Şimdi Ara

mohaa çalismadi niye ki?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    384 Mb SDram
    PIII 533
    En dusuk ayarlara getiriyorum.
    Daa ne bekliyo bu oyun calismak için anlamadim.
    Menu'ye giriyo, ama new game dedigimde disari atiyor ve oyunu yukleyemiyorum diyor.
    Konsol gibi bi seyde de birsuru sey yaziyor.
    Ne yapmami onerirsiniz?

• problem dial-up la ilgili. bu konu burada o kadar zaman tartışıldı ki anlatamam. yapacağın şey çok basit: dial- up bağlantını çevirmeli ağ klasöründen başka yere al ve oyunu başlat. daha sonra oyunu sava et ve bağlantını geri taşı. artık rahat rahat oynayabilirsin.

<b>"I Know Not With What Weapons World War III Will Be Fought,But World War IV Will Be Fought With Sticks And Stones."</b> Albert EINSTEIN.
  • Dial_up mı?!
    Ne alakasi var anlamadim aksam deniyorum tesekkurler.
  • Dial_up mı?!
    Ne alakasi var anlamadim aksam deniyorum tesekkurler.
  • Aynı şey benim de başıma geldi. MOHA'nın neden böyle bir sorun çıkardığı pek anlaşılır değil. Yalnız sorun sadece new gamede ortaya çıkmıyor, kayıtlı oyunları load yaptığınızda da direk dial up'ı açıyor, iptal edip oyuna geri döndüğünüzde mouse'u kullanamıyorsunuz. Tek çözüm musbarharın dediği gibi dial up bağlantısını taşımak veya silmek.
  • iki yolu var.birisi gidip patchini indrimek.diğeride dial up ayarlarına girip otomatik bağlan komutunu devre dışı birakmak.ama tabii problem sadece dial up taysa.mesela bende bashee var.multitext olayını desteklemiyo diye konsola dönüyor yani çalışmıyor.aynı şey ati rage içinde geçerli olabilir.

Kısaca Nİ...
  • Benim sorun dialup onerisi ile cozulemedi.
    Gamex86.dll hatasi veriyor!?
    Sirf bu yuzden format atip herseyi tekrar yukledim, yine degisen birşey yok.
    Bir arkadasda da aynısı oldu, belki de cd'de birsey var.
    Neyse, insanlık büyük bir oyuncuyu kaybetmiş olacak en fazla, hepinize teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mirc i hatirlayan var mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.