Şimdi Ara

Modem sayfasına bağlandığımda internet kopuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1mb netim vardı ondayken problem yoktu.Netlimitsize geçtim aynı sorun bendede var fakat modem farklı cnet car-854.
    Belkide aynı schipseti kullanıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 12 Şubat 2011; 14:44:43 >
  • rt-102 model eski modemimle bende aynı sayılabilecek bir sorun yaşadım fakat çözüm olarak bahane oldu ve kablosuz bir us robotics aldım.

sorun şöyleydi bende de; modemi açtık ve internet bağlandı diyelim. bir süre (2-3 saat gibi) konsola girişte ve internette herhangi bir problem olmuyordu fakat biraz daha zaman geçince modemin konsoluna bağlanamıyordu bilgisayar (ne ethernetten ne de usb den) bir süre daha geçince internette gidiyordu (modemin adsl ve internet lambaları yanmasına rağmen). ve modemin fişini çıkarıp takınca tekrar sorunsuz çalışıyordu...

demek ki bu kronik bir durum, 4-5 sene gece gündüz çalışmasına bağlayıp bozuldu demek ki demiştim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

rt-102 model eski modemimle bende aynı sayılabilecek bir sorun yaşadım fakat çözüm olarak bahane oldu ve kablosuz bir us robotics aldım.

sorun şöyleydi bende de; modemi açtık ve internet bağlandı diyelim. bir süre (2-3 saat gibi) konsola girişte ve internette herhangi bir problem olmuyordu fakat biraz daha zaman geçince modemin konsoluna bağlanamıyordu bilgisayar (ne ethernetten ne de usb den) bir süre daha geçince internette gidiyordu (modemin adsl ve internet lambaları yanmasına rağmen). ve modemin fişini çıkarıp takınca tekrar sorunsuz çalışıyordu...

demek ki bu kronik bir durum, 4-5 sene gece gündüz çalışmasına bağlayıp bozuldu demek ki demiştim ben

Benim de 4 sene oldu RT-102'nin. Vaktini doldurdu heralde bizimki de. Alıcaz artık düzgün birşey...

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

rt-102 model eski modemimle bende aynı sayılabilecek bir sorun yaşadım fakat çözüm olarak bahane oldu ve kablosuz bir us robotics aldım.

Benim de 4 sene oldu RT-102'nin. Vaktini doldurdu heralde bizimki de. Alıcaz artık düzgün birşey...

Hayır benimde dediğiniz gibi 3-4 sene gibi bir sürede yapmış olsa bu sorunu, bende birşey demem gider yenisini alırım. Ki bundan önceki CNet modemimde 2,5-3 sene gibi bir sürede böyle hatalar ve kopmalar yapmaya başladı. Benim içinde bahane oldu açıkcası, gittim kablosuz modem olarak bunu aldım. Faturadan baktım 1,5 sene gibi bir süre olmuş. Bugün tekrar konuştum ve bu sefer call centerdaki kişi modeme bağlanmaya çalışırken gitti modem daha etkili oldu. Bire bir yaşamış olduk sorunu. Kayıt aldı ve daha sonra teknik servisten biri aradı. Evde olmadığım için kısaca sorunu onada anlattım. Şuan bir tane firmware gönderdi. Birazdan onu yazdıracağım modeme. Bakalım bir değişiklik olacak mı.
    Bugünde böyle bir sorunla hiç karşılaşmadık gibi bir konuşma geçti. Bu sefer söyledim, büyük bir forumda araştırma yaptım ben ve aynı sorunu farklı modellerde yaşayan kişilerde var dedim. Bir anlık sessizlik oldu.
    Aslında bende artık sıkıntı noktasına geldim. Yaptığım telefon görüşmelerinden, git-gel harcamaları falan derken, heralde ufak çaplı bir modem alabilecek harcamayı havaya yapmış olacağım ama iş inada bindi birazda. Hakkımı arayacağım bakalım nereye kadar gidecek.
    Gelişmeleri bildirmeye devam ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nastyboy

