Bildirim
modemde ikindi vakti netin kopması ÇOK GARİP

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
O senin kullandığın modem ile alakalı olacağını sanmıyorum. Hergün aynı saatte diyorsun demekki senin kulllandığın Kablo hattında birşey olabilir. -
başka modemle denedim. aynı marka ama farklı model RT - 104 olan ondada aynı problemi verdi . -
Denediğin mekan neresiydi ? Yani kendi modeminle hangi mekanda kesiliyorsa, diğer denediğin modemide aynı mekanda denemişsindir umarım ? -
O saatte mercurun guneşle araya girmesiyle birlikte akşam namazında gelmesi gerek :P -
evet aynı yerde. yani bilgisayarın yanında... -
garip bi sorun başka bir bağlantı kablosuyla deneyin iyi günler. -
servis sağlayıcını ara ona danış -
namaza kıl düzelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcp1rates -- 13 Eylül 2010; 18:41:09 > -
Namaza Davet Daha Ne İstiyosun :) -
Sorun bence modemden değil internet sağlayıcından kaynaklanıyo bi ara konuş hallederler -
Belkide Caminin aldığı frekans ile seninki değişiyor olabilir. Frekansları değiştiriyordur belkide :)) -
haydin namaza diyor allah git bi abdest al o vakit kıl bak nasıl gelir şaka değil ciddiyim ben
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- telefon ısınması neden olur
- silinen dosyaları geri getirme
- klavye kısayolları
- bios nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X