Şimdi Ara

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
68
Favori
106.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rust harici tüm haritalara okeyim... rust tan nefret ediyorum. 6v6 ya uygun bir harita olmadığını düşünüyorum. Rust bence gun fight modu için uygun ama 6v6 için çok saçma bir harita. oldum olası hiç sevmedim zaten Allahtan map oylama var eğer herkes rustı oylarsa lobi değişiriz bu sayede bu haritayı hiç oynamamış oluruz benim gibi düşünenler için güzel bir haber niteliğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 18 Ağustos 2023; 10:58:42 >
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Maaşın 30-40 bin TL olsa bile insan durur düşünür. Bir oyun için öyle bir meblağ 2000 TL
    Kardeşlikle falan halledeceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeni türkiye yüzyılına hoşgeldin ustam... playstation plus aboneliğini uzatmadıysan uzat yakında onada zam gelir 460 delux olur 1060 haberin olsun ben geçen 3 sene birden uzattım elime para geçse bir 3 sene daha uzatmayı düşünüyorum şahsen zam gelmeden

• GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hacım, hele asgari ücretli yeni oyun moyun alıp oynayamaz. 11,500 alıp 2000 TL'yi nasıl oyuna vereceksin? Aileyle yaşasan bile zor. Hem plus'a mecburuz hemde kardeşliğe. Kardeşlik olayı olmasa PS TR Store'de oyun alımları %70-80 düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 18 Ağustos 2023; 11:19:54 >
  • 200 saat oynasan saati 10 TL'ye geliyor. Şu an saati 10 TL olan bir eğlence aracı yok maalesef

• Fiyat şu an yüksek gelse de bundan sonra çıkan AAA oyunlar için 2k standart olacaktır. Şunu da söyliyeyim bunlar iyi günlerimiz. Biz asıl oyun fiyatlarını KKM yi sonlandırdıklarında göreceğiz. O zaman dolar 50-60 a çıkacak oyunlarda 3500-4000 leri rahat görecektir. MW3 e ön siparişi geçtim. Fps oyunları severim ve bu kadar uzun saat oynadığım başka bir oyun yok şu an.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mw2 yi 400 saate yakın oynadım. Battle Pass lari falan aldım. Hakkını verdim diye düşünüyorum onun. Bunu da bir 400 500 saat oynarım muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. MW3 için ortak arayan varsa PS5 Primary bende olacak şekilde alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 18 Ağustos 2023; 12:26:0 >
  • KonsolMania kullanıcısına yanıt

PS4 Primary mi hocam 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Yok hocam PS5 primary  

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    grenade cancel mı ? iyiymiş. gerçek hayatta olmasa da.

• Hocam denediniz mi bu şekilde acaba? 2000tl den 100 tl düşmesin sonra :)

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt
    4 farklı hesapla alırsanız 500₺ lik para ekleyerek hepsinden 100₺ düşecek tek tek. Tek seferde alma durumu yok. Para ekleyerek alınacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cod b.ka sardıkça sarıyor. İyice çorba yaptılar. Her ne kadar hikayesi devam gibi gosterseler de özgünlüğü, keyfi kaybediyor.. belki de bana öyle geliyor. Bir oyunun şekli zırt pırt değiştirilmez be kardeşim. Arkadaşların dediği gibi amaç senede 1 çıkarıp para vurmak. Packet Loss lar vsler iyice baymaya başladı. Warzone da Verdansk ı keyifle oynarken iş nerelere geldi...

• Bu sene heyecanla beklemiyorum artık. Her sene daha kötü oyun yapmada ustalaştılar. Yılbaşı indirimlerini bekleyeceği m sanırım satın almak için. Acelem yok.

• içimden bir ses MW3 güzel olacak gibi diyor MW19 daki gibi keyif alacaz gibime geliyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 18 Ağustos 2023; 13:37:50 >
  • Bu oyun seneye çıkmayacak mıydı öyle bir söylenti vardı geçen sene bir yıl pas geçecekler diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theraptorx kullanıcısına yanıt
    Yilbasinda indirimle 2000'e alirsiniz buyuk ihtimal hocam.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.