Slm arkadaslar benım sorum su: benım hem masa ustu hemde dızustu bılgısayarım war dızustunu yenı aldım almadan once masaustunden ınternete baglanıodum sımdı hem ıkısı ıle baglanmak ıstıyorum masaustu bılgısayarım modemın usb kısmından alıo ınternetı ethernet yerı bos yanı ben sımdı laptop a ethernet yerınden taksam masaustunde modem kurulu laptopa da kursam olurmu ınternete baglanırmı????*
Modeminin girişi kaçlık. Tek giriş ise o iş olmaz ancak girişli ise bal gibi olur. Benim yaptığım gibi yani.
Eğer girişsiz ise Kablosuz switch almanı öneririm.Böylece wireless alanı oluşturur .Laptobunla girebilirsin . .
quote:
Orijinalden alıntı: gencaslan2009
Slm arkadaslar benım sorum su: benım hem masa ustu hemde dızustu bılgısayarım war dızustunu yenı aldım almadan once masaustunden ınternete baglanıodum sımdı hem ıkısı ıle baglanmak ıstıyorum masaustu bılgısayarım modemın usb kısmından alıo ınternetı ethernet yerı bos yanı ben sımdı laptop a ethernet yerınden taksam masaustunde modem kurulu laptopa da kursam olurmu ınternete baglanırmı????*
Modeminizin markasını yazarsanız üyeler daha net cevap verebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: keskinkral
quote:
Orijinalden alıntı: gencaslan2009
Modeminizin markasını yazarsanız üyeler daha net cevap verebilir.
Arkadaş doğru diyor.Marka ve model verirsen internetten bakarak yardım etmeye çalışırız