Şimdi Ara

modemde ikindi vakti netin kopması ÇOK GARİP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım. olacak değil. evde ikindi vaktinde internet kopuyor ve 5 dk arayla gelip gidiyor. birkaç defa değil hergün oluyor. herhangi bi çözüm bulamadım. yardım edebilecek olan var mı ? AirTies 5020 ???

• O senin kullandığın modem ile alakalı olacağını sanmıyorum. Hergün aynı saatte diyorsun demekki senin kulllandığın Kablo hattında birşey olabilir.
  • başka modemle denedim. aynı marka ama farklı model RT - 104 olan ondada aynı problemi verdi .
  • Denediğin mekan neresiydi ? Yani kendi modeminle hangi mekanda kesiliyorsa, diğer denediğin modemide aynı mekanda denemişsindir umarım ?
  • O saatte mercurun guneşle araya girmesiyle birlikte akşam namazında gelmesi gerek :P
  • evet aynı yerde. yani bilgisayarın yanında...
  • garip bi sorun başka bir bağlantı kablosuyla deneyin iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • servis sağlayıcını ara ona danış
  • namaza kıl düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcp1rates -- 13 Eylül 2010; 18:41:09 >
  • Namaza Davet Daha Ne İstiyosun :)
  • Sorun bence modemden değil internet sağlayıcından kaynaklanıyo bi ara konuş hallederler
  • Belkide Caminin aldığı frekans ile seninki değişiyor olabilir. Frekansları değiştiriyordur belkide :))
  • haydin namaza diyor allah git bi abdest al o vakit kıl bak nasıl gelir şaka değil ciddiyim ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.