Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi Ev ve İşyeri İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 tane tavsiyeye ihtiyacım var.

1- Ev de daha önce Airties RT-205 kullanıyordum son birkaç aydır, elektrik kesilince geri geldiğinde modemin sadece power ışığı yanıyordu, fişini sök tak yaparak (bazen 10-15dk sürüyor) düzeltiyordum, dün tekrar aynısı oldu yine uğraştım en sonunda tamamen gitti artık hiç ışığı yanmıyor, sizce tamire vermek mi mantıklı yoksa yeni modem almak mı?

Biraz araştırdım fiyat olarak uygun gözüküyor özellikleri de iyi TP-LINK TD-W8961ND 300MBPS KABLOSUZ ADSL2+ MODEM ROUTER bu modem ev kullanıcısı için iyi midir, ev çok büyük değil ama aynı anda birkaç cihaz bazen bağlanabilir ve online oyun oynamak için yeterli midir? ve pc de ki kablosuz ağ kartımla (modelini unuttum) uyumlu olur mu yoksa yeni bir ağ kartı mı almalıyım ?

2- İşyerin de 1 ana bilgisayar ve 2 istemci bilgisayar var, muhasebe bürosu burası, ana bilgisayarda sadece muhasebe programı var, modem airties kablolu ve hub kullanıyoruz, kablolardan kurtulmak istiyoruz ama ne yapmalıyız, hangi modem ve hangi kablosuz ağ kartını almalıyız, işyeri tek odalı uzun 2 bilgisayar yan yana ana makine en köşede arada sunta veya alçı ile yapılmış ufak bir ara duvar var kalınlık yaklaşık 8cm, hiç kopma yaşamadan veya yavaşlama olmadan kullanabileceğimiz modem ve ağ kartı tavsiye edebilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada ASUS DSL-N14U bu modemi almayı düşünüyorum ev için, kötü bir seçim olmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylanss -- 2 Ekim 2014; 14:35:17 >

• Tp-Link Td-W8961ND modemi aldım kurulumu kolay kurdum hızı da iyi gibi kopma da yok fakat Note 2 telefonum bağlanmıyor, sinyal gücünü yüksek gösteriyor şifreyi girip bağlan dediğimde, ağ devre dışı, çünkü internet bağlantısı yavaş. diye bir mesaj alıyorum böyle bir şey yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylanss

Tp-Link Td-W8961ND modemi aldım kurulumu kolay kurdum hızı da iyi gibi kopma da yok fakat Note 2 telefonum bağlanmıyor, sinyal gücünü yüksek gösteriyor şifreyi girip bağlan dediğimde, ağ devre dışı, çünkü internet bağlantısı yavaş. diye bir mesaj alıyorum böyle bir şey yaşayan oldu mu?

telefonundan bağlandığın wifi ağına tekrar bağlanmayı dene ve tekrar şifreyi gir. bunun dışında telefonundan herhangi bir internet sayfası aç 192.168.1.1 yaz bakalım panele girecek mi girmezse şifreyi yanlış girmiş olabilirsin.
  • taylanss T kullanıcısına yanıt
    N14U al keyfine bak

sorun varsa alıntıla.
  • Teşekkürler cevaplar için, sorun çözüldü.

Bjk_murat aslında n14u alırım diye yola koyuldum tp-link ile geri döndüm, alalı birkaç gün oldu henüz bir pişmanlığını yaşamdım :) belki asus daha iyi buna göre ama aldık bir kere, f/p olarak tavsiye edilebilir belki.

Senin konuyu detaylı inceledim hatta ama aldık artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylanss

Teşekkürler cevaplar için, sorun çözüldü.

Bjk_murat aslında n14u alırım diye yola koyuldum tp-link ile geri döndüm, alalı birkaç gün oldu henüz bir pişmanlığını yaşamdım :) belki asus daha iyi buna göre ama aldık bir kere, f/p olarak tavsiye edilebilir belki.

Senin konuyu detaylı inceledim hatta ama aldık artık :)

hayırlı olsun hocam sıkıntı yoksa sorun çözülmüştür X yada Y farketmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.