Şimdi Ara

MODEM KENDİNİ RESETLİYO LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PİCATEL COMBO 4 MODEMİM VAR ONLİNE OYUN OYNUYORUM FAKAT OYUN 1-2 SAAT ARASINDA KOPUYOR.LAPTOP BAĞLADIM BENİM PC NİN YANINA OYUNUDA YÜKLEDİM İKİSİNDEDE AYNI ANDA KOPMA OLUYO YANİ Bİ KESİNTİ OLUYO ADSL DE TELEKOMU ARADIM MODEMİNİZ KENDİNİ RESETLİYO OLABİLİR DEDİ BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM TEŞEKKÜRLER

• şimdi bak oyundan koptugun anlarda modemi bir kontrol et herşey normalmi eğer normal ise yani üzerindeki ışıklar herzmanki gibi ise pclerde bir sorun olabilir yani bu kopma olayını sadece birde oyun oynarken mi yapıyor..
  • benm pc 2 senelik laptop 0 dı denediğimizde pclerde bi sorun olacağnı sanmıyorum silkroad oynuyorum başka arkadaşlar bağlanıyo 2-3 gün kopmuyo benm en fazla 2 saat sürüyo oyunda kalmam
  • anladım kardeş ozman sen modemi bir götür baksınlar kendinide zorlama ancak teknik servis alırsa modemi ortalama 1 hafta modemsiz kalırsın ellerinde varsa yedek modem iste birde siplitter kontrol et telefon çalınca düşüyor olabilir
  • sağolasın kardeş
  • bendede aynı sorun avrdı telekomu aradım ordan birisi geldi ve kabloları değiştirdi sorun kalmadı
  • modemin zoom x6 ise bu o modemin kronik sorunudur. ayrıca wireless'den bağlanıyorsan oyuna kopma yaşaman modeminin bilgisayarına gönderdiği sinyalin dalgalanmasındandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.