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Hayır benimde dediğiniz gibi 3-4 sene gibi bir sürede yapmış olsa bu sorunu, bende birşey demem gider yenisini alırım. Ki bundan önceki CNet modemimde 2,5-3 sene gibi bir sürede böyle hatalar ve kopmalar yapmaya başladı. Benim içinde bahane oldu açıkcası, gittim kablosuz modem olarak bunu aldım. Faturadan baktım 1,5 sene gibi bir süre olmuş. Bugün tekrar konuştum ve bu sefer call centerdaki kişi modeme bağlanmaya çalışırken gitti modem daha etkili oldu. Bire bir yaşamış olduk sorunu. Kayıt aldı ve daha sonra teknik servisten biri aradı. Evde olmadığım için kısaca sorunu onada anlattım. Şuan bir tane firmware gönderdi. Birazdan onu yazdıracağım modeme. Bakalım bir değişiklik olacak mı.
    Bugünde böyle bir sorunla hiç karşılaşmadık gibi bir konuşma geçti. Bu sefer söyledim, büyük bir forumda araştırma yaptım ben ve aynı sorunu farklı modellerde yaşayan kişilerde var dedim. Bir anlık sessizlik oldu.
    Aslında bende artık sıkıntı noktasına geldim. Yaptığım telefon görüşmelerinden, git-gel harcamaları falan derken, heralde ufak çaplı bir modem alabilecek harcamayı havaya yapmış olacağım ama iş inada bindi birazda. Hakkımı arayacağım bakalım nereye kadar gidecek.
    Gelişmeleri bildirmeye devam ederim.

Firmware işe yararsa paylaşırsanız çok makbule geçer. Gelişmeleri takip ediyorum ben de teşekkürler mücadeleniz için

• Inca 204W var bendede aynı sorun var modem yep yeni 1 yılda bozulacağını sanmıyorum aynı sorunu her modem yapacak değil bence hatlarla alakalı durumlar var
  • Firmware denemesini yaptım ve herhangi bir değişiklik olmadı. Sonucu tekrar maille teknik servisten firmware'i gönderen kişiye bildirdim ve aradı. Onun adına modemi teknik servise bırakmamı ve kendisiyle görüşmemi istedi. Benim isteğim üzerine kendisi modeme bağlandı ve rapor sayfasına tıkladı. Her zaman olduğu gibi yine bağlantı kopması yaşadık tabikide. Bakalım hafta içinde modemi tekrar bırakacağım ve tamamiyle flashlama, yeniden üretim gibi birşeyden bahsetti. Acaba hattan dolayı tetikleyen birşey olabilir mi? Görünen değerlerim çok iyi, herhangi bir kopma yaşamıyorum ve 8mbit bağlantıyı çok sağlıklı bir şekilde alabiliyorum. TTnet Fatih merkez binasına uzaklığım 1 km'den biraz fazladır.
    Son olarak gönderilen firmware'ı burayada koyayım. Benim işime ve sorunuma pek yaramadı ama belki başka bir konuda birine yardımcı olur.
    Not: Bu konuda oluşabilecek herhangi bir problemden dolayı kesinlikle mesuliyet kabul etmiyorum. Tamamiyle sizin sorumluluğunuz altındadır.

Link :http://www.fileserve.com/file/xqsvj8v

• Artık lanet olsun dedirttiler banada. Hiçbirşey işe yaramadı ve bana böyle kullanmamı tavsiye ediyorlar. Sorun olduğunu kabul etmelerine rağmen hiçbirşey yapmıyorlar. Hatta daha beteri de olduda ben buraya yazmamıştım onuda yazayım. Bundan önceki bir telefon görüşmemde call center'daki kişi rapor sayfasına neden tıkladığımı sordu. Allah'tan tam o sırada hat kesildi neden olduysada, kötü birşey söylememe gerek kalmadı. Sonrasında iyi bir kadın telefona çıktıda, insan gibi konuşabildik. Az kalsın rapor sayfasına tıkladığım için ben suçlu olacaktım.
    Bugün yeni modem siparişimi vereceğim, kafaya koydum bu modemide Airties'a bağışlayacağım kargoyla gönderip. Madem bu kadar nadir bir sorun ve tamir edemiyorlar, NASA'ya falan göndersinler artık.
  • Onu TT kapatıyor modeme suç atmana gerek yok olayı anlatayım ben TT yi arayıp modem değerlerim bu hızı arttırın 6 mbit destekliyor diye bağırıp çağırdım eski haline getirin diye ondan sonra hız eski haline geldi ama ondan sonra modem değerlerine girmeye çalıştığımda sayfa açılmıyor ve internet ışıkları yandığı halde internet kopuyor sayfalara bağlanmıyor.. Modem İnca. Kısaca TT gene yaptığı 3 kağıtçılık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 18 Şubat 2011; 11:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike
    Onu TT kapatıyor modeme suç atmana gerek yok olayı anlatayım ben TT yi arayıp modem değerlerim bu hızı arttırın 6 mbit destekliyor diye bağırıp çağırdım eski haline getirin diye ondan sonra hız eski haline geldi ama ondan sonra modem değerlerine girmeye çalıştığımda sayfa açılmıyor ve internet ışıkları yandığı halde internet kopuyor sayfalara bağlanmıyor.. Modem İnca. Kısaca TT gene yaptığı 3 kağıtçılık..

Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım ama ben zaten modemi resetlediğim anda ve onu takip eden birkaç saat içinde rapor sayfasına girebiliyorum. Eğer söylediğiniz gibi bir durum olsa bile, hiç girememem gerekmez mi? Modem belli bir saat çalıştıktan ve ısındıktan sonrada diyebiliriz bilmiyorum tam sebebini, modem kitleniyor. Ki ben bunu iki farklı hatta denedim. İki hattada aynı sorunu yapıyor.

Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_46866348/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46866348 İnsanları uyarmak isteyen varsa aynı sorunu yaşayan, destek olurlarsa sevinirim. En azından diğer insanlar bilgilensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastyboy -- 18 Şubat 2011; 11:57:31 >

• quote:

quote:

Onu TT kapatıyor modeme suç atmana gerek yok olayı anlatayım ben TT yi arayıp modem değerlerim bu hızı arttırın 6 mbit destekliyor diye bağırıp çağırdım eski haline getirin diye ondan sonra hız eski haline geldi ama ondan sonra modem değerlerine girmeye çalıştığımda sayfa açılmıyor ve internet ışıkları yandığı halde internet kopuyor sayfalara bağlanmıyor.. Modem İnca. Kısaca TT gene yaptığı 3 kağıtçılık..

Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım ama ben zaten modemi resetlediğim anda ve onu takip eden birkaç saat içinde rapor sayfasına girebiliyorum. Eğer söylediğiniz gibi bir durum olsa bile, hiç girememem gerekmez mi? Modem belli bir saat çalıştıktan ve ısındıktan sonrada diyebiliriz bilmiyorum tam sebebini, modem kitleniyor. Ki ben bunu iki farklı hatta denedim. İki hattada aynı sorunu yapıyor.

Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_46866348/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46866348 İnsanları uyarmak isteyen varsa aynı sorunu yaşayan, destek olurlarsa sevinirim. En azından diğer insanlar bilgilensin.

Tam olarak aynı sorun yok hocam o zaman ben 4 senedir bu modemi kullanıyorum TT ile aramızda o konuşma geçtikten sonra bir daha değerlere giremedim kapattı çakallar çünkü 4 senedir hiç bir sorun yoktu o konuşma geçti ve daha giremiyorum değerlere tıklıyorum değerler sayfası gelmiyor ve internet kopuyor.

• quote:

quote:

quote:

Tam olarak aynı sorun yok hocam o zaman ben 4 senedir bu modemi kullanıyorum TT ile aramızda o konuşma geçtikten sonra bir daha değerlere giremedim kapattı çakallar çünkü 4 senedir hiç bir sorun yoktu o konuşma geçti ve daha giremiyorum değerlere tıklıyorum değerler sayfası gelmiyor ve internet kopuyor.

Aslında sorun hemen hemen aynı gibi, ama yaşadığımız durumlar farklı sanırım. Bu arada nedense sorun yaşanan iki marka var şuan sanırım. Inca ve Airties.

• Biraz zaman geçmiş ama ben yeni gördüm. Aynı sorun bendede vardı, internet olmasına rağmen bağlantıda kopmalar oluyor.
    Bu aslı tamamen ttnet aaltyapısı ve dns serverlari ile alakalı. Sana tavsiyem "tryk-dns ayar" küçük bi program kurup dene sorunları çözücektir.
  • aynı sorun bende de var daha once yoktu şimdi sürekli bu sorun var
  • bende rt 211 kullanıyorum bende de bir kaç gündür bu problem var. bahsetmiş olduğunuz gibi panele girip rapor sayfasına baktığımda donma oluyor. ama hemen olmuyor modem'i açıp bir kaç saat bekledikten sonra oluyor. firmwire güncellemesi yaptım ama değişen bir şey yok. garantisi bitti zaten 6 senedir kullanıyorum. aslında fazla bile dayandı :) ne yapalım artık tümden bozulana kadar idare edeceğim :)

bu arada çözüm bulan varsa yazsın :)
  • rt-205
    aynı sorun bende de var. bir şey olmayacağını biliyorum ama yazalım ki firma ilk defa karşılaşmasın :)
  • Exper Ewm-01 ile aynı sorunu yaşıyorum. Ama rapor sayfasında değil. anasayfaya girişte bayağı gecikiyor ve bazen girdiğinde internet kopuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.