Şimdi Ara

Mondeo-508-Latitude-SuperB ( D sınıfı 1.6 Dizel Tavsiyesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
7.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umut111907

quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

DS5

Bütçem 60 bin TL. en fazla 2-3 bin daha çıkabilirim. bu fiyata DS5 varsa neden olmasın.

dizeli 84binden başlıyor ds5'in.

DS5 dizelin 84 binden başladığını biliyorum. kinaye olsun diye öyle yazdım. bazı arkadaşlar bütçemi açıkça yazmama rağmen ilgisiz araç önerilerinde bulunuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

DS5

Bütçem 60 bin TL. en fazla 2-3 bin daha çıkabilirim. bu fiyata DS5 varsa neden olmasın.

dizeli 84binden başlıyor ds5'in.

DS5 dizelin 84 binden başladığını biliyorum. kinaye olsun diye öyle yazdım. bazı arkadaşlar bütçemi açıkça yazmama rağmen ilgisiz araç önerilerinde bulunuyor.

bilgilendirme amaçlı yazmıştım. yoksa ben de biliyorum belirttiğiniz fiyata uymayan bir araç olduğunu.

neyse, iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

latitude gerçekten güzel bir araç ama fransız olduğundan geçtik, peugeot 508'e binmedim ama o da fransız, kalıyor skoda ile ford. superb çok iyi bence ama benim gönlüm eskiden beri hayranı olduğum mondeodan yana

Bende Fransız araçlarına karşı sizin gibi önyargılıydım. taki yeni C4 aracımı alana kadar. 21000 km dir kullanıyorum. iyiki de C4 almışım diyorum.
  • Volvo S80 1.6d
  • Mondeo Selective donanım olsa hiç düşünmezdim ama Titanium donanımla gelen 17'' jantlar bile Mondeo'ya küçük geliyor. Diğerleri içinde tercihim 508 ya da SuperB olurdu.
  • benım tercıhım 1- 508 . 2- mondeo
    Hafif suv düşünürsenız Skoda Yeti olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arka diz mesafesi disinda superb'i cazip kilan hicbir sey yok.

mondeo agresif tarzda kullanim icin en iyisi. daha sportif hissettiriyor.

508'in genel ic mekan malzeme ve iscilik kalitesi premium duzeyde. bu grubun en iyisi. ses yalitimi da diger araclardan daha iyi.

Latitude da cok konforlu ve ses yalitimi cok iyi. genel malzeme kalitesi gayet iyi olsa da bazi bolumlerde cok basit hissettiriyor. orn: arka havalandirma.

benim tercihim ise 508 olurdu. 1 saniye dusunmezdim.

• Bahsettiginiz aracların hepsini ıncelem fırsatım oldu 508 ful donanımlı bır aracıda kullanma fırsatım oldu hıcbırı premıum duzeyde degıl fakat hepsının ful donanımlısı cok yuksek fıyatlarda sızın yerınızde olsam model düsürüp 320d volvo s60 s40 falan alırdım hic fransızlarla ugrasmazdım, sadece bu secenekler ıcınden bırını secsemde 508 dıgerlerınden daha kalıtelıydı dıyebılırım..

• Mondeo kendini kanıtlamış ve gayet oturaklı, spor duruşa sahip. Superb tasarımdan, Latitüd malzeme ve güvenlikten, 508 ise sarsıntılı şanzıman ve Peugeot imajından kaybediyor. Doğru yoldasınız, sizin aradığınız araç Mondeo..

• C5 düsünmez misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GRAVEDIGGA

chevrolet cruze var 163bg dizel 2.0 ama

Konu başlığında D segment denmiş. Bir arkadaş vardı her tavsiye isteyene Cruze'un opsiyon ve pakef fiyatlarını yazıyodu, inşallah yeni hesap alıp dönmemiştir aramıza
  • Mondeo daha heybetli duruyo. tank gibi araba ama superb de yabana atılacak araba değil. tercihinizi bu ikisinden yana yapın bence
  • eğer benzinli olursa avensis derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Ben bildiğim aracı anlatayım; bilmediklerimi de bilen arkadaşlar anlatır.

