Bildirim
Modemi napmalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Peki açık durmasının veya kapalı durmasının + sı varmı bide ben okula giderken açık bırakıyorum bişeyler indirmek için gelip bi bakıyorum sadece flashget çalışıyo bazen oda çalışmıyoquote:
Orijinalden alıntı: bugaboo
Bu mesaj silindi. -
farketmez canın nasıl istiyosa öyle yapquote:
Orijinalden alıntı: bugaboo
Bu mesaj silindi. -
ister açık bırak ister kapalı.Sorun olmaz açık bırakısran belki ısınma olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: PoNextorN
farketmez canın nasıl istiyosa öyle yap
Alıntıları Göster -
hiç bişey olmaz açık kapalı farketmez zaten bilgisiyar kapanırken kendini otomatikman kapatıyo benim modem öğlequote:
Orijinalden alıntı: tuncays44
ister açık bırak ister kapalı.Sorun olmaz açık bırakısran belki ısınma olabilir.
Alıntıları Göster -
ben alalı 2 ay oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Krauger
hiç bişey olmaz açık kapalı farketmez zaten bilgisiyar kapanırken kendini otomatikman kapatıyo benim modem öğle
Alıntıları Göster
daha hiç kapatmadımi,bi zararını da görmedim. -
pekii...quote:
Orijinalden alıntı: beckhir
ben alalı 2 ay oldu.
daha hiç kapatmadımi,bi zararını da görmedim.
Alıntıları Göster
modem sürekli açık kaldıgında elektirik faturasına fazla bir etki yapıyor mu??? -
Canın nası istiyosa öööle yap eğer voltaj yükselmelerine karşı herhangi UPS'e bağladıysan hiç sorun olmaz .quote:
Orijinalden alıntı: beckhir
ben alalı 2 ay oldu.
daha hiç kapatmadımi,bi zararını da görmedim.
Alıntıları Göster -
adsl modem aşırı tüketimi olan bir aygıt değil . Sadece yağmurlu havalrda yıldırımlara karşı tel. hattına bir surge protector çek. Onun dışında sorun yok.. ama kotalı yoksa adsl in , bence açık bırakıp sağlam filmler oyunlar indirmeye bırakabilirsin.. bendeki modem aylardır açık..quote:
Orijinalden alıntı: hi_ates
Canın nası istiyosa öööle yap eğer voltaj yükselmelerine karşı herhangi UPS'e bağladıysan hiç sorun olmaz .
Alıntıları Göster -
Valla bizim modemde aldığımızdan beri elektrik kesintileri hariç hiç kapanmadı ve elektrik tüketimi çok az olan bir cihaz bu modemler..Kapatma(full download)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F
adsl modem aşırı tüketimi olan bir aygıt değil . Sadece yağmurlu havalrda yıldırımlara karşı tel. hattına bir surge protector çek. Onun dışında sorun yok.. ama kotalı yoksa adsl in , bence açık bırakıp sağlam filmler oyunlar indirmeye bırakabilirsin.. bendeki modem aylardır açık..
Alıntıları Göster
-
USR 9905 var hic kapamadim.. SAAAT GİBİ DOWNLOAD'a devam,quote:
Orijinalden alıntı: IcemanTURK
Valla bizim modemde aldığımızdan beri elektrik kesintileri hariç hiç kapanmadı ve elektrik tüketimi çok az olan bir cihaz bu modemler..Kapatma(full download)
Alıntıları Göster
-
ama açık tutunca yani download yaparken bir süre sonra gidio bağlantı parazit falan olabilrmi bağlı görünüyo ama hiç bişeye girmioquote:
Orijinalden alıntı: maydos
USR 9905 var hic kapamadim.. SAAAT GİBİ DOWNLOAD'a devam,
Alıntıları Göster
-
WALLA BEN 2 AYDIR MODEMİ HATTA PCYİ HİC KAPAMADIM.. ARESTE İNDİRCEK BİŞİ KALMADI, SADECE ANNEMDEN TOKAT İNİYO ELEKTRİK FATURASI GELİNCEquote:
Orijinalden alıntı: ozibond
ama açık tutunca yani download yaparken bir süre sonra gidio bağlantı parazit falan olabilrmi bağlı görünüyo ama hiç bişeye girmio
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReJu
WALLA BEN 2 AYDIR MODEMİ HATTA PCYİ HİC KAPAMADIM.. ARESTE İNDİRCEK BİŞİ KALMADI, SADECE ANNEMDEN TOKAT İNİYO ELEKTRİK FATURASI GELİNCE
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ReJu
WALLA BEN 2 AYDIR MODEMİ HATTA PCYİ HİC KAPAMADIM.. ARESTE İNDİRCEK BİŞİ KALMADI, SADECE ANNEMDEN TOKAT İNİYO ELEKTRİK FATURASI GELİNCE
-
Buarada benim modem Asus kablosuz bilmemnequote:
Orijinalden alıntı: electronicsquote:
Orjinalden alıntı: ReJu
Alıntıları Göster
-
Eğer Wireless ise kapatmanı tavsiye ederim ama değilse açık kalmasının bi zararı yokquote:
Orijinalden alıntı: ozibond
Buarada benim modem Asus kablosuz bilmemne
Alıntıları Göster -
açık kalırsa ip no değişmez dışarıdan erişebilme olanağı varquote:
Orijinalden alıntı: oNuR!
Eğer Wireless ise kapatmanı tavsiye ederim ama değilse açık kalmasının bi zararı yok
Alıntıları Göster
kapatırsan zaten erişilmez ve her açısşında telekomdan farklı bir ip no alırsın. kşiye göre + ya da - olabiliyor. donanımsal olarak bir sakınca yok
-
kapatırsan etrafa radrasyon yaymamış olursun boşunaquote:
Orijinalden alıntı: maniaq
açık kalırsa ip no değişmez dışarıdan erişebilme olanağı var
kapatırsan zaten erişilmez ve her açısşında telekomdan farklı bir ip no alırsın. kşiye göre + ya da - olabiliyor. donanımsal olarak bir sakınca yok
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerembey -- 6 Haziran 2005, 23:57:15 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerembey
kapatırsan etrafa radrasyon yaymamış olursun boşuna
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kerembey
kapatırsan etrafa radrasyon yaymamış olursun boşuna
Bunu da ilk defa duydum. brz açıklarmısın
-
arkadaşınla ortak bağlanıyorsanız cimrilik edipde modemi kapama girsin gariban nete
Benzer içerikler
- 8 çekirdek işlemci iyi mi
- düşey senkronizasyon nedir
- hd filmler
- seagate garanti sorgulama
- amd hata 182
- nvidia rtx
- apu sistem
- dlss nedir
- en iyi harddisk markası
- rtx 5050
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X