Şimdi Ara

modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim modemin bağlantısı 2 gündür 5 dk da bir gidip geliyor.Neden kaynaklanabilir sizce?

• 1. ip adresini değiştir ara sıra. 2. dns programı kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 25 Haziran 2006; 23:17:02 >
  • ip adresini değiştir demekle neyi kastettin anlamadım.landaki ipi değiştirmek bişeyi ifade etmiyor.artı dns 'i otomatik alıyor.1 şimdiye kadar böle bişey yapmıyodu.son iki gündür yapmaya başladı.
  • adam gibi bir virüs taraması yaptır.
  • modemi kapa bazen biraz dinlensin yoksa gün geçtikçe bağlantı hatası artıyor en azından bende böyle.splitter kullanıyorsan bir de splitter kullanmadan dene.
  • bu tür sorunların genel nedeni virüstür. İyice bir tarama yap dedgım gibi. Modemin dınlenmesi ile alakası yoktur. kolay gelsin
    iyi geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

bu tür sorunların genel nedeni virüstür. İyice bir tarama yap dedgım gibi. Modemin dınlenmesi ile alakası yoktur. kolay gelsin
    iyi geceler

olmaması lazım ama mesela modemi dinlendirip açıyorum ve modem ayarlarına bakıyorum hata saniyesi çok az ama 5 gün açık kalsın hata saniyesi çok artıyor ve bağlantının daha fazla koptuğunu görüyorum.belki başkasında olmuyordur ama ben de. sonra tabii ki virüs olma ihtimali de var.tek tek denemekten başka çare yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi sorunu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.