CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU (12. sayfa)
-
-
-
-
Beyler 3 kişi ortak modern warfare III' ü alacağız ps5 Primary bende secondary ise başka bir arkadaşta.. şuan ps4 Primary için ortak arıyoruz. Almak isteyen varsa PM den yazarsa sevinirim 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Eskiden deli gibi oynardık sürekli ama son dönem artık çıkış hızına yetişemediğimden ara verdim.
Bu oyunda konusu geçen mw 2 haritaları 2009 yılında çıkan m2 nin haritaları mıdır
Bazı yazılar okudum 20. yıl diye en iyi multiplayer haritaları diyor bazı konularda mw 2 haritaları yenilenecek vs diyor kafam karıştı uzak kaldığım için.
Yıllar öncesinden hatırladığım kadarıyla mw 2 de ormanlık bir alan vardı kır evi vardı o harita gelecek midir
-
Merhabalar hocam,
Modernize edilmiş halde 16 farklı orjinal Modern Warfare 2 (2009) haritalarını getirecekler.. Ve ayrı olarak Modern Warfare III için 12 tane yepyeni harita beraberinde gelecek.. Toplamda oyun çıktığında, 28 tane harita ile oyuna başlayacağız bu mükemmel bir rakam:) Ayrıca her sezon en az 2 tane yeni map geldiğini düşünürsek çeşit çeşit haritalarda oynayacağız diyebiliriz 🙂👍
Ormanlık alan dediğiniz hangi map onu hatırlayamadım ama ismini söylerseniz bakalım.. Ama büyük ihtimalle oda gelecektir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 18 Ağustos 2023; 8:43:50 >
Seneye çıkacak Modern Warfare 4 için şimdiden yerimizi alalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 18 Ağustos 2023; 8:47:52 > -
Teşekkürler cevap için sanırım bu haritayı hatırlıyorum. Yıllar geçti xbox 360 da oynardım hey gidi günler :))
Lutfi BarakatyoutubeThanks for watching! Leave a like and subscribe if you enjoyed the video and be sure to turn on all notifications for the latest updates! Link to this channel - https://www.youtube.com/channel/UC5QAtF1WDg4JXqJh0T71zqg Link to my other channel Lutfinator96 - https://www.youtube.com/channel/UCskTGAMHFbXtI8EBPLwJNUw Here we have estate. Based off the level Loose Ends from the campaign, this is a relatively large map. Most of the fighting takes place in the massive estate building in the center, the area in Loose Ends where you have to defend the DSM as it downloads. Take care and stay safe!https://www.youtube.com/watch?v=wZ81WihDMjo -
2000TL aşırı pahalı bence, COD de sadece MW serisi seven birisi olarak ve MW + MW2 alan birisi olarak MW3 almıyorum bu sene.
Warzone devam.
-
Vay be zaman çabuk geçiyor be hocam?? Bu bahsettiğiniz haritada geliyor ????
Modernize edilmiş halde gelecek Modern Warfare 2 (2009) Haritaları 16 Adet
2000 TL ile ne gibi eğlence yapabiliriz düşünüyorum da sadece aklıma mangal ve içki keyfi geliyor. Günü birlik denize gitsen o parayı 1 günde yersin zaten. Bazı arkadaşları anlamıyorum 2000 TL cidden para değil eskinin 200 TL’si gibi bir şey oldu.
Kazancımız hala aynı ama
Şaka bi yana para harcamayı takıntı yapmam ama oyuna 2000TL vermek çok zevkli gelmiyor bana, mesela 5-6 yıllık PSN Plus alacağız arkadaşım ile ona çok takılmıyorum, Ps5 aldım diye gidip yeni TV aldım ona da çok takılmadım ama oyuna 2000TL olayı beni nedense düşündürdü.
-
Yeni Türkiye böyle artık alışacaksanız. Alışamayan tayfa yurt dışına kapak atmaya çalışıyor. Sabit maaş ile çalışanın işi zor, ne diyelim beyaz yaka mavi yaka pembe yaka bilmem bunların işi zor. Asgari ücretliler zaten ekmek alma peşinde. Adama 2000 TL oyun al mı diceksin mümkün değil o taraf ayrı bir konu. Artık düzen böyle yapıcak bir şey yok, düzeni değiştiremediler kendileri bilir.
Nays ile 4 farklı hesaptan cüzdana para ekleyip 1999₺ 1600₺ düşüyor. Yakın bi arkadaşınla İkiye bölüp alınırsa 800 e geliyor. O da aylık 66₺. 3 Tadelle XL parasına tekabül ediyor. Günümüz ekonomisinde makul gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 18 Ağustos 2023; 10:7:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2017 sonunda sıfır ps4 pro yu (sony türkiye garantili) 1799 tl'ye almıştım vay be
-
Oyun almak için bile kırk takla atılan bir düzenin içindeyiz malesef. Ama ben daha beter olmasını temenni ediyorum sürekli. Doların 50 TL ye gelmesini temenni ediyorum oyunların 5000 olmasını istiyorum. Çünkü hak ediyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
avrupadaki adama şu olayı anlatsak yerlere yatar
-
kutulu 5.000 TL olurmu acaba
-
Şimdi MW2'de olan silahların aynısı olacak sanırım peki kastığımız şekildemi geçecek MW3'e ? Yoksa aynı silahları baştan mı kasacağız ? Orion açıksa kapanacak ve tekrar mı açacağız ? Bunlar ile iglili bilgi var mı ?
-
Ekim ayında önce beta yı görmek gerek. Sonra duruma göre bakarız. Olmazsa da MW2 den devam...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X