Şimdi Ara

Modemi napmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de adsl var ama günde 1-2 saat kullanıyorum
    ve kullanmadığım zamanlarda modemi kapatıyorum ama arkadaşım
    modemin hep açık kalması gerektiğini söyledi ne yapmalıyım.
    HERKESE TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: bugaboo

Bu mesaj silindi.
    Peki açık durmasının veya kapalı durmasının + sı varmı bide ben okula giderken açık bırakıyorum bişeyler indirmek için gelip bi bakıyorum sadece flashget çalışıyo bazen oda çalışmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugaboo

Bu mesaj silindi.
    farketmez canın nasıl istiyosa öyle yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoNextorN

farketmez canın nasıl istiyosa öyle yap

Alıntıları Göster
    ister açık bırak ister kapalı.Sorun olmaz açık bırakısran belki ısınma olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncays44

ister açık bırak ister kapalı.Sorun olmaz açık bırakısran belki ısınma olabilir.

Alıntıları Göster
    hiç bişey olmaz açık kapalı farketmez zaten bilgisiyar kapanırken kendini otomatikman kapatıyo benim modem öğle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krauger

hiç bişey olmaz açık kapalı farketmez zaten bilgisiyar kapanırken kendini otomatikman kapatıyo benim modem öğle

Alıntıları Göster
    ben alalı 2 ay oldu.
    daha hiç kapatmadımi,bi zararını da görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

ben alalı 2 ay oldu.

Alıntıları Göster
    pekii...
    modem sürekli açık kaldıgında elektirik faturasına fazla bir etki yapıyor mu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon modemi görmüyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

ben alalı 2 ay oldu.

Alıntıları Göster
    Canın nası istiyosa öööle yap eğer voltaj yükselmelerine karşı herhangi UPS'e bağladıysan hiç sorun olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi_ates

Canın nası istiyosa öööle yap eğer voltaj yükselmelerine karşı herhangi UPS'e bağladıysan hiç sorun olmaz .

Alıntıları Göster
    adsl modem aşırı tüketimi olan bir aygıt değil . Sadece yağmurlu havalrda yıldırımlara karşı tel. hattına bir surge protector çek. Onun dışında sorun yok.. ama kotalı yoksa adsl in , bence açık bırakıp sağlam filmler oyunlar indirmeye bırakabilirsin.. bendeki modem aylardır açık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F

adsl modem aşırı tüketimi olan bir aygıt değil . Sadece yağmurlu havalrda yıldırımlara karşı tel. hattına bir surge protector çek. Onun dışında sorun yok.. ama kotalı yoksa adsl in , bence açık bırakıp sağlam filmler oyunlar indirmeye bırakabilirsin.. bendeki modem aylardır açık..

Alıntıları Göster
    Valla bizim modemde aldığımızdan beri elektrik kesintileri hariç hiç kapanmadı ve elektrik tüketimi çok az olan bir cihaz bu modemler..Kapatma(full download)

• quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

Valla bizim modemde aldığımızdan beri elektrik kesintileri hariç hiç kapanmadı ve elektrik tüketimi çok az olan bir cihaz bu modemler..Kapatma(full download)

Alıntıları Göster
    USR 9905 var hic kapamadim.. SAAAT GİBİ DOWNLOAD'a devam,

• quote:

Orijinalden alıntı: maydos

USR 9905 var hic kapamadim.. SAAAT GİBİ DOWNLOAD'a devam,

Alıntıları Göster
    ama açık tutunca yani download yaparken bir süre sonra gidio bağlantı parazit falan olabilrmi bağlı görünüyo ama hiç bişeye girmio

• quote:

Orijinalden alıntı: ozibond

ama açık tutunca yani download yaparken bir süre sonra gidio bağlantı parazit falan olabilrmi bağlı görünüyo ama hiç bişeye girmio

Alıntıları Göster
    WALLA BEN 2 AYDIR MODEMİ HATTA PCYİ HİC KAPAMADIM.. ARESTE İNDİRCEK BİŞİ KALMADI, SADECE ANNEMDEN TOKAT İNİYO ELEKTRİK FATURASI GELİNCE

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJu

WALLA BEN 2 AYDIR MODEMİ HATTA PCYİ HİC KAPAMADIM.. ARESTE İNDİRCEK BİŞİ KALMADI, SADECE ANNEMDEN TOKAT İNİYO ELEKTRİK FATURASI GELİNCE

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ReJu

• quote:

Orijinalden alıntı: electronics

quote:

Orjinalden alıntı: ReJu

Alıntıları Göster
    Buarada benim modem Asus kablosuz bilmemne

• quote:

Orijinalden alıntı: ozibond

Buarada benim modem Asus kablosuz bilmemne

Alıntıları Göster
    Eğer Wireless ise kapatmanı tavsiye ederim ama değilse açık kalmasının bi zararı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNuR!

Eğer Wireless ise kapatmanı tavsiye ederim ama değilse açık kalmasının bi zararı yok

Alıntıları Göster
    açık kalırsa ip no değişmez dışarıdan erişebilme olanağı var
    kapatırsan zaten erişilmez ve her açısşında telekomdan farklı bir ip no alırsın. kşiye göre + ya da - olabiliyor. donanımsal olarak bir sakınca yok

• quote:

Orijinalden alıntı: maniaq

açık kalırsa ip no değişmez dışarıdan erişebilme olanağı var
    kapatırsan zaten erişilmez ve her açısşında telekomdan farklı bir ip no alırsın. kşiye göre + ya da - olabiliyor. donanımsal olarak bir sakınca yok

Alıntıları Göster
    kapatırsan etrafa radrasyon yaymamış olursun boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerembey -- 6 Haziran 2005, 23:57:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerembey

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

Bunu da ilk defa duydum. brz açıklarmısın

• arkadaşınla ortak bağlanıyorsanız cimrilik edipde modemi kapama girsin gariban nete
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.