Şimdi Ara

Modemde sorun(acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir Pikatel kablosuz adsl modemim var.Bir de robotics kablolu adsl modemim var.robotics kablolu modem her zaman çalışıyor ve internete bağlanıyor.Pikatel modem de uzun bir süredir öyleydi.Ancak birkaç haftadır şöyle kıl bir sorun var.Modemin adaptörünü takıyorum telefon hattını da takıyorum WLAN,WAN ışıkları yanıyor ama Internet kısmındaki ışık bir türlü yanmıyor.Dolayısıyla kablosuz bağlantı gözükmesine rağmen internet bağlantısı olmuyor.Defalarca denedim.Robotics modem çalışıyor ama pikatel böyle...Pikateldeki şifreler falan da doğru....Sorun nereden kaynaklanabilir.Donanımsal değil herhalde değil mi yani...192.168.0.1 den bir ayarını mı değiştireceğim?Lütfen yardım edin.Sinirlerim bozuldu.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balasagunlu -- 23 Ekim 2006; 23:46:14 >

• dediğin gibi sorun donanımsal kaynaklanmıyor

pikatel modemin ağı görüyor ancak internete bağlanmıyor.yazılımı baştan kurup ayarları yenile sorun çözülür sanırım.

elektronik bu hiç sebep yokken bile sorun çıkarabilir
  • ya arkadaşlar ben de modemin cd si falan yok ayarlarını 192.168.0.1 e girerek yapıyorum.Yazılımı nasıl yeniden kurucam.Orada "Fabrika Ayarlarına Geri Dön" basarsam olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.