Şimdi Ara

Modemi Wifi Adaptör Olarak Kullanma yada Acces Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar elimde AirTies 5650 modem var ve internetim nakil işlemleri sebebiyle kapalı durumda, üst kattan internet çekiyorum kablosuz olarak.

Sorum iste benim AirTies5650 modemi üst kattaki komşumun zyxel vmg3312-b10b modemine nasıl bağlarım.
    Yani Masaüstü PC'de biliyorsunuz ki wifi özelliği yok ben kendi modemimi wifi adaptörü gibi kullanmak istiyorum üst kattan masaüstü pcde iken çekmek için bunu nasıl ayarlarım yada böyle birşey mümkün mü?

Yada daha basitleştirirsek masaüstü pcde wifi bulma özelliği olmadığı için modemimi wifi alıcısı gibi kullanmak istiyorum ve kendi modemimle wifiye bağlanarak internete bağlanmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daradevil124 -- 23 Kasım 2016; 22:34:23 >

• kardeşim modemlerde ap özelliği var ama ur özelliği yok. mesh denilen bir özellik var ama bu sağlıklı çalışmıyor. en iyisi modemini köprü moduna al zyxel modemden bir kablo çek ve ap olarak kullan. bunun için de modemi köprü moduna alıp dhcp sini devre dışı bırakacaksın.verim alarak kullanabileceğin yöntem budur yada ur özelliği olan bir ap almak.
  • wep şifre kullanmanız gerek
    tamam derseniz tarif edeyim
    bridge vs ile işiniz yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.