Şimdi Ara

Modem le ilgili bir soru ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benım hem masa ustu hemde dızustu bılgısayarım war dızustunu yenı aldım almadan once masaustunden ınternete baglanıodum sımdı hem ıkısı ıle baglanmak ıstıyorum masaustu bılgısayarım modemın usb kısmından alıo ınternetı ethernet yerı bos yanı ben sımdı laptop a ethernet yerınden taksam masaustunde modem kurulu laptopa da kursam olurmu ınternete baglanırmı????*

• Modeminin girişi kaçlık. Tek giriş ise o iş olmaz ancak girişli ise bal gibi olur. Benim yaptığım gibi yani.
  • Eğer girişsiz ise Kablosuz switch almanı öneririm.Böylece wireless alanı oluşturur .Laptobunla girebilirsin . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan2009

Slm arkadaslar benım sorum su:
    benım hem masa ustu hemde dızustu bılgısayarım war dızustunu yenı aldım almadan once masaustunden ınternete baglanıodum sımdı hem ıkısı ıle baglanmak ıstıyorum masaustu bılgısayarım modemın usb kısmından alıo ınternetı ethernet yerı bos yanı ben sımdı laptop a ethernet yerınden taksam masaustunde modem kurulu laptopa da kursam olurmu ınternete baglanırmı????*

Modeminizin markasını yazarsanız üyeler daha net cevap verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinkral

quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan2009

Slm arkadaslar benım sorum su:

Modeminizin markasını yazarsanız üyeler daha net cevap verebilir.

Arkadaş doğru diyor.Marka ve model verirsen internetten bakarak yardım etmeye çalışırız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    7 ay önce açıldı
    Kombi ile alakalı bir soru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.