Arkadaşlar selam. Benim sorunum çevirmeli bağlantı kurarak bağlantı kuruyorum. bağlantı kuruluyor fakat internette herhangi bir sayfaya giremiyorum ilginize şimdiden teşekkürler....
bendede dial up kullanırken bazen yapıyodu ama bağlantıyı kesip yenileyince duzeliyodu....başka bi modemle yada 146 dan falan girmeyi denedin mi?
Sebepler 1.Uygun iletişim kuralları yüklü mü? 2.O an ss bi sorun varmı? 3.Bağlantı ayarları ss ile uyumlu mu?
146 denedim gene olmadı. tüm protokoller yüklü sorunum çözülmedi....
arkadaşım internet ayarları kısmında bağlantılar kısmında yerel ağ ayarları kısmına bi bak.belki değişik bir adres saçma bişeler yazıyor olabilir. bide proxy kullanma kısmını işaretle belki bundandır.
dial-up kullanırken son zamanlarda benim de çok başıma gelmeye başlamıştı. Bu konuda çok bir bilgim yok ama sebep tahminimce bağlandıktan hemen sonra hattan düşmen ama bilgisayarın bunu bu kadar kısa sürede algılayamaması ve seni bağlı olarak göstermesi olabilir. Böyle di durumla karşılaştığımda herhangi bir sayfa açılana kadar bağlantıyı kesip tekrar bağlanmayı deniyordum birkaç kere. Eninde sonunda çalışıyordu ama tabii her bağlantı girişiminde de belli bir miktar para gidiyor...