Şimdi Ara

Modifye opel corsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
12.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Aracımla Uzun Zamandır Uğraşıyorum Şuanki Hali Siyah Şeritli Halidir Dilerim Beğenileriniz Olumlu Olur

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Modifye opel corsa

Motorda şunlar var;

Özel yapım büyütülmüş turbo
    Özel yapım işlenmiş emme manifoldu
    Pipercross Direk Hava filtresi
    FreeFlow Custom Eksoz
    Megachips Custom Yazılım
    HKS Blow Off
    EVC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanatis -- 30 Mart 2009; 15:55:45 >

• yorum ve düşünceleriniz bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanatis

yorum ve düşünceleriniz bekliyorum
    Aracın süper olmuş da niye bu arabayı seçtin zevklerle renkler tartışılmaz gerçi ama merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige_4ever

Aracın süper olmuş da niye bu arabayı seçtin zevklerle renkler tartışılmaz gerçi ama merak ettim

Alıntıları Göster
    HB araçlara modifiye daha çok yakıştığı için Hb seçimim oldu HB lerde bu arabayı seçmemin nedeni çoğunlukla opel sorunlu olduğu söyleniyor ama benimkinin maaşalhhı var bi kere sorun çıkarttı zaten daha sonra motora chip nos gibi ek şeyler takınca değişiklikler etkiledi aracın motor problemlerini uzun zamandır bi sorunu yok aracım 165 beygirdir... 1.7 dti modeli

• quote:

HB araçlara modifiye daha çok yakıştığı için Hb seçimim oldu HB lerde bu arabayı seçmemin nedeni çoğunlukla opel sorunlu olduğu söyleniyor ama benimkinin maaşalhhı var bi kere sorun çıkarttı zaten daha sonra motora chip nos gibi ek şeyler takınca değişiklikler etkiledi aracın motor problemlerini uzun zamandır bi sorunu yok aracım 165 beygirdir... 1.7 dti modeli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ercanatis

Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz ama senin arabanda tartışmasız güzel olmuş iyi günlerde kullan ama o siyah jantlar Doğan jantının siyaha boyanmışı gibi duruyor
     Modifye opel corsa

• quote:

Orijinalden alıntı: adige_4ever

quote:

Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz ama senin arabanda tartışmasız güzel olmuş iyi günlerde kullan ama o siyah jantlar Doğan jantının siyaha boyanmışı gibi duruyor
     Modifye opel corsa

Alıntıları Göster
    yok hocam borbet jant o

bu model
     Modifye opel corsa

siyaha boyandı sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanatis -- 30 Mart 2009; 16:30:27 >

• quote:

yok hocam borbet jant o

bu model
     Modifye opel corsa

siyaha boyandı sadece

Alıntıları Göster
    Led stoplar harika aracın çok güzel kazasız belasız kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    10 yıl önce açıldı
    renault scenic
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Led stoplar harika aracın çok güzel kazasız belasız kullan

Alıntıları Göster
    Güzel gerçekten
    Body kitini özellikle şişik çamurlukları çok beğendim
    1.7 DTI ucu açık motor diyorlardı gerçekten doğruymuş anlaşılan
    165 bg güzel bir değer

Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Güzel gerçekten
    Body kitini özellikle şişik çamurlukları çok beğendim
    1.7 DTI ucu açık motor diyorlardı gerçekten doğruymuş anlaşılan
    165 bg güzel bir değer

Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    Birkaç kez Anadolu yakası sahil yolunda denk gelmişliğimiz var.Baya iyi gidiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Birkaç kez Anadolu yakası sahil yolunda denk gelmişliğimiz var.Baya iyi gidiyordu

Alıntıları Göster
    güzel araba. Allah tekerine daş dolamasın...

benim aklıma ilk gelen muayene oluyor. vede polisler
    ...hep sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

güzel araba. Allah tekerine daş dolamasın...

benim aklıma ilk gelen muayene oluyor. vede polisler
    ...hep sıkıntı

Alıntıları Göster
    Bildiğim bir araç Mehmet'in eli deyenlerden Maşallah güzel değerler Allah kaza bela vermesin, Aydın'ı tanırmısınız 41 at beyaz corsa

• quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

Bildiğim bir araç Mehmet'in eli deyenlerden Maşallah güzel değerler Allah kaza bela vermesin, Aydın'ı tanırmısınız 41 at beyaz corsa

Alıntıları Göster
    ewt anadolu yakasında araç ümraniyede zaten karşıya bazen giderim genelde körfez yarışlarına giderim jantların uyumlu oluna güzel gidiyor araba bana şuna yetiyor muayne sorunu oluyor tabi ama işte 3 5 bişeyler girio cebine yoksa geçmio =) bide tanıdıklar war ı işlerde=) bazı sitelerde türkiye'nin en iyisi olduğunu idda ediyorlar ama pek araştırmadım opel corsaları inş daha iyileride vardır amaç türkiyeninde bu işlerde bi yeregelebildiğini göstermek ...

Yorumlar için teşekkürler

• quote:

ewt anadolu yakasında araç ümraniyede zaten karşıya bazen giderim genelde körfez yarışlarına giderim jantların uyumlu oluna güzel gidiyor araba bana şuna yetiyor muayne sorunu oluyor tabi ama işte 3 5 bişeyler girio cebine yoksa geçmio =) bide tanıdıklar war ı işlerde=) bazı sitelerde türkiye'nin en iyisi olduğunu idda ediyorlar ama pek araştırmadım opel corsaları inş daha iyileride vardır amaç türkiyeninde bu işlerde bi yeregelebildiğini göstermek ...

Yorumlar için teşekkürler

Alıntıları Göster
    çok güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: onur-ay

çok güzel olmuş

Alıntıları Göster
    güzel olmuş gerçekten dostum Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CasparoF

güzel olmuş gerçekten dostum Güle güle kullan

Alıntıları Göster
    saolun arkadslar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım bazıları hala beğenmemekte ısrar ediolar ama bakalım =)
  • quote:

saolun arkadslar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım bazıları hala beğenmemekte ısrar ediolar ama bakalım =)

Alıntıları Göster
    aracı bozan bişey var
    plaka ua
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Beğenmeyenler modifiyelerden hoşlanmadığı için olabilir mesela açık söyliyeyim ben beğenmedim ama ben modifiye araçları sevmiyorum sen sevdiysen boşver gerisini kazasız belasız sürüşler yanlız 1.7 litre 165 hp güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

quote:

Beğenmeyenler modifiyelerden hoşlanmadığı için olabilir mesela açık söyliyeyim ben beğenmedim ama ben modifiye araçları sevmiyorum sen sevdiysen boşver gerisini kazasız belasız sürüşler yanlız 1.7 litre 165 hp güzelmiş

Alıntıları Göster
    maaşallah aracın hem yerlerde hem dillerde kazasız belasız....

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhani

maaşallah aracın hem yerlerde hem dillerde kazasız belasız....

Alıntıları Göster
    Maşallah hakikaten harika kazasız belasız günlerde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellcat876

Maşallah hakikaten harika kazasız belasız günlerde kullan

Alıntıları Göster
    güzel günlerde kulllanın güzel araç... allah kaza beladan uzak tutsun....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.