Türkiye'ye döndüğüm günden beri (Yaklaşık 1 ay) hergün aralıksız olarak Peugeot 508 Auto6R 1.6 Dizel kullanıyorum. 2 Hafta önce bu araçla Eskişehir'den Antakya'ya yolculuk yaptım ve Adana da dahil olmak üzere birçok yere uğradım. Bu yolculuk sırasında yaklaşık 3.000 km yol yaptım. Araç yaklaşık 5 aylık.

Önce kötü yönlerinden bahsedeyim;

Vites geçişleri sarsıntılı ve çok yavaş. Aklınıza gelen her araç bu arası kalkışta geçiyor.
    Malzeme kalitesi çok kötü. 1998 model Ford Fiesta'nın bile hoparlörleri daha iyi ses veriyor.
    Birçok yerinden tıkırtı sesi gelmeye başladı ve bunda özellikle Antakya'nın köstebek yuvası yollarının etkisi de var.
    Yol tutuşu (bence) iyi değil.
    Yüksek hızlarda araç güven vermiyor.
    Kliması yetersiz.
    Fazla kişisel eşyanız varsa, aracında içerisinde sokacak yer arıyorsunuz.

Olumlu yönleri;
    Bir depo ile, eğer zorlamadan kullanırsanız şehirlerarasında rahatlıkla 1300 km'nin üzerinde yol gidiyorsunuz. (Deposu 67 lt)
    D segmentinin en ucuz araçları arasında.
    İçi yeterince geniş.
    Bagajı küçük sayılmaz.

Benim gözlemlediğim olumsuz ve olumlu yönleri bunlar ve elimden geldiğince objektif yaklaşmaya çalıştım. Eksik ya da yanlış olan yerleri arkadaşların tamamlayacağını umuyorum.

Saygılar...

vites geçişlerinin sarsıntılı olduğunu duymuştum hatta ben de kullandım aynen öyle.fakat zamanla alışanlar da var.ilk kalkışta araçta manuel kullanım (direksiyon arkasında artı eksi şeklinde) imkanı var. ilk kalkışlarda bu tuşlarla manuel kalkış yapılamaz mı.

daha yeni araç olmasına rağmen tıkırtı sesleri geliyor demişsiniz.ben tıkırtı sesi alan araçlardan bıktım doğrusu.eğer bu dediğinizi başkaları da söylerse sanırım bu aracı almaktan vazgeçeceğim.

mesela sizin denediğiniz yol tutuşu iyi olan hangi araca göre böyle hissettiniz.

yakın zamanda 508 almayı ciddi anlamda planlıyorum.dediklerinize göre vazgeçme durumu var.doğrusu yeni bi araçta bu sıkıntıların olması ciddi bir durum..

• Mondeo'nun seneye yenilenecek olması sizin için madem ki sıkıntı değil yapacağınız en iyi tercih olur.
  • Latitude Samsung Motors firmasının bir urunu. Renault'un dizel motoru da fena sayılmaz. Fiyatı da uygun. Aynı zamanda makam otosu konforu var ve bir mercedes s serisini aratmıyor. Suspansiyonları cok hoş yapmışlar. Ben Latitude derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuwwaa

quote:

Türkiye'ye döndüğüm günden beri (Yaklaşık 1 ay) hergün aralıksız olarak Peugeot 508 Auto6R 1.6 Dizel kullanıyorum. 2 Hafta önce bu araçla Eskişehir'den Antakya'ya yolculuk yaptım ve Adana da dahil olmak üzere birçok yere uğradım. Bu yolculuk sırasında yaklaşık 3.000 km yol yaptım. Araç yaklaşık 5 aylık.

Vites geçişleri sarsıntılı ve çok yavaş. Aklınıza gelen her araç bu arası kalkışta geçiyor.
    Malzeme kalitesi çok kötü. 1998 model Ford Fiesta'nın bile hoparlörleri daha iyi ses veriyor.
    Birçok yerinden tıkırtı sesi gelmeye başladı ve bunda özellikle Antakya'nın köstebek yuvası yollarının etkisi de var.
    Kliması yetersiz.

