Arkadaşlar bende Airties Air 5650 300Mbps Kablosuz ADSL2+ / VDSL2 modem vardı bu modemden 1 kabloyla beraber 8 li router internet dağıtmak icin kullanıyodum. 8 li routerdan 3 tane cihaza bunlardan 1 tanesi Xiaomi 4a giga router 2 tanesine airties 4430 router kablolu bi şekilde dağıtıyordum. Aparmanda 4 daire ortak kullanıyoruz 3 senedir bu şekilde kullaniyoduk. Mevcut modemin son 2 aydır 2 yada 3 günde bir donuyodu üstünde bütün ışıklar yandığı halde icine giremiyodum care kapatıp acmak oluyodu. Bende köyde kullandığım Zyxel VMG3312-B10B modemi geldim kurdum bu seferde bu modemde 4 yada 5 saate bir donmaya başladı üstünde bütün ışıkları yaniyor modemin ip adresine giriyorum ama internete girmiyor. Eski modemi taktım yine 2 yada 3 gün icinde donuyor. Sonra zyxel VMG3312-B10B arkasına fan bağladım donma süresini 8 -9 saate kadar cıkardım. Sonuc burda modemden kaynaklandığını bağlanan cihazları kaldırmadığı kanısına vardım. Öncedende millenicom internet kurulumlarına giderdim. Alt yapıda sorun olsa 1 cihazda 5-6 saat diğer cihazda 2-3 gün icinde donuyor Sorun bu 2 modemde artık kaldırmıyor.Bana 2000-2500 tl arası böyle en az 30-40 kişi giriceği halde donmicak ısınmıcak bi modem lazım şimdiden teşekkür ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme