Şimdi Ara

Modifiye kasa yapacağım [hurda 5500'ün resimleri yenilenmiştir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar modifiyeye karar verdim projem hazır fakat ufak defek pürüz var kasam modifiyeye uygunmu power yeterlimi bir bakarsanız sevinirim. Ayrıca montajı yapılacak birkaç şey var bilgim olmadığından yardımızı bekliyorum bittiğinde güzel birşey olacak eminim herşey için şimdiden teşekkürler.

Ya Allah Bismillah

-Bu yan kapak üstünde pylex var fakat bally olmuş durumda ayrıca çatladı o yüzden yan kapağı kesip yeni pylex atacam.
    -Üstündeki metal parçada değerlendirilecektir.

-Buda kasanın içi çok sıradan şuanda ledler fanlar takılınca ve fosforlu hortumlar atıldığında gayet güzel olacağına inanıyorum.

-Buda powerdan görüntü 230W yeterlimi acaba.

-Buda kasanın arkadan görünüşü ekran kartı kapakları parlak kırmızıya boyanacaktır kasayı parlak siyah yapmayı düşünüyorum.

-Buradada vida girişlerini öldüğünü görüyorsunuz pylexli kapağı vidasız kullanıyorum şuan.

-Buda diğer kapak buna birşey yapmayı planlamıyorum ama fikriniz varsa dikkate alıyorum unutmayınız.

-Burasıda diğer kapalı taraf burası ile ilgili aklımda bir fikir yok fikirleriniz bekliyorum.

-İlk fotoğraftaki bölüm öndeki usb girişlerinin iç tarafı fakat gördüğünüz gibi kabloları takılmamış ana kartım Asus p5kpl - AM SE bunları nereye takacam yardımcı olurmusunuz ön usbler şuan çalışmıyor.

Arkadaşlar alet önerilerinizi fikirleriniz bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 18 Mayıs 2011; 11:01:32 >

• zaman tamamen sana bağlı bir değişken aslında,diğer bi konuda plexyglass ı da kapağı kesip ortasına yaparsan en mantıklısı olur,kapağın oturması için, montajı doğru yapılırsa da ses vs gibi sorun yaratmayacaktır.
    sistem problem değil zaten ,zaman ve masrafları karşılayabilmen daha önemli , kasada buna elverişli kanımca güzel şeyler çıkabilir kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

zaman tamamen sana bağlı bir değişken aslında,diğer bi konuda plexyglass ı da kapağı kesip ortasına yaparsan en mantıklısı olur,kapağın oturması için, montajı doğru yapılırsa da ses vs gibi sorun yaratmayacaktır.
    sistem problem değil zaten ,zaman ve masrafları karşılayabilmen daha önemli , kasada buna elverişli kanımca güzel şeyler çıkabilir kolay gele

Benim şuan kullandığım kasa adam olurmu
  • Up
  • Yok mu yardım eden
  • sen yapmak istedikten sonra her türlü asa adam olur.önemli olan işçilik ve iyi bir proje.ayrıca plexy kapak ses yapmaz çünkü onuda sabitleştiriyorsun.
  • Rc 690 bana ayittir ses konusunda bi sinti yoktur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdorukx

Rc 690 bana ayittir ses konusunda bi sinti yoktur :)

Rc 690 nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Rc 690 nedir acaba

cooler master rc 690
    kaliteli bir kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Rc 690 nedir acaba

cooler master rc 690
    kaliteli bir kasa

Yan kapağı örnek için koydum
  • ilk defa ornek gosterildim sevindim :D
  • bi başla gerisi gelir ona göre devam edersin
  • Güzel işçiliğin varsa adam edersin kasayı.. Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCelebi20

Güzel işçiliğin varsa adam edersin kasayı.. Kolay gelsin..

+1
  • ARkadaşlar bana fikir verin tabiki olur ama modlarda ne yaparım nasıl yaparım anlatın lütfen
  • dostum dostum dostum :D bak şimdi kasnın üst kapagını çıkar yerinden bi tornacıya güzelce kestir 2 adet xmateg mavi kırmızı ledli fan al 80mm lerden bunları kanın üstüne aliminyumdan yapcagın küçük bir dikdökenin içine yaerleştir fanbölümünü yani havayı verecegi yeride yuvarlak matkapla kestir ızgara tak misgibi sogutma + görüntü yaratır daha var benim aklımda istersen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NanOSilencE

dostum dostum dostum :D bak şimdi kasnın üst kapagını çıkar yerinden bi tornacıya güzelce kestir 2 adet xmateg mavi kırmızı ledli fan al 80mm lerden bunları kanın üstüne aliminyumdan yapcagın küçük bir dikdökenin içine yaerleştir fanbölümünü yani havayı verecegi yeride yuvarlak matkapla kestir ızgara tak misgibi sogutma + görüntü yaratır daha var benim aklımda istersen :D

Yaratmak Allah'a mahsustur.
  • quote:

dostum dostum dostum :D bak şimdi kasnın üst kapagını çıkar yerinden bi tornacıya güzelce kestir 2 adet xmateg mavi kırmızı ledli fan al 80mm lerden bunları kanın üstüne aliminyumdan yapcagın küçük bir dikdökenin içine yaerleştir fanbölümünü yani havayı verecegi yeride yuvarlak matkapla kestir ızgara tak misgibi sogutma + görüntü yaratır daha var benim aklımda istersen :D

Ver ver hacı aklında olanla çıksın meydane
  • sol kapgın üstüne lazer kesim yapan birine götür yok ki olm dersen bi reklamcı bul baskı yapan öncelikle sol kapakta ortda ofanı manı kaldır ilk önce orasını kestir boş dursun sonra pencerecilerden siyak süngerimsi bisey al siyah olsun eger sen kesersen kasnın yan kapagını kaptmışolursun onla kenarları hem kötüdurmaz kesim biçim işinden sonra reklamcıya plexi yaptır onagöre yeni 3 mm kalınlıkta olsun en az üstüne sefaf ejderha yapıştırması 2 adetde 12 cm fan ejderha fanların cevresinde olucak fanlar turuncu yapraklı olmalı daha devam edemmi :D
  • quote:

sol kapgın üstüne lazer kesim yapan birine götür yok ki olm dersen bi reklamcı bul baskı yapan öncelikle sol kapakta ortda ofanı manı kaldır ilk önce orasını kestir boş dursun sonra pencerecilerden siyak süngerimsi bisey al siyah olsun eger sen kesersen kasnın yan kapagını kaptmışolursun onla kenarları hem kötüdurmaz kesim biçim işinden sonra reklamcıya plexi yaptır onagöre yeni 3 mm kalınlıkta olsun en az üstüne sefaf ejderha yapıştırması 2 adetde 12 cm fan ejderha fanların cevresinde olucak fanlar turuncu yapraklı olmalı daha devam edemmi :D

Aga niye soruyon la devam etsene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.