Bildirim
Modem Tamiri Yapan Yer Varmı ANKARADA
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaşım yeni görüyorum mesajını aradan bikaç ay geçmiş belki yaptırmışsındır ama ben yine de yazayım, benim de edimax marka kablosuz modemim bozulmuştu ve baya pahalı bi cihaz olduğu için epey bi araştırmıştım ancak bulamamıştım, en sonunda kızılay ziya gökalp caddesi üzerinde aktif bilgisayar diye bir yere sordum ve 20 tl ye yapabiliriz dediler ve aynı gün içersinde cihazı yaptılar, ertesi günü de gidip aldım yani verdikleri hizmet çok iyi. Bu arada yanlış anlaşılmasın oranın çalışanı veya herhangi bi yakını da değilim, yardım isteğinizi gördüğümden yazıyorum!!! Hala yaptırmadıysan istersen sen de bi sor -
slm konu baya eski ama arkadaslar banada böle bir yer lazımdı benimde us robotics 9108 modemim bozuldu güncelleme yaparken bozuldu valla nası oldu anlamadım bu dediginiz yere yarın gidicem teşekkürler ayrıca acaba ankarada baska yerlerde varmı bildiginiz varsa yazabilirmisiniz tesekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X