Şimdi Ara

MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK YAZAN YOK MU ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Biyoloji var.
  • Uppp
  • Bekir Avşar'ın 20k'lık öğrencileri yazdı.
    Onlara sor hajum.
  • deBroglie0 kullanıcısına yanıt
    😁😁 haklısın
  • hocam benimde yazmak istediğim bi bölümdü ancak tr de yeterli yatırım ve önem verilmiyor yurtdışı için muhteşem bi bölüm ancak bizde
    pek önem verilmez bilime bizde tıp gelmezse diş gelmezse ecz vs gider
  • lisenin başından beri hayal ettiğim bir bölümdü. 4 sene boyunca biyoloji kadar sevdiğim bir şey olmamıştır herhalde.

"o kadar sene okuyup işsiz mi olacaksın?" dediler. yazdırmadılar. "seneye bir daha gir sınava kazan tıbbı ama bunu yazma" dediler.

böyle bir bölüme gereken desteğin verilmemesi, bölümde bu kadar kafa patlatıp ama iyi ama kötü mezun olanların işsiz kalması ve çareyi yurt dışında araması çok acı. insanın mutlu olacağı, isteye isteye okuyacağı bir bölümü gelecek kaygısı yüzünden yazamaması çok çok acı. hayatımın sonuna kadar bir ukde kalacak bir gün bir bilim insanı olabilme düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyhrr -- 5 Eylül 2018; 15:30:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİZİM KİMYAMİZ MI KİMYA ÖZEL Mİ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben açıkçası pişman değilim herkes dedi yok şöyle böyle diye ki üniversitemin imkanları da çok iyi agü sonuçta o yüzden başaracağıma inanıyorum
  • mzlm07 kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz. Bogazici'nde bu bolumu okuyan biri hastanelerde ancak stajimsi seyler buluyorsa durum icler acisi. Biz hala "insaat ya resulallah" diyelim. Ne de olsa Allah kurtarir bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesamtkunstwerk -- 5 Eylül 2018; 23:44:10 >
  • İnsanların ideolojileri olmaları dünyanın en güzel şeyidir bence. Lakin bura yanlış ülke. Umarım gönlünüze göre yaşarsınız.
  • stronger24 S kullanıcısına yanıt
    AGÜ Molekülere mi yerleştiniz şehir dışından mı geleceksiniz?
  • Evet hocam şehir dışından geleceğim
  • stronger24 S kullanıcısına yanıt
    Ben kayserideyim AGÜ İşletmeye yerleştim bende.Moleküler Biyoloji bölümü güzel bölüm hocaları çok iyi hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim hocam okula gidince bulalım birbirimizi :D
  • Kardeşim 2012 de İTÜ yü kazanmıştım. Bitiremedim okulu bıraktım 1,5 yıl okumuştum. Hazırlığı atlamıştım. Bölüm güzel şuan mezun olan arkadaşlarımın bir çoğu ar-ge laboratuvarlarında çalışıyor. Maaşları da gayet dolgun. Sadece kendini sıkıp yüksek bir ortalama yapıp yüksek lisansını tamamladıktan sonra hiçbir sıkıntın kalmaz. Normal bir klinikte çalışan bir arkadaşım şuan 6000 civarında ücret alıyor. Demem o ki sana bağlı bir durum biraz araştırmacı bir yapıda olman gerek. Lab dersleri gayet eğlencelidir emin ol vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Hayatında başarılar diliyorum.
  • gelgizligizli G kullanıcısına yanıt
    Hocam içimi cidden rahatlattınız dediğiniz gibi notları yüksek tutacağım
  • Binbir türlü efsaneler uyduruluyor. KPSS den atanan arkadaşlarımda var. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah iyi yerlere gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelgizligizli

Kardeşim 2012 de İTÜ yü kazanmıştım. Bitiremedim okulu bıraktım 1,5 yıl okumuştum. Hazırlığı atlamıştım. Bölüm güzel şuan mezun olan arkadaşlarımın bir çoğu ar-ge laboratuvarlarında çalışıyor. Maaşları da gayet dolgun. Sadece kendini sıkıp yüksek bir ortalama yapıp yüksek lisansını tamamladıktan sonra hiçbir sıkıntın kalmaz. Normal bir klinikte çalışan bir arkadaşım şuan 6000 civarında ücret alıyor. Demem o ki sana bağlı bir durum biraz araştırmacı bir yapıda olman gerek. Lab dersleri gayet eğlencelidir emin ol vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Hayatında başarılar diliyorum.
    CSB
  • Csb nedir kardeşim
  • gelgizligizli G kullanıcısına yanıt
    Cool Story Bro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.