Şimdi Ara

modem tavsiyesi almak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kablolu modemi kablosuza çevirmek istiyorum, bütçem 80 lira civarı, modem mi almalıyım, yoksa router mı almalıyım, ürün tavsiyesi bekliyorum, çevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, lütfen birkaç cevap verin...Airties Air 5342 150mbps işimi görür mü?..

• quote:

Orijinalden alıntı: mhiraoglu

kablolu modemi kablosuza çevirmek istiyorum, bütçem 80 lira civarı, modem mi almalıyım, yoksa router mı almalıyım, ürün tavsiyesi bekliyorum, çevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, lütfen birkaç cevap verin...Airties Air 5342 150mbps işimi görür mü?..

Daha önceden inca modem ile birlikte tplink wireless router kullanıyordum. Şimdi ise airties 5342 kullanıyorum. Airties modem inca modemi kalitede 5e katlıyor orası ayrı ama benim için 2 ayrı cihaz sorun olmaz diyorsan modem+router ile sadece kablosuz modem arasında bir fark yok (güçlerinin eşit olduğunu varsayarsak tabikide) Airties her ne kadar incadan iyi olsada günlük kullanımda beni modem+router 2 cihazın çalışmasından kurtarması dışında pekte birşey kazandırmadı. Eğer ucuza bulabiliyorsan tplinkin wireless routerları işini fazlasıyla görür ama hepsi bir arada tek cihazda olsun diyorsan airties 5342yi öneririm. 4 diştede tek diştede aynı sinyal kalitesini bozmadan veriyor. Alt katta abim kullanıyor ve bina merdivenlerindede çekiyor ki modem evin en son kapıya en uzak odasında. Çıkarılabilir antenide var. Her ne kadar kendi anteninden daha iyi anten alacaksan bir router parası vermen gerekiyor olsada. Çekme konusunda normal ev kullanıcısı için hiçbir eksiği yok ve alt katla üst katınada dağıtabilirsin ama daha fazlası çok zor.

Modemin bağlantı haritasından bir görüntü:
     modem tavsiyesi almak istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 24 Ocak 2015; 15:39:36 >

• modem alındı, fakat yatak odasında sinyal seviyesi 2 çizgi hız bazen 1 mbps oluyor, sanırım evim yığma tuğla olması bunda etkili, anten tavsiyesine ihtiyacım var lütfen yardım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.