Şimdi Ara

modem arayüzüne ve internete çok yavaş girebiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar smile adsl den yeni airties rt 204v3 modem aldım ancak modem arayüzüne ve internete çok yavaş bağlanıyorum eski modemim olan airties rt 102 ile hiç bir sorun yaşamıyorum ve bu modemi başka pc de denediğimde yine sorun olmuyor ethernet den bağlanıyorum modem arayüzüne girmem yaklaşık bi 30 dk yı alıyor ve internet hızm 4 kb/sn . 8 mbit e kadar internet abonesiym şu an 4 mbit sinyal alıyorum. ping attığımda %0 kayıp görünüyor. modemin programıyla da çok geç cevap alıyorum ve sürekli programla modem arasında bağlantı kopuyor. ip ve dns ayarlarım otomatik. ardımlarınızı bekliyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilibo92 -- 20 Ekim 2012; 23:22:15 >

• Başlat>cmd>ipconfig /all yazarak gelen bilgiler arasında "ethernet bağdaştırıcısı" na ait "varsayılan ağ geçidi" karşısında yazan ip adresini alıp, tarayıcınıza yazın ve arayüze bağlanıp öyle deneyin.

Yavaşlık devam ediyorsa, modemi kapatıp açmayı deneyin, sorun devam ediyorsa müşteri hizmetlerini arayıp sorunu aktarın
  • Gazi de okumayı bırak
  • @addictive ipconfig den gelen ip ile daha önce girmeyi denedim ancak olmuyor sorun hala devam ediyor modemi yüzlerce kez kapatıp açmışımdır zaten yine bir sonuç yok modem bu sorun yüzünden teknik servise gitti ve hiç bir sorun yok denilerek geri yollandı aten başka pc lerde hiç sorunsuz bağlanabiliyorum sorun bnm pc de ya ayarlar da ya da ethernet kartında çünkü eskş bir kart windows 7 kullanıyorum cnet pro200wl pci fast ethernet kart takılı makinada ancak bu kartın windows 7 ile uyumlu driver ını bulamadım üreticinin sitesinde burdan disketle gelen driver yuklu şu an sorun burdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ancak diğer modemimle de sorunsuz bağlanabiliyorum acaba ethernet kartını mı değiştirsem ?

@RexBrave gazili olmak ayrıcalıktır ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilibo92 -- 14 Ağustos 2011; 16:52:06 >
  • Evet muhtemelen ondan o halde :) Disketle gelen driver mı kaldı? Senin kurduğun driver'ı kaldır, windows 7'nin otomatik driver bulmasını bekle. Şayet bulabilirse, sorunsuz bağlanırsın ancak olmazsa bi ethernet kartı 10tl gibi bir ücretti enson gördüğümde, al bir tane gitsin :)
  • saolun bi deniycem normalde windows driver ı kaldırınca kendi yukleyemedi. artık yeni ethernet alıcaz umarım bu şekilde sorun çözülür teşekkürler
  • senin sorunun çözülmez kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım çözülür... :)
  • Ethernet kartı ile bağlantı sorunu yaşıyormuşuz.Bağlantı hızını manual olarak 10 Mbps Full-Duplex yapınca problem çözüldü.İnternet bağlantısı normale döndü ama hala modemin arayüzüne bağlanamıyorum.

edit: bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi artık modem arayüzüne de girebiliyorum:)
    edit 2: bağlantı hızını değiştirmek için ağ bağlantılarım>bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin>Local Area Connection> sağ click özellikler>yapılandır>gelişmiş>connection type>auto sense i 10 Mbps Full-Duplex yap>tamam de çık>bilgisayarı yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilibo92 -- 19 Ağustos 2011; 23:28:08 >
  • merhaba arkadaşlar. yeni modem aldım. modem telefon bağlantısız. indirme hızım 6 mps fakat yükleme hızım 0.6 mps civarlarında. internete çok yavaş bağlanıyorum modemi alalı 2 hafta oldu olmadı yani. neden yavaş giriyorum ? her tarayıcıyı denedim hepside aynı. adil kullanım kotasınıda doldurduğumu düşünmüyorum sebebi nedir arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraphosa_93

merhaba arkadaşlar. yeni modem aldım. modem telefon bağlantısız. indirme hızım 6 mps fakat yükleme hızım 0.6 mps civarlarında. internete çok yavaş bağlanıyorum modemi alalı 2 hafta oldu olmadı yani. neden yavaş giriyorum ? her tarayıcıyı denedim hepside aynı. adil kullanım kotasınıda doldurduğumu düşünmüyorum sebebi nedir arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?

Konuyu hortlatmışsınız ama cevaplayayım;
    Download ve upload hızları ISS tarafından aynı şekilde verilmez.
    Örneğin 8 megabit download ise 1 megabit upload şeklinde paket verilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.