Kullanabilirsin. Mac adresini klonlaman gerek AX55 de vardır bu özellik. Tplinklerin yeni yazılımları seri no göstermiyor telnet üzerinden öğrenilebiliyor. ISS nin bu bilgiye uzaktan erişim şansı yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Modem Ücreti Hakkında Çözüm (4. sayfa)
-
-
Peki TT'nin Zyxel'in MAC adresini kopyalarsam geri iade edebilir miyim? Onu başkasına verecekler çünkü ve aynı MAC acaba sıkıntı yaşanır mı?
Ben TT'den ONT hariç hiç cihaz almasam, kendi cihazımı onlara manuel kayıt ettiremiyor muyum? Hatta niye MAC sınırlaması koymuşlar ki, PPP login neye yetmiyor?
-
Türk telekom modem kirasını zorunlu kılıyor abonelik iptalinde iade etmeniz gerekir modemi. Başka bir modem kullanımını engellemek için MAC sınırlaması yapılıyor. Geçmişte modem kullanıcı bilgilerini bile vermiyorlardı. Aboneler bir şekilde pppoe kullanıcı bilgilerine erişim sağlayınca bu sefer mac sınırlaması getirildi cihazlara.
Tamamen ekstra kazanç sağlamak için yapılan bir düzenleme. Rayiç bedelinden daha yüksek modem kira bedeli ödeniyor ve bu Türk telekom için eşi benzeri olmayan bir gelir kapısı.
-
Güzel sorular sormuşsunuz hocam. Cevapları ben de merak ediyorum.
Bu arada VDSL2 bağlantılı taahhütlerde de modem zorlaması ve kira ücreti var mı şu an?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Ocak 2025; 16:23:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TT geldiyse mac sınırlaması falan yok kendi modemini tak kullan. Ama modem kirasını illa alıyor çakallar fakat çok nadirde olsa bazıları iade etmiş kabul etmişler hangi bölgede bilmiyorum ama tek tük kiradan yırtan var ben buna şanslı insan diyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X