiyat farkı var.Eğer paran hatsan mod 125 e yeterse kesinlikle ondan almalısın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!
Hocam valla satıcının zihniyetine şaşırdım.Galiba elinde hatsan mod125 sniper yok.Ondan sana mod85 önermiş olabilir.Çünkü hatsan mod 125 ile mod85 Arasına kalan ve gidip mod 85 daha iyi diyen biri bence kesinlikle ya bu işten anlamıyordur.Ya da yalan söylüyordur.Hatsan 125 sniper ı elime aldım.Çok güzel ve gerçekçi bir havalı tüfek.gerek bu forumda gerekse de internette ki diğer yorumları oku olumsuz pek birşey bulamazsın.Ama söylediklerim yanlış anlaşılmasın.Hatsan mod85 kötü demiyorum.Sadece ikisi arasında kalınırsa mod125 sniper daha üstün diyorum.tabi arada fiyat farkı var.Eğer paran hatsan mod 125 e yeterse kesinlikle ondan almalısın.
ya bende zatem şaşırdım bende okudum yan nu forumdaki bütün yorumları teker teker okudum hepsini 100 kişiden ya 1 ya 2 si olumsuz yazmış aklım tamamen mod 125 sniper da ama tüfekci öyle deyince şaşırdım ve bilenlere bi sorayım dedim zaten bana ayrıca iyi demedi istersen depoda var getirtirim dedi mod125 ama çok güçlü bi silah ve çok yorucu çok ağır 85 e göre sarsıntılı gücü yüksek evet ama 85le nokta atışlarını daha düzgün yaparsın ve dürbün ayarı çok bozulur gücünden dolayı dedi önermem dedi ama tercih senin dedi tabi ne dediyse de aklım 125 sniper den yana orası ayrı acaba 2 sini de kullanmış olan varmıdır 2 sinin de ayartı eksilerini yazsa çok iyi olurdu 125 in olumlu bütün yönlerini zaten biliyorum ama kafamı karıştırdı bu adam benim aradaki fark nedir ne kadardır onu bilmek istiyorum sadece bu kıyaslama pek düzgün değil biliyorum ama mod 125 in gücüne yakın ve daha az sarsıntılı bişey olsa fena olmaz diye sordum mod 85 sniper i zaten hatsan dışında başka markaya bakmıyorum almışken ömürlük kullacam ondan bi yanlış yapmak istemiyorum
Bi mod 125 sniper kullanıcısı olarak sana şunları söyleyebilirim. Dostum o silahçı hiç birşey bilmiyor. yani bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Git araştır biraz istanbuldaysan eminönü mercanlar yokuşuna git orada birsürü silahçı var hatta kendi silahımıda ordan aldım ben yani sana sonuç olarak yazabileceğim tek şey mod 85 sniper ile mod 125 sniper'i karşılaştırman bi kere hatadır zaten :) Neyse hocam hatsan mod 125 sniper al işine bak hadi iyi forumlar :)
Ömürlük silah alıcaksan daha sağlam markalara bakmalısın GAMO gibi. Yanlış anlamayın hatsana çamur atmıyorum bende hatsan kullanıcısıyım.
Mod 125 sniper almak istiyorsan 25 30 liraya bi dampa ayak almalısın dürbünü sabitlemen için. Ve daha sonrasında hiç bi sorun olmaz ha oldu diyelim hatsan müşteri memnuniyetinden bahsetmeme gerek varmı ? :))