Şimdi Ara

modemi resetliyorum hız düzeliyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba..turknetin akşamları hızının kesilmesi yetmezmiş gibi modemde de sorun yaşıyorum. hızım azalınca modemi resetliyorum.hız normale dönüyor. hissedilir bir şekilde hemde. 11 yda 2 mb olan hız 12 mb oluyor..adsl kullanıyorum bu arada. modem eski ama hiç kullanılmamış zte zxhn h108n modeli..ne yapabilirim..reset ancak 30 dk işe yarıyor..

• Yeni modem al vdsl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Yeni modem al vdsl

ya dostum ben bilmiyormuyum acaba yeni almayı..şunun şurasında 3 yada 4 ay kullanacağım.sonra taşraya gideceğim.yazın orda olacağım. o nedenle turknet aldım.istediğim zaman iptal ettireyim diye. belki halihazırdaki modemimle ilgili bildiğiniz vardır diye yazdım..tşk ler..
  • Dostlar benımde sorunum var hız düşmesi değil.sorun şu 40 mb hız tanımlı ulasılabılır hız 60 mb,snr 20 lerde,hat zayıflamaları 0 her ıkısıde.sorun şu nasıl oluyo bılmıyorum hattım bırden göçüyor bırden hızım4 mb 2 mb ulasılbılır hız öyle,snr değerim -4 lerde,ben bunun türknetten kaynaklandıgını dusunuyorum artık kapasıtemı kaldırmıyosa noluyosa anlmadım.benım durumumu yasayanlar varmı.
  • Aynı sorunu ttnette yaşadım. Müşteri hizmetlerini arayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttbarracuda

Aynı sorunu ttnette yaşadım. Müşteri hizmetlerini arayınız.

adamlar hiç hata kabul etmiyor ki..arıza bıraktım.sorun sizde dediler hemen 10 dk sonra.
  • Hat değerlerinde veya kablonda sorun yoksa modem'de sorun olabilir ama düşük bir ihtimaldir.

Arıza kaydı bırakın gelip baksınlar eğer sorun kablo'da veya modem'de ise zaten size bildirirler ona göre işlem yaparsınız artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hattı sizden başka kimsenin kullanmadığından emin misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 15 Aralık 2017; 23:59:47 >
  • Kimse yok.eminim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.