Şimdi Ara

Modemi Başka Bir Odada Kullanmak İstiyorum(Resimli Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ki fibernet kullananlara TTNET roket adlı bir servis var. Ayda bir gün 100 mbps hızda kotasız internet kullanabiliyoruz. Ancak bu hız Ttnet'in verdiği modemle en fazla 40 mbps oluyor. Ethernet kablosuyla bağlandığımız zamansa 90 mbps hıza ulaşabiliyoruz. Ancak modem uygun bir yerde olmadığı için oradan kabloyla bağlanmamız mümkün değil.
    Şimdi soruna gelecek olursak aynı binada komşumuzla aynı anda bağlattık interneti o salona ben ise evin holüne modemi kurdurttum(Evler aynı blokta o yüzden aynı evler). Salonlarda cat5 değil de cat3 girişi olduğu için ve modeme cat5 takıldığı için komşumun salonunda cat5 priz taktılar. Holde ise zaten cat5 olduğu için bizde bir değişiklik olmadı. Sadece holdeki cat5'in üzerinde bir pano var orada her iki evde de birşeyler yaptılar. Ben de salondan ethernet kablosuyla modemi kullanmak mümkün olduğu için oraya cat5 priz taktım ancak modemden sinyal alamadım. Sizce sorun neden kaynaklanabilir. Panodan bir ayar yapmam mı gerekiyor acaba? Resimlerini attım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark numenor -- 12 Ağustos 2016; 18:32:49 >

• Ya da bu sorunu çözmek için nereye başvurmalıyım Türk Telekom bayisine mi yoksa tesisatla ilgilenen birilerine mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.