Şimdi Ara

Modem Ücreti Hakkında Çözüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
5
Favori
4.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kurtulamazsın , 2 yıl olmuş durum değişmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacim2 kullanıcısına yanıt
    yok , netgsm bile bu ücreti alıyor düşün artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konuları açanlar açan yok oluyor şaka gibi  bundan kurtuluş anca Türkiye çapında yüzde 90 kullanıcı boykotu ama bu da olmayacağına göre düdüklenmeye devam 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Kasım 2024; 1:0:12 >
  • Tek kelime ile anlatmaya kalkarsak, soygunculuk.! Başka birşey değil. Devletin vatandaşı koruması lazım.

• BeyV kullanıcısına yanıt

Devlet mi 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Devlet bu soyguna ortak olmasa iyiydi de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Maalesef ortak 

• ben bu konu ile ilgili çağrı merkezinden teyit aldım. modemi merkez şubeye getirin (benim için istanbul küçükyalı) bir sonraki faturadan itibaren ücret kesmeyiz dediler.

modemi götürdüm, bir evrak imzaladım ve şu an faturamda hgw modem kullanım ücreti gözükmüyor. 60 TL gibi bir rakamdı bu, yeni faturalarım tam olarak -60 olmuş durumda değil, ek olarak ne ücreti geldi bilmiyorum ama 45 TL daha az geliyor faturam şu an.

bu süreçte 2-3 kere internet bağlantımda sorun yaşadım, eve gelen ekipler türk telekom modeminiz yoksa yardımcı olamayız gibi tavırları biraz fazla sergiledi. Şimdilik tek eksi taraf bu gibi

• wonderer41 kullanıcısına yanıt

O gelen ya bir halt bilmiyor yani sadece tt modemi ezberlemiş. Yada işine gelmiyor kesinti varsa modemden ne yapacakta bunu diyor  Artı onun üstü modemi kabul edip iade aldıysa o gelen lavuk eşek gibi bakacak arızaya ne demek bakamam  bunu deseydiniz ya ayrıca o aldıkları para da ont varsa onun parası olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Aralık 2024; 3:14:29 >

hocam tam olarak ne konuştunuz müşteri hizmetleri ile. bende kullanmıyorum modemi iade etmek istiyorum.

• Öncelikle anladığım kadarıyla konu cihaz aslında bir router, modem değil. Olsun. Şunu merak ettim. TT'nin aylık kira ücreti karşılığı verdiği bu cihazdaki kullanıcı adı ve şifreyi alıp kendi özel router cihazınıza PPPoE kurulumu yaparak kullanabiliyor olmanız lazım.
    Username ve password bilgisini size verdiler mi yoksa Superonline gibi sakladılar mı? Aksi durumda kendi cihazlarında gömülü bu erişim bilgisini şart koşabiliyorlar belki diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Aralık 2024; 17:39:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Abi benim router Zte h3600 v9. Arayüzde kullanıcı adı şifre gibi bilgi yer alan menü yok mesela. He sorulsa muhtemelen bu bilgileri verir çağrı merkezi. Bu kullanıcı adı şifreyi router kısmında göstermiyor belki ont cihazı arayüzünde vardır diyeceğim ama onun arayüzüne vakıf değilim çok. Kurulumu otomatik yaptığı için çok sorgulamamıstım

Superonline asla kullanıcı ad ve şifreyi vermiyor tabi bu tavırları değiştiyse bilemem  TT modemde şifreyi gizliyor ama bilmiyorsan veriyor turknet te veriyor biliyorum Artı bazı modemlerde, keenetic mesela bilgileri alma özelliği var 

• yavuzdeger Y kullanıcısına yanıt

direkt durumu anlattım, modemi iade edip ücretin faturamdan düşülmesini istediğimi ve bunun mümkün olup olmadığını sordum. Destek ekibi bana mümkün olduğunu söyledi ve merkez şubeye gitmem gerektiğini söylediler.

Hocam merhaba, siz sadece modemi mi iade ettiniz yoksa fiber çeviriciyi de iade edip onu da aldınız mı? Benim eski evimde gerçi fiber binaya geliyor, merkezi bir çevirici ile eve cat6 şeklinde geliyordu ondan o cihaz yoktu ama şu an kullandığım eve direkt fiber geldiğinden o cihaz da var. Modem kira ücretinden kurtulmak için ikisini de mi iade etmek gerekiyor?

• kdrnmsl K kullanıcısına yanıt

modemi iade etmiş ve şansına kabul edilmiş diğer dediğin cihaz ont duruyor  iki cihazı iade edersen interneti, de kapatıyorum demen gerek o zaman toptan kiradan kurtulursun 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Hayır demek istediğim belki onda da benim ilk oturduğum apartmandaki gibi merkezi bir çevirici vardır o yüzden sadece modemi kiralamıştır ve onu iade ederek kurtulmuştur. bende şu an ttnete ait iki cihaz var, birini iade etsem belki diğerinden dolayı kira ücreti almaya devam edecek. ama arkadaşta cihaz kalmadığı için komple iptal edilmiş olabilir. bunu öğrenmeye çalıştım.

Yok arkadaşın şansına o bölgedeki yetkili modem iadesini kabul edip kesmiş kirayı, yani şuan kendi modemini kullanıyormuş. Tabi ben öyle anladım 

ont cihazını geri vermedim, o duruyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.