Şimdi Ara

Modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar onceki air 5343 kafayi yedigi icin yeni modem alacagim. Asus dusunuyorum torrent ozelligi olan n 14 u almayi dusunuyorum fuyati da uyn geldi ama ustadlarima sorayim dedim. Bu modem uzerinden 7 8 cihaz internete girecek ve torrent aciik kalacak u durumda bu modemde sorun yasar miyim? Veya modem onerilerinizi de bekliyorum. (Ekranim da pert oldugundan degistirecegim o nedenle pek pahhali olmaz ise benim acimdan iyi olur)
    Edit: bir de wifi ac kapa tusu olursa cok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 30 Ekim 2015; 19:54:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 14u aldim konu silinebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığım modem torrent istemcisi olarak ayarlanıp torrent eklenince arayüz ve torrent arayüzü kilitleniyor. internete girebiliyor ancak modem ile ilgili işlem yapılamıyor.
    domain ismi ile otomatik ip eşleme çok işe yarıyor uzaktan kontrol için. wifi çekim gücü az.(5343e göre) alacak olan varsa bunları göz önünde bulundursun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

aldığım modem torrent istemcisi olarak ayarlanıp torrent eklenince arayüz ve torrent arayüzü kilitleniyor. internete girebiliyor ancak modem ile ilgili işlem yapılamıyor.
    domain ismi ile otomatik ip eşleme çok işe yarıyor uzaktan kontrol için. wifi çekim gücü az.(5343e göre) alacak olan varsa bunları göz önünde bulundursun bence.

Eğer yazılımı güncellediysen sorun çıkması olasıdır. Ben son sürüme güncelledim. Ancak bi dolu sorun yaşadım. 1.0.9.2 versiyonunu kur bir süre bunu kullan derim.
  • Mr.Elm M kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.0.9.9 var bende ama herhangi bir sorun farketmedim. Neyde sorun oluyor? Birde reset atmadan surum dusurebikiyir muyum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

Hocam 1.0.9.9 var bende ama herhangi bir sorun farketmedim. Neyde sorun oluyor? Birde reset atmadan surum dusurebikiyir muyum?

Bende bağlantı sorunlarına sebep oldu. Normalde internete bağlıyım ama https olmayan sayfalara bağlanmamaya başladı. Dns vs çok uğraştım ama çözemedim. Playstation üzerinden ps network e bağlanırken çok ağır idi ve indirmelerde sorun yaşadım. Ama bahsettiğim sürüme geçince sorunlar düzeldi şükür. Alt sürüme geçince reset atmadan bağlantın, ayarlar vs devam ediyor ama bence pek stabil olmaz. Sürüm değişikliği yapınca resetlemek lazım diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.