Şimdi Ara

Modemdeki engeli kaldırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaş benim bilgisayarımı modem arayüzünden engellemiş ( bilerek ve ya yanlışlıkla tam bilmiyorum ) arayüze de giriş yapamıyorum.bu engelden kurtulmanın bi yolu yokmudur? ip değiştirerek vs? bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spy_2004 -- 23 Temmuz 2010; 3:24:29 >

• Mac adresi değiştirerek kaldırabilirsiniz engeli
  • çok sağolun ama küçük bir sorun var bir program kurdum ama sadece ethernetin mac adresini değiştiriyor.wireless in mac adresi değişmiyor bunun için ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spy_2004 -- 26 Temmuz 2010; 5:59:39 >
  • başka bir program mı kurayım ya da yapmam gereken başka bir şeymi war?
  • Programla uğraşmana gerek yok. Sadece proxy adresi kullanman yeter.
    1.adım
    Google'a : ay yıl proxy listesi yazın(ay ve yıl yerinde tarih olacak)
    ilk çıkan sayfada bir sürü sayılar çıkacak. onlar xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx şeklinde olacak. Ortada olan birini seçin(ortada olsun çünkü başkası o numarayı kullanıyor ise çalışmaz). xxx.xxx.xxx.xxx şeklinde olan yer proxy adresi, iki noktadan sonraki yer port numarasıdır.
    İnternet explorer için:
    Ayarlar(veya çark düğmesi)->internet seçenekleri->bağlantılar sekmesi->yerel ağ ayarları
    alttaki proxy sunucusu bölümüne tik koyun adres kısmına proxy adresini(xxx.xxx.xxx.xxx)şeklinde yazın.yanındaki kutuya ise port numarasını yazın.
    mozilla firefox için:
    araçlar->seçenekler->gelişmiş->ağ->ayarlar
    vekil sunucuyu elle ayarla kutusunu işaretleyin
    http vekil sunucu:proxy adresi
    port:port numarası olacak
    eğer opera kullanıyorsanız bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım.
    eğer bu sefer internete girmezse proxy adresi yanlıştır
    internet explorer:Ayarlar(veya çark düğmesi)->internet seçenekleri->bağlantılar sekmesi->yerel ağ ayarları
    kutucuktaki tiki kaldırın.
    mozilla için:
    araçlar->seçenekler->gelişmiş->ağ->ayarlar
    vekil sunucu yok.
    sonra başka bir proxy adresi seçin seçin. Ve baştan başlayın. Bulmak bazen uzun sürebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar erişim engeli
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.