Şimdi Ara

Modem Alıcam Tavsiye İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8mbps internet hızım var bunu destekleyecek online oyun ve internette izlediğim videolarda performansı düşmeyecek ısınmayacak kablosuz bir modem istiyorum.Fiyatı en fazla 85 tl civarında olmalı marka olarak asus tp-link ve airties tercihimdir.Tavsiyelerinizi bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: korneal41

Arkadaşlar 8mbps internet hızım var bunu destekleyecek online oyun ve internette izlediğim videolarda performansı düşmeyecek ısınmayacak kablosuz bir modem istiyorum.Fiyatı en fazla 85 tl civarında olmalı marka olarak asus tp-link ve airties tercihimdir.Tavsiyelerinizi bekliyorum..

hocam benim sana tavsiyem airties rt 206 kendim 14 aydır kullanmıyorum inan ne bi kere kopma oldu ne aşırı derecede bir ısınma fiyatıda gayet makuldür bütçenizi sarsmaz serviside iyidir
  • Güzel bir şeye benziyor fiyatıda uygun teşekkür ederim bunu yazdım diğer modellerin arasına :)
  • bu asus modeli fena revaşta bende asus düşünüyorum
  • Tp link, Airties ürünlerini tercih edebilirsiniz.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Düşündüğüm markalar onlar fakat nasıl bir modem alacağım konusunda kararsızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modem alırken en önemli neye dikkat etmeliyiz....?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harhariyas

modem alırken en önemli neye dikkat etmeliyiz....?

önce istediğiniz özellikler ne onlara karar vermeniz gerekir
    mesela kaç port gerekiyor, kaç tane Ethernet girişi gerekiyor yani?
    wireless a gerek var mı?

bunların sonunda eger wifi modem arıyorsanız öncelikle en son model ve teknoloji almanız gerekiyor. Eğer çekim gücü güzel olsun diyorsanız anteni en yüksek dbi antenliyi ve anteni bol olanı almanız gerekiyor. Örnek vermek gerekirse bu modemde butun özellikler mevcut fiyatı da ona göre artıyor doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

quote:

wireless a gerek var mı?

bunların sonunda eger wifi modem arıyorsanız öncelikle en son model ve teknoloji almanız gerekiyor. Eğer çekim gücü güzel olsun diyorsanız anteni en yüksek dbi antenliyi ve anteni bol olanı almanız gerekiyor. Örnek vermek gerekirse bu modemde butun özellikler mevcut fiyatı da ona göre artıyor doğal olarak.

Aradığım buymuş tşkler....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

quote:

wireless a gerek var mı?

Aradığım buymuş tşkler....

ne demek güle güle kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.