Şimdi Ara

Modem tavsiyesi + zyxel modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. 100 liraya kadar kablosuz modem tavsiyesinde bulunur musunuz bana?

Ben airties ve inca bakıyorum ama sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Bu arada online oyun oynayan biriyim. Serverlarda sorun çıkarmayan birşey olsun. Bi de iki oda kadar mesefede başka bilgisayar ile de bağlanacağım. Ona göre çekim gücü de yeterli birşey olsun.

Bizim ark da airties rt 205 var age of 3 ün serverlarına gayet rahat girebiliyor mesela. Ben de ise zyxel p660 ru t1 v2 + smartnet kablosuz dönüştürücü var. 10 oyuna bağlanıyorsam 8 inde "failed to join game" hatası alıyorum. Başka bazı oyunları online oynarken de aynı sorun mevcut. Denemediğim şey kalmadı. Ben de çareyi modemi değiştirmekte buldum.

Lütfen yardımcı olun.. teşekkürler herkese şimdiden..

• bence modemi değiştirmeden önce sorun kesin olarak modemden mi onu deneyin, sorun modemden ise size tavsiyem asus dsl-n10 olur tam bir fiyat performans canavarı
  • Teşekkür ederim.Evet modemi denedim.Kablosuz dönüştürücüyü çıkartıp denedim sonuç aynı.Port felan açtım yine değişmedi.

Asusun bu modeli güzel görünüyor.Peki airties tavsiye eder misiniz?
  • zyxel için bu linke bakın:
    sonra yeni bir modem düşünün,
    ama şu var zyxel sorunlu bir marka artık.

http://forum.donanimhaber.com/m_33225385/tm.htm
  • Cevap veren vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Airties air5340 aldım. Çok memnunum.Online oyunlardaki sorunlarım da çözüldü. Demekki modem eski olduğu içinmiş sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.