Şimdi Ara

Modlar yada adminler her kim varsa bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçek kullanıcı adım @pain ve 3 gundur siteye girmememe rağmen hakaretten ceza almışım ne kardeşim bu gareziniz mi var bana yoksa birinizin tekerine çomak mı soktum

• şu fuat a dayak atanların topiğine bişeler yazdın mı

ordan baya ban gelmiş de ondan sordum
  • yoo o topic ne haberim bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrogenix

yoo o topic ne haberim bile yok

tamam o zaman boşver yanlış tahminde bulunnmuşum

pm atarsan nerde hakaret ettiğini söylerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 20 Aralık 2005 2:43:01 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: doluhan

bu saatten sonra yapabileceğin tek şey faturası varsa kayıt yaptırmak... ama kardeş millet eşini dostunu soktu araya fatura isteseler bile gostermeden kaydettirdiler.. sen nerdeydin bu kadar zamandır.. birinin eline 10-20 ytl sıkıştırsaydın bari.. gitti kardeş telefonun sanırım.. ama af tan ümitliyim ben..
    quote:

Orjinalden alıntı: pain

quote:

bende de kayıt dışıdır diyor.. 13temmuz oncesindede oyle diyor.. herkese oyle diyor.. guncellenmemiş daha tam olarak listeler

yok yok nette imei sorgulayınca değil avea hat kullanıyorum ve 3 4 kere sms yolladım telefonunuz kayıt dışıdır faturası ile baş vurun diğe cvp geldi yolladığım msjlara

napıcam ben şimdi

ulan ben boyle yasanında boyle telekomunda boyle uygulamanında bunları uygulatanında ...................

şayet bunun için ceza aldıysam hiç birşey demiyorum demek ki benimle uğraşarak egolarını tatmin etmeye çalışan 3 4 tane insancık var

• quote:

Orjinalden alıntı: cyrogenix

quote:

quote:

bu saatten sonra yapabileceğin tek şey faturası varsa kayıt yaptırmak... ama kardeş millet eşini dostunu soktu araya fatura isteseler bile gostermeden kaydettirdiler.. sen nerdeydin bu kadar zamandır.. birinin eline 10-20 ytl sıkıştırsaydın bari.. gitti kardeş telefonun sanırım.. ama af tan ümitliyim ben..
    quote:

Orjinalden alıntı: pain

quote:

bende de kayıt dışıdır diyor.. 13temmuz oncesindede oyle diyor.. herkese oyle diyor.. guncellenmemiş daha tam olarak listeler

yok yok nette imei sorgulayınca değil avea hat kullanıyorum ve 3 4 kere sms yolladım telefonunuz kayıt dışıdır faturası ile baş vurun diğe cvp geldi yolladığım msjlara

napıcam ben şimdi

ulan ben boyle yasanında boyle telekomunda boyle uygulamanında bunları uygulatanında ...................

şayet bunun için ceza aldıysam hiç birşey demiyorum demek ki benimle uğraşarak egolarını tatmin etmeye çalışan 3 4 tane insancık var

geçmiş olsun

• son cümle işi bozmuş gibi.

neyse bende bikeresinde burda küfür ettim gerci etmedim aralarinda nokta koydum. yapmamam gereken bi hataydi. ban yedim sonra aklim başima geldi. daha düzeyli konusuyorum.
    ( gerci ozmanda Türkiye - isvicre macina yogunlasmiştim ondan oldu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    6 ay önce açıldı
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya soncumle bozmuş diyorsunuz güzl hoşta bana burada pkk lı dendi terorist dendi okadar şikayette bulundum ama kimse banamısın demedi demek ki çifte standart var modlar işine geleni koruyor gelmiyeni banlıyor yetkili birinden bir cevap bekliyorum yoksa çok uzayacak bu iş açtırmasınlar ağızımı benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: scream_14

hayırdır ne oldu yaran mı var gocunuyorsun
  • hocam birazdan yine ban'lanacaksın fake nick almaktan, banada olmuştu bir kaçkere takma ansızın banlar bunlar, canı sıklan banlıyor zaten, hayır banlıyorsan maille bildir şu sebebten şukadar banlandın diye...
  • banlasınlar dostumbana yapılan hakaretlerin hepsi ss olarak bilgisayarımda saklı beni banlayan insancıklar bu yapılan hakaretler varken neredeydi cevabını mahkemede verecekler
  • vermez bunlar cevap mevap, mahkemeyede gelmezler söyleyim
    MusakKa insaflıdır gelebilir
  • Lütfen üyeliğiniz ile ilgili soru ve sorunlarınız için bu şekilde konular açmak yerine forumdestek@donanimhaber.com adresine bir mail gönderelim. Bize ulaşan mail neticesinde, en kısa süre içerisinde sorularınız cevaplandırılacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.