Şimdi Ara

Modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Us robotics 9105 modemim var...internete sorunusuz giriyorum fakat..Sayfa acmadıgım hatta internet ile ilgili hicbir uygulamayı calıstırmadıgım halde modemin üzerindeki Wan/ip ve ethernet ısıkları surekli yanıp sonuyor...Bu normalde veri alıs verisini simgeler ama dedigim gibi hicbir net uygulaması calıstırmazken bile boyle olmasının sebebi ne? Bir de eskiden speedtestlerde 220k cıkan hazım simdi 200k yı gecmiyor bunun sebebinin bu olduunu dusunuyorum lutfen yardım edin..

• pc de herhangi bir şey güncelleniyor olabilir onları kontrol et pc güvenlik programları ile arattır ama bi sorun olduğunu sanmıyorum söylediklerimi bi dene
  • ilgin icin saol ama ilginctir modemi kapatıp yeniden actım , resetledim yine aynı..adsl link ısıgı gelmeden bile etherneti taktıgım gibi ethernet ısıgı cok hızlı bir sekilde yanıp sonmeye baslıyor..modem telekomdan ip alıp wan/ip ısıgı yanınca o da yanıp sonmeye baslıyor...eskiden bu sadece bir web sayfası acarken veya download / upload ederken olurdu simdi ise modemi actıgım andan itibaren pc acıksa hemen olmaya basladı..
    Neden boyle acayip seyler hep beni bulur anlamadım...
  • açıkçası senin modemi bilmiyorum nasıl çalışır ama madem şüpeleniyorsun iyi koruma programları var onları dene diycem aklıma bişey gelmiyo
  • Yapmadıysan bir tarama yap. Trojan, virüs olabilir.
    Tüm programların otomatik güncellemelerini kapat. Bir de böyle bak aynı şekilde devam edecek mi?
  • Trojan veya Auto update ile ilgisi yok cünkü daha yeni format attım driverlar bile yuklu deil..Sadece modemin config. cdsini kurdum ,sildim yeniden kurdum ama nafile
  • Arkadaşım senin modemini bilmiyorum ama ben D-link kullanıyorum.Ve modemin normal çalışması için bütün ışıklarının yanması gerekiyor.Yani 4 tane ışık var birisi power,biri ethernet,biri ADSL ve birisi de status.Modem fişi takılınca power, pc ye bağlanınca ethernet ve tel kablosu takılınca da ADSL ışığı yanıp sönmeye başlıyor.Zaten o ışıkların görevi bilgi vermek.Yani seninkinde de öyle olmasın.
  • ilginiz icin hepinize tesekkurler...Ben sorunu cozdum..Artık ısıklar gerektii gibi yanıyor..speedtest de de hızım eskisi gibi 220k...Gelelim soruna...
    -KUPJXNKYLZ.EXE-01030086.pf <--- arkadaslar bu dosya c:\windows\prefetch dizini altında idi ne işe yaradıgı bilmiyorum ama Görev yöneticisindeki işlemlere bir göz attığımda şu işlem dikkatimi cekti ---> KUPJXNKYLZ.EXE ben de işlemi sonlandır dedim ve ışıkların yanıp sınmesi aniden durdu..Yani baglantımı sömüren dosya buymus..Sonra registry'den , yukarıdaki dizinden fln heryerden sildim..Sanırım sorunum düzeldi..
    Umarım gerekli birsey deildir simdi soruyorum size bu dosyanın ne ise yaradıını bilen var mı acaba?
  • arkadaşım veri alışverişi oluor fakat bu çok küçük boyuttadır. yani servera pingdir bu. korkma benim de öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.