Şimdi Ara

Modem arayüzündeki maksimum veri oranını nasıl arttırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modem arayüzünde gözüken hızı kim arttırıyor, Türk telekom mu, yoksa bağlı olduğumuz servis sağlayıcı mı. Beyinsiz müşteri hizmetlerine anlatmaya çalıştım fakat bana modemin bozuk olduğu başka modem takarak denememi söyledi. Beyni bulunmayan müşteri hizmetleri ile muhatap olmadan bu hızı nasıl arttırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiggly Puff -- 1 Nisan 2025; 21:58:3 >

• kimse arttıramaz, hattın bozuk.

• Jiggly Puff kullanıcısına yanıt
    Hattınız zaten düşük hızı kaldırıyor, adsl (8 mbps) veya adsl 2 (16 mbps'ye kadar)

İnternet tarayıcısı üzerinden herhangi bir firmanın altyapı sorgula ekranından altyapınızdaki hızı sorgulayın onlarda da düşük hızların çıkması lazım.

Kullandığınız modem adsl adsl2 modem olmalı, o modemle en fazla 24 mbps'ye kadar hız alabilirsiniz diye biliyorum.

Benim hattım da Türk Telekom, modem arayüzünde vdsl2 yazıyor, sizinkinde adsl, adsl2 yazıyor, kısacası altyapınız yüksek hızları kaldırmıyor görünüyor.

Siz türk Telekomu arayıp bina sakinleri ile beraber bir ortak imzalı bir dilekçe doldurun belki hızınızın yükseltilmesi için belki binanıza yakın bir internet dolabı üzerinden yeni hat çekebilirler ama bu ihtimal düşük gibi görünüyor, sanırım kullandığınız altyapı eski ve santral dolabına uzak o yüzden bu düşük hızları kullanmak zorunda kalıyorsunuz.
    Başka bir alternatif fiber altyapı onu da kolay kolay yapmıyorlar,genelde büyük toplu konut vb siteler için fiber optik altyapı çalışmaları yapıyorlar.

Benim modem arayüzündeki değerler:

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.