Olumlu yönleri;
    Bir depo ile, eğer zorlamadan kullanırsanız şehirlerarasında rahatlıkla 1300 km'nin üzerinde yol gidiyorsunuz. (Deposu 67 lt)
    İçi yeterince geniş.
    Bagajı küçük sayılmaz.

Benim gözlemlediğim olumsuz ve olumlu yönleri bunlar ve elimden geldiğince objektif yaklaşmaya çalıştım. Eksik ya da yanlış olan yerleri arkadaşların tamamlayacağını umuyorum.

Saygılar...

vites geçişlerinin sarsıntılı olduğunu duymuştum hatta ben de kullandım aynen öyle.fakat zamanla alışanlar da var.ilk kalkışta araçta manuel kullanım (direksiyon arkasında artı eksi şeklinde) imkanı var. ilk kalkışlarda bu tuşlarla manuel kalkış yapılamaz mı.

daha yeni araç olmasına rağmen tıkırtı sesleri geliyor demişsiniz.ben tıkırtı sesi alan araçlardan bıktım doğrusu.eğer bu dediğinizi başkaları da söylerse sanırım bu aracı almaktan vazgeçeceğim.

mesela sizin denediğiniz yol tutuşu iyi olan hangi araca göre böyle hissettiniz.

yakın zamanda 508 almayı ciddi anlamda planlıyorum.dediklerinize göre vazgeçme durumu var.doğrusu yeni bi araçta bu sıkıntıların olması ciddi bir durum..

ben 14 15 aydır 508 i kullanıyorum benim aracımda ne bi tıkırtı ne de arkadaşın dediği şikayelerden herhangi biri yok şu an 15.000-16.000 km civarlarında çok memnunum ben aracımdan arkadaş herhalde bmw mercedes audi vs marka bi araç kullanıyosa ondan araba onu tatmin etmemiş olabilir çünkü ben arabamdan her konuda memnunum yol tutuşu klima performansı tıkırtı sesi olmayışı vs zaten bilmem dikkat ettiniz mi otomobil dergilerinde araba programlarında filan 508 i test ettiklerinde yalıtımı sessizliği ve malzeme kalitesi vs olarak sınıfında referans alınıcak cinsten diye bahsediliyor bunun dışında herhangi bi sorunuz varsa cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: moşe96

quote:

Orijinalden alıntı: yuwwaa

quote:

Kliması yetersiz.

Olumlu yönleri;
    İçi yeterince geniş.
    Bagajı küçük sayılmaz.

Saygılar...

ben 14 15 aydır 508 i kullanıyorum benim aracımda ne bi tıkırtı ne de arkadaşın dediği şikayelerden herhangi biri yok şu an 15.000-16.000 km civarlarında çok memnunum ben aracımdan arkadaş herhalde bmw mercedes audi vs marka bi araç kullanıyosa ondan araba onu tatmin etmemiş olabilir çünkü ben arabamdan her konuda memnunum yol tutuşu klima performansı tıkırtı sesi olmayışı vs zaten bilmem dikkat ettiniz mi otomobil dergilerinde araba programlarında filan 508 i test ettiklerinde yalıtımı sessizliği ve malzeme kalitesi vs olarak sınıfında referans alınıcak cinsten diye bahsediliyor bunun dışında herhangi bi sorunuz varsa cevaplayabilirim

Alıntıları Göster

teşekkür ederim.zaten ben de bayağı bi d sınıfı araca baktım beni en tatmin eden de 508 oldu.sadece kullanımı konusu soru işaretiydi.

siz belirttiğiniz üzere benzinli kullanıyorsunuz.ben 112 lik otomatik dizeli düşünüyorum yakıt ekonomisi için.

tabi performans daha iyidir sizin.

sizin otomatiği nasıl? merak ettim yakıt nasıl.
    lpg li mi yoksa benzinli mi kullanıyorsunuz

bir de müzik sistemi navigasyon ekranında mı takip ediliyor.

cevaplarsanız sevinirim.temmuz sonunda ötv indirimli olarak özürlü kardeşim üstüne active 1.6 112 bg auto almayı planlıyorum.

• Tercih sıram şu şekilde olurdu

1.)508 (manuel ise birinci sıra, otomatik ise son sıraya koyarım)
    2.)latitude
    3.)Superb
    4.)Mondeo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.