Şimdi Ara

Modem & Acces Point sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 katlı bir otel için her alanda Wriless bağlantısı sağlamaya çalışıyorum.
    En alt katta ofiste bir adet Airties RT-206 marka modemle sadece giriş kata internet verebiliyoruz.
    Üst katlara nasıl veririm diye denemek için dün gidip TP-LİNK [TL-WA910ND] markalı Accses pointi aldım.
    2 gündür kurulumu halletmeye çalışıyorum. aşağıdaki resimde yapmak istediğimi çizdim.

Modem & Acces Point sorunu

1- Acces point'de birden fazla mod var [access point, client, router vs] Hangi modu kullanmalıyım?
    2-Kurulum konusunda forumlardan bilgi edinsemde hala yapmak istediğimi başaramadım.
    3- IP değiştirme modem ayarlarını değiştirme falan herşeyi denedim anlatılanlar gibi.
    4-Kurulum kılavuzunda da yazılanları yapıyorum olmadı bi türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberreal -- 1 Ağustos 2012; 8:27:29 >

• Biri yardımcı olsun lütfen.
  • +++++++++++++++
  • Diğer kablosuz bağlanmaya çalışan pcler ağı görmüyor mu ?
    Ben, Airties RT-206 + 3Com OfficeConnect ADSL Wireless Router ile sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
  • Görüyo ama sınırlı bağlantı diyor. Ben şemada çizdiğim işlemi net bi şekilde yapıyorum. Access point den ayarları da yapıyorum. Mod olarak Acces poşnt modunu ve client modunu denedim fakat erişim sınırlı bağlantıda kalıyor. Ayrıca kablo mesafesini kısaltıp iki cihazı yanıma alıp deniyorum gene bi sonuç alamadım.
  • ++++++++++++++++
  • Problemi çözdüm çok saçma bir şekilde kutudan bir tane güç adaptörü çıktı, fakat hem Access point için hemde aradaki ufak converter için ac adaptör lazım. Çeviriciyi bağlamamıştım ondan verince LAN'ı problem halloldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 Ağustos 2012; 21:20:36

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=63996831

Diğer kablosuz bağlanmaya çalışan pcler ağı görmüyor mu ?
    Ben, Airties RT-206 + 3Com OfficeConnect ADSL Wireless Router ile sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

Merhaba yukarıda 3com wireless router modemi başka bir modemi bağladıgınızı yazmıssınız , bende 3com wireless modemimi Zyxel modeme baglayıp access point olarak kullanmak istiyorum fakat bir türlü olmuyor laptop modemi görüyor ama baglantı gerceklesmiyor , iki modem arasına ethernet kablo çekip bağlantı gerceklestirdim , formlarda okudugum gibi DHCP yi kapattım , 3com modeme ayrı bir ip de verdim ama olmadı , nasıl yaptıgınızı banada acıklayabilirmisiniz , modemim 3com office connect wireless 11g Firewall router , 3CRWDR100A-72
    simdiden tesekkürler

• kimse cevap yazmamıs , bilen arkadaslar ilglenirlerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

Diğer kablosuz bağlanmaya çalışan pcler ağı görmüyor mu ?

3com da ben bunu yapamadım nerde eksik var bilmiyorum , ip alanları aynı dhcp kapalı direk görmesi gerek diyen cok var ama olmuyor ,yardımınızı rica ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.